obraczus87 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Przepraszam za OT. Skatowany szczeniak błaga o pomoc. Każde 5 zl przbliża Go do powrotu do zdrowia... CEGIEŁKA - PIES OWCZAREK- daj szansę Kangurkowi (815062978) - Aukcje internetowe Allegro KANGUREK- SKATOWANE SZCZENIĘ - prosimy o pomoc finansową ! - Dogomania Forum Kangurka czeka operacja albo amputacja łapki. Czy przez człowieka bez serca, Kangurek ma umrzeć?? Quote
obraczus87 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Sylwio, na prośbę Sabina02 przelewam Jej pieniążki z konta Szurki (100zł) na innego pieska. Kiedy Szureczka się odnajdzie, Sabina02 od razu przeleje deklarację. Tak więc rozliczenie wygląda następująco: ROZLICZENIE NA DZIEŃ 14.11.2009: (deklaracje stałe) - Lika1771 - 30 zł - AnnaA - 50 zł - Sylwija - 60 zł - obraczus87 - 10 zł - agata51 - 20 zł RAZEM: 170 ZŁ Deklaracje jednorazowe: -Sylwija - 50 zł Quote
lilk_a Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 i jak poszukiwania ? oj Szurka Szurka a jednak wybrałaś wolność..... zapraszam na bazarek dla psa , który dwa dni spędził uwięziony w mule :shake: Quote
Agnezia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 No niestety u weterynarza nie było takiego psa. A czarnych labradorów jest u nas sporo i ten nie został zidentyfikowany:shake: Quote
lilk_a Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 to niedobrze .....może wogóle jej tam jednak nie było .... to jakby szukać igły w stogu siana ...... Quote
Szarotka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Sorry zrobie malego offa :cool3::cool3: Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne. Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=2]RATUNKU!!! malenki staruszek umiera w Schronisku.Brakuje 1/3 Deklaracji. POMOCY !!! - Strona 37 - Dogomania Forum Quote
lilk_a Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 bazarek dla Miszki i Szurki zakończony , udało mi się utargować 80 zł na dwie sunie czyli dla Szurki będzie 40 zł .... jak tylko pieniądze dotrą do mnie przepłacę na konto dla Szurki Quote
Szarotka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 lilk_a napisał(a):bazarek dla Miszki i Szurki zakończony , udało mi się utargować 80 zł na dwie sunie czyli dla Szurki będzie 40 zł .... jak tylko pieniądze dotrą do mnie przepłacę na konto dla Szurki No ale Szurki niet :shake::shake::shake: Quote
coronaaj Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 megii1 napisał(a):Dzisiaj znowu jezdziłam po Nieporęcie i rozdawałam ludziom ogłoszenia. Jeden Pan powiedział, ze rzeczywiście jest Pani , która ma takiego psiaka ale podobno ma go od zawsze... Jutro pojęzdze jak będzie jasno to moze będą w końcu jakies efekty. Tak mi przykro, ze dalej Szurki nie ma ale co z ta tajemniza pania???:shake::shake: ktora juz sie wiecej nie odezwala....czy nikt nie ma do niej tel , adresu, kontaktu....moze ona ma jednak Szurke i nie chce oddac...:evil_lol::evil_lol: Ciotka w niedyspozycji, sorry , a chcialabym zeby Szurka odnalaza sie..:placz::placz: Quote
lilk_a Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 jakoś wszystko ucichło ...:shake::shake::shake::shake: Quote
Agnezia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ja się cały czas rozglądam, ale nic z tego nie wynika :oops: Quote
Sylwia K Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 nic nie ucichło, ale nie chce mi się ciągle tego samego pisać... jak się czegoś nowego dowiemy to na pewno któraś z nas napisze Quote
lilk_a Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 jak dotrą wszystkie wpłaty to wpłacę dla Szurki pieniądze z bazarku, 40 zł ... proszę podaj mi na pw nr konta Quote
lilk_a Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 to chyba teraz , po tak długim czasie pozostają tylko schroniska ..... Quote
lilk_a Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Szurka ....wyjdź z ukrycia , daj się znaleźć..... Quote
Agnezia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Megi chciała jechać do schroniska z tego co pamiętam. Megi jeśli jeszcze nie byłaś i nadal szukasz osoby, która z Tobą pojedzie to mogę się wybrać. Quote
coronaaj Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Agnezia napisał(a):Megi chciała jechać do schroniska z tego co pamiętam. Megi jeśli jeszcze nie byłaś i nadal szukasz osoby, która z Tobą pojedzie to mogę się wybrać. Ktore shronisko masz na mysli???? Jest ich sporo...Oj Szurka, Szurka gdzie jestes??? Quote
Agnezia Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Józefów i Chrcynno - tu trafiają psy z terenu gminy Nieporęt. Quote
Onaa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Wydaje mi się, że ponieważ już rochę czasu minęło od ucieczki Szurki to trzeba jeszcze raz wszytskie schroniska w okolicy sprawdzić, najlepiej zrobić sobie liste schronisk i posprawdzać samemu albo poprosić dogomaniaków z okolicy o pomoc. Nie wiem jakie to mogą być Schroniska, może: Chrcynno Wołomic (nie wiem czy toto jeszcze dalej istnieje) Józefów/Legionów rodzinny schron suni Uciechów Falenica (Psi Anioł) schron w Milanówku ? Paluch Aha i czy w ogłoszeniach o zaginieciu jest info o Nagrodzie ? Quote
Sylwia K Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 agnezja zaraz napisze do Ciebie na nk Quote
Onaa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nie wiem czy jest kacik adopcyjny w programie Pytanie na śniadanie, bo można by tam dać znać o zaginięciu suni. Quote
Agnezia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Sylwia K napisał(a):agnezja zaraz napisze do Ciebie na nk Wysłałam Ci wiadomość na pw, tylko nie wiem czy już działają? Quote
zoja. Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Szurka, żarty sobie robisz? Wyłaź z norki.. świat czeka! Quote
lilk_a Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 wyłaź ...gdziekolwiek się schowałaś :) Quote
Recommended Posts