GoniaP Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 majqa napisał(a):Jadzia chyba wiedziała to już pierwsza... :roll: Mądra psina :) Choć wolałabym by jednak znalazła wymarzony przez Majgę dom - by ją samą odciążyć.... Quote
majqa Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Widać nie jest mi dane... Jadzia to tak długo samotna nie będzie, lada moment będziemy się ewakuować z Łodzi. Quote
GoniaP Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 majqa napisał(a):Widać nie jest mi dane... Jadzia to tak długo samotna nie będzie, lada moment będziemy się ewakuować z Łodzi. Że co??? Że gdzie??? Quote
Isadora7 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 GoniaP napisał(a):Że co??? Że gdzie??? no dokładnie to samo pytanie :):):) Quote
majqa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Na stare śmieci... Dziś wygłaskałam Jadzię, wycmokałam i powiedziałam: Spokojnie Jadziu, jeszcze trochę i będziesz miała tatusia na stałe. :-) Quote
Isadora7 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 majqa napisał(a):Na stare śmieci... Dziś wygłaskałam Jadzię, wycmokałam i powiedziałam: Spokojnie Jadziu, jeszcze trochę i będziesz miała tatusia na stałe. :-) I będzie byebye Łódź?????? Quote
majqa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Raczej tak... W jakimś momencie musi to nastąpić, a ten moment jest już bardzo blisko. Specjalnie zmartwiona tym nie jestem, a kto jak kto, Jadzia na pewno nie jest. ;-) Quote
GoniaP Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 A jak ją wprowadzisz do zazdrosnego stada? Quote
majqa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Goniu, mieszkanko na dole jest mini więc to odpada (w stadzie zazdrosny jest Remik, a i Jadzia już ma swoje zdanie) więc... Jedyna opcja to taka jak w święta. Jadzia pójdzie na górę, gdzie już urzędowała znośnie z górnym stadem, wychodziło to małymi krokami ale szło do dobrego celu (tu jest o tyle super, że jeśli się nie uda, choć tego nie zakładam, będzie w pokoiku, gdzie spała z mężem, a który to pokoik b.jej się podobał). Nie została na górze na stałe, bo my nie mogliśmy zostać dłużej, by ogarnąć tę sytuację, a mama nie chciała zostać z tym sama (bała się, że to za głęboka woda dla niej samej, nie Jadzi, a mamy). Tu już będzie inaczej, bo mama, reszta zwierzów w tym i Jadzia będzie miała nas na stałe. To tak dużym skrótem. Quote
Emigrantka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Lo rany - uswiadomi mnie ktos co sie dzieje? Majqa, do Londynu ze stadem przyjezdzasz? Paszporty wyrabiasz? Gdzie z tej Lodzi sie przeprowadzasz? ja nie dam rady 71 stron przeczytac...... Skrot prosze :) Quote
majqa Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Pewno lada moment na stare śmieci, do domu rodzinnego poza Łódź, do reszty pso - kotuff, czyli tam, gdzie Jadzia urzęduje. :-) Quote
majqa Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Poprosiłam o odwiedziny doktora u Jadzi, zaznaczając, że to nic pilnego (prosiłam o ogólny przegląd, osłuch itp... plus obcięcie pazurków). Doktor jest na urlopie ale oczywiście pomimo wolnego podjechał. Info jest rewelacyjne, Jadzia kwitnie. Inny news - trzeba było kochanej zołzie założyć kaganiec (dobrze, że coś małego mama znalazła). Skubana chciała pociąć doktora. :roll: :oops: Obciach jak ta lala, nie zapamiętała go przecież źle, wizyty gabinetowe przebiegały super, czyli dotąd wszystko szło jak po maśle, a tu masz ci los. Killer, po prostu killer. :eviltong: Quote
Isadora7 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No to czas zmienić banerek na "Miłość, sytość, Jadzia" Quote
majqa Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Błahahaha, to Ci się udało... :-) Quote
Ajula Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 majqa napisał(a): Killer, po prostu killer. :eviltong: Ty Majqa po prostu masz skłonność do takich killerów :evil_lol: Quote
majqa Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 One same mi w drogę wchodzą. ;-) Quote
Hotel KADIF Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jadzia po prostu coraz pewniej się czuje i nie daje sobie w kaszę dmuchać.... :evil_lol::eviltong: Buziaki dla ślicznoty od ciotki DIF!:loveu: Quote
majqa Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Niunia czuje się już mega pewnie, a nie coraz pewniej. :evil_lol: Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Kochani Dogomaniacy, Serdecznie zapraszamy na bazarek dla Kundelkowej Skarbonki! Na pewno o niej słyszeliście, robi wiele dobrego, bądzcie hojni dla potrzebujących kundelków!! :cool2: http://www.dogomania.pl/threads/1798...o-godz-22-giej Quote
majqa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Biorąc pod uwagę niemożność wyrobienia się z odbieraniem tel. i odpisywaniem na maile w sprawie Jadzi, nie mogąc się wprost zdecydować, którego chętnego wybrać :roll: decydowałam, Jadzia zostaje. Wiem, wiem, jesteście zaskoczone, równie mocno jak ja i sama Jadzia. :confused: :hmmmm: Wszystkich, ewentualnych psio - kocich zainteresowanych/ czterołapków załapaniem się na domek u mnie uprzejmie informuję, że mam już zwierzęcy menisk wypukły więc schodzić mi z drogi, w trymiga. :mad: Do listy zaskoczonych, na wyraźną jego prośbę, dodaję również męża. Dalsze info o Jadzi będzie się pojawiało na wątku, do którego podaję link poniżej: http://www.dogomania.pl/threads/178539-Moje-potffforrry-Fira-Jola-Mania-Remik-ElA-bieta-Franka-Jadzia-cdnn Quote
Isadora7 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Padłam ze zdziwienia, jestem szczerze zaskoczona :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Lionees Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 No to jak w tytule-GRATULUJĘ i...wcale nie jestem zaskoczona:-D Quote
nika28 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Też jestem "bardzo" zaskoczona :) Jadzia ma najlepszy domek na świecie :) Quote
majqa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Dzięki Kochane!!! :-) Isadorko, nie zapomnij wykasować tych ikonek z Parkinsonem. ;-) Quote
jola od jadzi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Majqa, to szok , aż nie mogę uwierzyć... Quote
Recommended Posts