Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kobieto czy Ty nigdy nie spisz ?????????????????????:roll::roll::roll:
Śpię ...od 7 rano do 12 w południe :eviltong: .... i właśnie boję się że mnie ten moment ominie :placz:

Posted

pracuję , pracuję .... pracuję w domu ...tylko komputer mam za blisko :evil_lol:

i do Szurki mam prośbę .... zamelduj się jutro na wątku sunieczko bo tu tylu ludzi na Ciebie czeka ;)

Posted

lilk_a napisał(a):
a jakoś tak mi się poprzestawiało :evil_lol:

Nie wiem, o której pójdę spać, ale budzik nastawiam na 10.00. robię kawę i chcę zobaczyć, że ta Szurka to TA Szurka!

Posted

lilk_a napisał(a):
a miałabyś możliwość jeszcze raz tam jechać ? Może jeżeli nie chcą jej oddać to dobrze , ale dobrze by było upewnić się co i jak

powiedziałyśmy, że do adopcji ,ale faktem jest ,ze może zbyt dużo informacji na raz przekazałyśmy i to nie było takie jasne. My wpadłyśmy w euforię,że to Szura i zaczęłyśmy klepać...
Mogę tam pojechać i pojadę ,tylko z tą kobietą spotkałyśmy sie pod kościołem i nie wiemy gdzie jej szukać:shake:
Może jej dziś poprostu nie spotkała...
Są tam rozwieszone plakaty.

Posted

lilk_a napisał(a):
a co to za miejscowość ? można by może pochodzić i popytać ludzi , być może pani ze sznaucerami jest tam znana i ktoś wskazałby gdzie mieszka ...

Ja tak zrobię po weekendzie . to jest Nieporęt 15 km od Serocka.

Posted

15 km ... to niedaleko dotarła .... i cały czas ta pani do której masz tel . nie odbiera ? może gdzieś wyszła ...próbuj dalej , może uda Ci się już dzisiaj coś ustalić :)