Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta dam!!!! Oficjalnie ogłaszam, że dzieki pomocy Cioteczki Jeleny udało mi się (póltora miesiąca od dostania zdjęcia :) ) zrobić sobie nowy avatar z Redzikiem!!!
Cioteczko - ogromnie dzięki dla Ciebie !!! :Rose::Rose::Rose:

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=Book Antiqua]Kochani,
Redzik ze swoją Rodziną życzy wszystkim radosnych, pogodnych Świąt Bożego narodzenia, pełnych ciepła, ludzkiej życzliwości, psiej miłości, odpoczynku i spełnienia wszystkich marzeń!
[/FONT]

Posted

Ja tez życzę wszystkim radosnych, zdrowych, pełnych magii Świąt - niech spelniają się wszystkie marzenia, nawet te najmniej realne.
Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!

Posted

[FONT=&quot]Gdy Nowy Rok cyfrę zmienia,
Wszyscy - wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności,
Życzymy Wam szczęścia, zdrowia, pomyślności i radości[/FONT]
!

[FONT=&quot][/FONT]

Posted

Kochane dziewczyny,
kończą mi się tabletki na stawy dla Reda, a nie jestem do końca przekonana, że to co dostaje to są najlepsze tabletki jakie mogę mu dawać - Artrowet Complet czy jakoś tak. W związku z tym prosiłabym o wskazówki, co innego byście mi poleciały na stawy, żeby działało przeciwzapalnie i prewencyjne.

Posted

Podobno najlepsze są: Artroflex (w płynie) i Caniviton (w proszku lub w tabletkach) - te dwa preparaty polecał mi dr z Lublina, tylko cena też odpowiednia.

Posted

On w zasadzie potrzebuje bardziej prewencji, ale wiedząc osobiście jak bolą stawy przy zmianach pogody wolę mu podawac coś od razu przeciwzapalnego. Jak rok temu byłam z nim na RTG to te zmiany zwyrodnieniowe w porównaniu z poprzednimi nie powiększały się. On nie ma jakichś wyraźnych objawów bólowych, jednak zawsze jak tylko może, to oszczędza tę łapkę. No chyba że goni wiewiórkę :)
Murko a gdzie można kupić ten preparat w tabletkach? Niestety tylko taka forma wchodzi w grę dla tego wariata, pakuję mu codziennie w kulkę pasztetu ;)

Posted

Znalazłam na allegro ten preparat od Murki, cena do przełknięcia :).
Zastrzyki to w przypadku Reda ostateczność, on baaaardzo nie lubi jeździć samochodem, odkąd u nas jest, jak ma szczepienia to pani doktor przyjeźdża do nas. A tabletki skubaniec fajnie bierze, kulka pasztetu i już :). Wczoraj patrzyłam jeszcze na coś w Krakvecie, ale zupełnie nie kojarzę co, muszę dziś jeszcze raz zobaczyć i zamówić, bo zostało nam tabletek na 10 dni.

Posted

Kurację można powtórzyć chyba po pół roku, jeszcze do tego nie doszłyśmy. Ale cztery to pełna kuracja, w ulotce, którą Ci wcześniej wkleiłam jest pełny opis działania.
Moja Kaja brała i jestem naprawdę zadowolona:lol:

• 2 weeks later...