Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sleepingbyday']ale zadawanie niewygodnych pytań to nie jest regulaminowy powód do bana.[/QUOTE]

:evil_lol: Po pierwsze to ja się grzecznie zapytam , kiedy ostatni raz udało Wam się otworzyć strone z regulaminem?
:evil_lol:Po drugie ,to ja się równie grzecznie zapytam ,czy modów ( zwłaszcza jednego :diabloti: ) obowiązuje jakiś punkt regulaminu?
:evil_lol:Po trzecie ,to ja się jeszcze grzeczniej zapytam czy już złamałem jakiś punkt ? - moralnie czuję się usprawiedliwiony zadając te pytania,ale czy moralność ma tu jakieś znaczenie?:diabloti:

Posted

[quote name='doogo-60']:evil_lol: Po pierwsze to ja się grzecznie zapytam , kiedy ostatni raz udało Wam się otworzyć strone z regulaminem?
:evil_lol:Po drugie ,to ja się równie grzecznie zapytam ,czy modów ( zwłaszcza jednego :diabloti: ) obowiązuje jakiś punkt regulaminu?
:evil_lol:Po trzecie ,to ja się jeszcze grzeczniej zapytam czy już złamałem jakiś punkt ? - moralnie czuję się usprawiedliwiony zadając te pytania,ale czy moralność ma tu jakieś znaczenie?:diabloti:[/QUOTE]

Owszem, złamałeś. Nie wolno wypowiadać się na temat działalności moderatorów. Tylko na wątku Administracja, który podlega moderacji.

Posted

a najbardziej w regulaminie podoba mi się punt obowiązki adminów - praktycznie żadne.

doogo, ja tam sytuacji 9a zwłaszcza niektórych modów) nie bronię. ja tylkoz wracam uwage, że czasem ludzie sami sie podkładaja. czego by nie było oczywiście, jak standardy oceniania, punktów i bana byłyby zdrowe, przejrzyste i identyczne dla wszystkich.

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']I dlatego Cajus zawitałeś na miau ;)[/QUOTE]

Na miau jestem od czasu do czasu. Jako psiarz udzielam się więcej tutaj. Przez ostatnie dni padł mi net więc i tak nie było mnie prawie nigdzie. Powiem szczerze na miau nie ma takich zacięć forum jak tu. Jak tam będzie potrzebna jakaś pomoc to możesz [B]Zofia.Sasza[/B] śmiało pisać.

Posted

[quote name='madcat1981']I jeszcze pytanie - co zrobić jak zbanowane osoby brały udział w bazarkach :roll: Albo zbierają deklaracje.[/QUOTE]
Jestem ....i odpowiem od razu madcat...na to nikt (tzn zaden mod) nie zwraca uwagi- czy osoba cos robi, pomaga, czy "tylko" źle sie zachowuje- np zadajac niewygodne pytania...
SA na dogo- nie raz juz widzialam - tzw trole- osoby ktore rzeczywiscie pojawaiaj sie tylko po to, zeby robic awantury...to fakt niezaprzeczalny...ale kiedys pamietam bana dla osoby ktora jako pierwsza zapamietalam na dogo- ktora ma kilkanascie psow z dogo....pomaga im za darmo....a dowiedzialam sie, ze ten ban byl za jakies nieregulaminowe rozliczenie na bazarku....
A tu na dogo znam kilakdziesat watkow(tych samych osob- lub i ich grona) na ktorych nie ma od lat rozliczen...i jest cisza....wiec widac chyba jasno co sie dzieje...
Czy o tym naparwde pisac nie wolno????Moze jest gdzies taki rozdzial na forum- gdzie powinno sie o tym pisac, jesli nie tu....no bo milczec tez sie nie powinno wobec takich faktow...
No ale ja chyba zniw zaczynam zadawac niewygodne pytania...:/

Posted

Partyzanta ani widu , ani słychu ...a za to florida buszuje na dobre po miau.pl - może ktoś ma tam login i może podesłać wątek naszej zguby ? warto ostrzegać innych przed "dobrymi" łapami specjalistki od "adopcji" - z tego co udało mi się poczytać tam , to idzie jej z kotami wręcz seryjna , expresowa akcją...a za taką akcją niezła kasa z UM na kastrację kotów , tylko co z tymi kotami dalej ? aaaa tego to już nikt nie ma prawa wiedzieć ....

Posted

[quote name='doogo-60']Partyzanta ani widu , ani słychu ...a za to florida buszuje na dobre po miau.pl - może ktoś ma tam login i może podesłać wątek naszej zguby ? warto ostrzegać innych przed "dobrymi" łapami specjalistki od "adopcji" - z tego co udało mi się poczytać tam , to idzie jej z kotami wręcz seryjna , expresowa akcją...a za taką akcją niezła kasa z UM na kastrację kotów , tylko co z tymi kotami dalej ? aaaa tego to już nikt nie ma prawa wiedzieć ....[/QUOTE]

a jakie dane sa tej fundacjii jej?

z przyjemnoscią wpisałem na miau na kociarni,jako Niebezpieczna fundacja i na spanielowym jako inne

Posted

Źle się dzieje w państwie dogomaniackim :( . Wątki Tośka , Tytana , Partyzanta zanikają a powstają nowe aferki coraz paskudniejsze :( .Smutny los psiaków w przyszłości , skoro tak potrzebne forum zamienia się w gniazdko dla kombinatorów .

Przypomne , że streszczenie wątku biednego Partyzanta jest na str 63 :( , może ktoś coś wie o tym biedaku?

Posted

[quote name='magenka1']Ja o Filipku pamiętam ciekawe jak chłopczykowi się wiedzie?[/QUOTE]
Filipek ma bloga, bo niestety wątek jest zamknięty a nowego zalozyc nie mozemy....ale na blogu staram sie pisac na bieżaco wszystko, co wiem i czego nie wiem tez...nie mamy innego wyjscia:(

Posted

Florida_blue działa na miau, tam to chyba jej dobrze, ma rękę do adopcji dziewczyna, nikt ją nie pyta o Partyzanta, psy,kasę, o koty, wkleja foty i wklejają emotkizachwytów.

Ivette jak rana po pogryzieniu ?

Posted

jakiego ma nicka?
i drugie pytanie gdize to majku powpisywa? jakos nie moge znalezc, a nie mam czasu na dluzsze szukanie..

Posted

[COLOR=darkgreen][B]A ja pragnę przypomnieć REGULAMIN:[/B][/COLOR]
[QUOTE]§12 d) Wątpliwości i uwagi dotyczące sposobu moderowania zgłaszamy wyłącznie na PW moderatora odpowiedzialnego za dany dział, Margo, Admina, Huana lub Pogotowia Moderatorskiego.
Posty z uwagami dotyczącymi sposobu moderowania będą usuwane. Nieprzestrzeganie tej zasady będzie skutkowało punktami karnymi lub banem.[/QUOTE]

Dziewczyny krakowskie i tak już powiedziały, kto zainteresowany zdążył przeczytać ;)

Posted

[url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=107462&p=5574588&hilit=niebezpieczna+fundacja#p5574588[/url]

nick ma taki sam [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=105769[/url]

Posted

Ci na banicji nie mogą zaktualizować wieści o FFA i losach ich ofiar , więc skorzystam z zaszczytu zastąpienia :
[INDENT] Polecam do poczytania ...

[URL="http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,7533389,Ile_lat_ma_psi_smalec_spod_Klobucka_.html"]http://czestochowa.gazeta.pl/czestoc...Klobucka_.html[/URL]

A tak na marginesie dodam ,że niezły manewr zrobiły" bohaterki FFA ": ".... Renata Mizera, prezes fundacji Elpis - Nadzieja dla Zwierząt (dawna Fundacja For Animals)....."

powody tego manewru raczej na dogomanii znamy - przypomnę niechlubną historię kilku zaginionych podopiecznych tej grupki.( florida_blue i nefretette już na swoje wątki od miesięcy nie wchodzą , ale medialne dalej są [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] .
To się nazywa mieć parcie na ...A ja ,jako stary emeryt i dogomaniak czekam cierpliwie na kilka mniej medialnych historii i ich jasnego zakończenia.Panie z Elpis ( FFA dawne) , może macie coś konkretnego do napisania?[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_razz.gif[/IMG] [/INDENT]
[INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/../174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-grozi-mu-zagryzienie-ZBIERAMY-NA-PA-ATNY-DT"]
[/URL]
[/INDENT]

Posted

Panie z Elpis milczą na tym wątku.Na innych za to pozmieniały nazwy i płeć ...ciekawe te ich metamorfozy...Tytana metmorfoza , Partyzanta itd już je nie obchodzi...
A ja pytam dalej i czekam...Gdzie jest PARTYZANT ???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...