Leyla Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ta kobitka ma zadzwonić jak spotka sie z tamtą kobitką co podobno ma Szurkę;) Quote
lilk_a Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kobieto czy Ty nigdy nie spisz ?????????????????????:roll::roll::roll:Śpię ...od 7 rano do 12 w południe :eviltong: .... i właśnie boję się że mnie ten moment ominie :placz: Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 lilk_a napisał(a):Śpię ...od 7 rano do 12 w południe :eviltong: .... i właśnie boję się że mnie ten moment ominie :placz: A czemu nie spisz w nocy ?? Quote
lilk_a Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 a jakoś tak mi się poprzestawiało :evil_lol: Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 lilk_a napisał(a):a jakoś tak mi się poprzestawiało :evil_lol: Wyglada na to, ze nie pracujesz gdzies od 9 do 5 :):) Quote
lilk_a Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 pracuję , pracuję .... pracuję w domu ...tylko komputer mam za blisko :evil_lol: i do Szurki mam prośbę .... zamelduj się jutro na wątku sunieczko bo tu tylu ludzi na Ciebie czeka ;) Quote
agata51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 lilk_a napisał(a):a jakoś tak mi się poprzestawiało :evil_lol: Nie wiem, o której pójdę spać, ale budzik nastawiam na 10.00. robię kawę i chcę zobaczyć, że ta Szurka to TA Szurka! Quote
lilk_a Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ale budzik nastawiam na 10.00. robię kawę i chcę zobaczyć, że ta Szurka to TA Szurka! nastawię też na dziesiątą ...ale słabo to widzę że wstanę ;) Quote
Sylwia K Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 telefon milczy jak na razie.... ale i tak dobra wiadomością jest to, ze ona sobie radzi, ze ma dobry humor, że nie stroni od ludzi:cool3: Quote
sylwija Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 czy cos wiadomo w sprawie Szurki? czy to ona? czy sie znalazla? Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 lilk_a napisał(a):i co ? i nic nie słychać ?? :-( Widze, ze juz wstalas i dalej nic nie wiadomo ??? Quote
Leyla Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 próbowałam zadzwonić do Pani ,ale zasięg do kitu. Nie wiem czy to może być powód tej ciszy. Może nie chcą jej oddać.... ?:icon_roc: Quote
malawaszka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 to nie powiedziałyście, że to pies do adopcji? :-o Quote
lilk_a Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 a miałabyś możliwość jeszcze raz tam jechać ? Może jeżeli nie chcą jej oddać to dobrze , ale dobrze by było upewnić się co i jak Quote
Leyla Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 lilk_a napisał(a):a miałabyś możliwość jeszcze raz tam jechać ? Może jeżeli nie chcą jej oddać to dobrze , ale dobrze by było upewnić się co i jak powiedziałyśmy, że do adopcji ,ale faktem jest ,ze może zbyt dużo informacji na raz przekazałyśmy i to nie było takie jasne. My wpadłyśmy w euforię,że to Szura i zaczęłyśmy klepać... Mogę tam pojechać i pojadę ,tylko z tą kobietą spotkałyśmy sie pod kościołem i nie wiemy gdzie jej szukać:shake: Może jej dziś poprostu nie spotkała... Są tam rozwieszone plakaty. Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 No, ale dobrze by bylo wiedziec czy to Szurka i czy ludzie chca ja zatrzymac. Quote
lilk_a Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 a co to za miejscowość ? można by może pochodzić i popytać ludzi , być może pani ze sznaucerami jest tam znana i ktoś wskazałby gdzie mieszka ... Quote
Leyla Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 lilk_a napisał(a):a co to za miejscowość ? można by może pochodzić i popytać ludzi , być może pani ze sznaucerami jest tam znana i ktoś wskazałby gdzie mieszka ... Ja tak zrobię po weekendzie . to jest Nieporęt 15 km od Serocka. Quote
lilk_a Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 15 km ... to niedaleko dotarła .... i cały czas ta pani do której masz tel . nie odbiera ? może gdzieś wyszła ...próbuj dalej , może uda Ci się już dzisiaj coś ustalić :) Quote
Leyla Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ona ma włączony tel, tylko ledwo sygnał słychać więc sie nie dogadam. Podobno w Nieporęcie słaby sygnał jest Quote
malawaszka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 to może wyślij jej smsa, żeby Ci podała jakiś stacjonarny... ja bym nie wytrzymała tego czekania :mdleje: Quote
Awit Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Specjalnie wstałam z łóżka taka chora a tu nie wiadomoc co z psiną:-( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Oby udało się to szybko ustalić...choć nie wiem czy Szurka skoro taka dzika jak opisujecie , miałaby chodzić sobie z kimś obcym na spacerki...mam nadzieje ,że się mylę! A nie pytałyście gdzie te spacerki się odbywają? Quote
Recommended Posts