Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piechcia15 napisał(a):
jestem za, bo żadnej z nas nie chce się robić, ani czasu nie ma, a tak to ktoś zrobi oby tylko faktycznie tak było że 74...
to co kupować?

Pozostaje zaufać... Ja mogę usiąść w weekend, ale na pewno nie będzie to tyle no i przyznaje sie, że ostatnio nie za wiele mam czasu...:(

Posted

no za dyszke, tak jak jest w ogłoszeniu:) ale patrząc na kolejkę w jakiej czekamy to chyba prędko się nie doczekamy:( nie przewidziałam tego, bo w sumie można było samemu przyłożyć się do tego i zrobić po kilka ogłoszeń każda i dycha byłaby w kieszeni. No trudno czekamy na obiecane 74:) Ja allegro mam non toper

Posted

O kurde! faktycznie spora kolejka, ale mam nadzieje, ze raz dwa sie zmniejszy... Jak ja patrzyłam na poczatku to była malutka, nie wpadłam na to, ze mozemy troche poczekać...

Posted

o matko ale pustki u Sarusi:(

mamy mozliwość dać Sare do dziennika zachodniego, jest spory odzew...koszt na na jeden powiat lub region /3-5 powiatow/ 13-30zł

albo np. na wtorek na tydzień koszt 30zł - jest spory odzew /miałam chyba z 50 telefonów o suke owczarka 5 letnia - juz ma super dom/

Posted

Wchodzę w to Gosiaku:)
Dziewczyny niech organizują stronę tekstowo-zdjęciową, a ja na sygnał wyskakuję z kaski. Lubię, jak psy idą do domków;) Wy też tak macie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mmd napisał(a):
Wchodzę w to Gosiaku:)
Dziewczyny niech organizują stronę tekstowo-zdjęciową, a ja na sygnał wyskakuję z kaski. Lubię, jak psy idą do domków;) Wy też tak macie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zdecydowanie też tak mam:D:D

Posted

ojj piechcia w końcu dotarła do domu!!:) ja się przez te koty wykończę!

co do ogłoszenia, jestem zdecydowanie za, tekst i kontakt jest w pierwszym poście. Telefon chyba mój nie wiosny. Nie będziemy jej życia zatruwać:) zajmę się tym i zrobię casting:)
a więc kiedy by to było?dajcie znać kiedy naładować telefon:)