Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem czy mogę, bo właśnie dostałam PW od moda z naganą że SPAMuje:(

to może ty tam poleć mój bazarek,bo ja już się boję:( a oferta kusząca:)

uuu widze że tam właścicielem watku jest moderator:9to ja tam się nie pojawiam:)

Posted

kurcze gadałam z Patrykiem na gg i wyszło zupełnie przypadkiem że Sara ma zadłużenie 113,50zł :( bo jeszcze 70zł za szczepienia maluchów i ja w grudniu chyba źle policzyłam dni i za mało przelałam:( muszę zapłacić bo nie lubię mieć długów. Trudno nasze psie konto zbiednieje.

Posted

no ale co mam uaktualnić?mam usunąć stare wpłaty czy co?bo ja nie wiem, stare wpłaty pomniejszyłam, aby nie wpadły w oko a ważne rzeczy są pogrubione, nie wiem jeszcze co mam tam zrobić?

Posted

oska1983 napisał(a):
Sarka do góry:) po tym jak Atena znalazła domek jestem jakoś bardziej spokojna, że Sara też go niebawem znajdzie.

dzisiaj do domu pojechała ponad 10-letnia suczka Karmen - i do tego będzie spała na kanapie... cuda się zdarzają , więc i na Sarę przyjdzie czas...

Posted

Rozmawialam z Wiosną sierść Sary podobno juz bardzo ładnie odrasta, teraz jak najszybciej sterylka bo za niedlugo juz moze cieczki dostac i ruszamy z ogloszeniami i szukamy domku...Sara to psiak super, bezproblemowy..super sie zaprzyjaznila z Elza i razem z moim Maksem tez:multi: szaleja na wybiegu w 3

przez przypadek wyszlo na jaw, ze szczeniaki nie maja zapłaconej karmy...Wiosna nie chetnie sie wygadala, ale uważam, ze trzeba to uregulowac umowa byla, ze za szczeniaki nic nie placimy, tylko za karme, a juz koleny worek kupili maluchowi

piechcia jak tam z kasa??pierwsza strona aktualna?

Posted

ciesze się, że Sarze dobrze się tam żyje.

Gadałam kilka dni temu z Patrykiem i dzisiaj też i nasze zadłużenie wynosi 113zł na co składa się szczepienie maluchów i moja niedopłata z grudnia. Ale o karmie nie mówił nic, a tyle razy proszę aby mówić otwarcie, bo skąd ja mam wiedzieć, że one potrzebują już karmy? Kiedyś była mowa o tym, ale sie urwało i temat nie wrócił. Kasy oczywiście nie ma bo na marzec mamy aż 57zł:( po spłacie długo, ale zapłacę wszystko tak jak należy a na sterylke mieli ją umówić. Zaraz zapytam Patryka, bo nie lubi etakich niedomówień. Przecież powinno sie mówić otwarcie.

Posted

słuchajcie, moja radość nie trwała długo....

nasz oficjalny dług za karmę szczeniaków wynosi 537zł :( Wiosna powiedziała, że nie musimy spłacać wszystkiego bo wiadomo, że kasy nie mamy, ale i tak przelałam już chociaż 200zł z naszego Psiego konta, które robi sie coraz chudsze:( a do tego za chwilę muszę zapłacić ok 200-250zł za sterylkę, a za jakieś 2 tyg. za nowy miesiąc...wyobrażacie to sobie bo ja nie??

lepiej wykombinujcie cos z kasa bo moje pomysły się juz skończyły:(

taki dług graniczy z cudem do spłacenia, ale ponieważ nie umiem żyć z myślą, że mam gdzieś zadłużenie to stanę na głowie aby to spłacić, ale już nie mam siły...jak nie urok to sraczka

BŁAGAMY O POMOC FINANSOWĄ!! roześlicie prośby gdzie się da, pomóżcie mi

Posted

ja już nie mam siły do bazarków, pochłaniają mnóstwo czasu, a nikt ostatnio nic nie kupuje:( może kasia albo ktoś inny by wystawił tym razem, ja nie mam czasu wogóle:(

już pierwszy post jest ok:) DŁUG SARY NA DZIEŃ DZISIEJSZY WYNOSI 337zł :( ale teraz na dniach jeszcze za strylkę trzeba będzie zapłacić:(