Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Jadzia chyba wiedziała to już pierwsza... :roll:

Mądra psina :) Choć wolałabym by jednak znalazła wymarzony przez Majgę dom - by ją samą odciążyć....

Posted

majqa napisał(a):
Na stare śmieci... Dziś wygłaskałam Jadzię, wycmokałam i powiedziałam: Spokojnie Jadziu, jeszcze trochę i będziesz miała tatusia na stałe. :-)

I będzie byebye Łódź??????

Posted

Raczej tak... W jakimś momencie musi to nastąpić, a ten moment jest już bardzo blisko. Specjalnie zmartwiona tym nie jestem, a kto jak kto, Jadzia na pewno nie jest. ;-)

Posted

Goniu, mieszkanko na dole jest mini więc to odpada (w stadzie zazdrosny jest Remik, a i Jadzia już ma swoje zdanie) więc... Jedyna opcja to taka jak w święta. Jadzia pójdzie na górę, gdzie już urzędowała znośnie z górnym stadem, wychodziło to małymi krokami ale szło do dobrego celu (tu jest o tyle super, że jeśli się nie uda, choć tego nie zakładam, będzie w pokoiku, gdzie spała z mężem, a który to pokoik b.jej się podobał). Nie została na górze na stałe, bo my nie mogliśmy zostać dłużej, by ogarnąć tę sytuację, a mama nie chciała zostać z tym sama (bała się, że to za głęboka woda dla niej samej, nie Jadzi, a mamy). Tu już będzie inaczej, bo mama, reszta zwierzów w tym i Jadzia będzie miała nas na stałe. To tak dużym skrótem.

Posted

Lo rany - uswiadomi mnie ktos co sie dzieje?

Majqa, do Londynu ze stadem przyjezdzasz?

Paszporty wyrabiasz?

Gdzie z tej Lodzi sie przeprowadzasz?

ja nie dam rady 71 stron przeczytac......

Skrot prosze :)

Posted

Poprosiłam o odwiedziny doktora u Jadzi, zaznaczając, że to nic pilnego (prosiłam o ogólny przegląd, osłuch itp... plus obcięcie pazurków). Doktor jest na urlopie ale oczywiście pomimo wolnego podjechał. Info jest rewelacyjne, Jadzia kwitnie. Inny news - trzeba było kochanej zołzie założyć kaganiec (dobrze, że coś małego mama znalazła). Skubana chciała pociąć doktora. :roll: :oops: Obciach jak ta lala, nie zapamiętała go przecież źle, wizyty gabinetowe przebiegały super, czyli dotąd wszystko szło jak po maśle, a tu masz ci los. Killer, po prostu killer. :eviltong:

Posted

Biorąc pod uwagę niemożność wyrobienia się z odbieraniem tel. i odpisywaniem na maile w sprawie Jadzi, nie mogąc się wprost zdecydować, którego chętnego wybrać :roll: decydowałam, Jadzia zostaje.
Wiem, wiem, jesteście zaskoczone, równie mocno jak ja i sama Jadzia. :confused: :hmmmm:

Wszystkich, ewentualnych psio - kocich zainteresowanych/ czterołapków załapaniem się na domek u mnie uprzejmie informuję, że mam już zwierzęcy menisk wypukły więc schodzić mi z drogi, w trymiga. :mad:

Do listy zaskoczonych, na wyraźną jego prośbę, dodaję również męża.

Dalsze info o Jadzi będzie się pojawiało na wątku, do którego podaję link poniżej:
http://www.dogomania.pl/threads/178539-Moje-potffforrry-Fira-Jola-Mania-Remik-ElA-bieta-Franka-Jadzia-cdnn