Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwio,

na prośbę Sabina02 przelewam Jej pieniążki z konta Szurki (100zł) na innego pieska. Kiedy Szureczka się odnajdzie, Sabina02 od razu przeleje deklarację.

Tak więc rozliczenie wygląda następująco:

ROZLICZENIE NA DZIEŃ 14.11.2009: (deklaracje stałe)

- Lika1771 - 30 zł
- AnnaA - 50 zł
- Sylwija - 60 zł
- obraczus87 - 10 zł
- agata51 - 20 zł

RAZEM: 170 ZŁ

Deklaracje jednorazowe:
-Sylwija - 50 zł

Posted

bazarek dla Miszki i Szurki zakończony , udało mi się utargować 80 zł na dwie sunie czyli dla Szurki będzie 40 zł ....

jak tylko pieniądze dotrą do mnie przepłacę na konto dla Szurki

Posted

lilk_a napisał(a):
bazarek dla Miszki i Szurki zakończony , udało mi się utargować 80 zł na dwie sunie czyli dla Szurki będzie 40 zł ....

jak tylko pieniądze dotrą do mnie przepłacę na konto dla Szurki

No ale Szurki niet :shake::shake::shake:

Posted

megii1 napisał(a):
Dzisiaj znowu jezdziłam po Nieporęcie i rozdawałam ludziom ogłoszenia. Jeden Pan powiedział, ze rzeczywiście jest Pani , która ma takiego psiaka ale podobno ma go od zawsze... Jutro pojęzdze jak będzie jasno to moze będą w końcu jakies efekty.

Tak mi przykro, ze dalej Szurki nie ma ale co z ta tajemniza pania???:shake::shake:
ktora juz sie wiecej nie odezwala....czy nikt nie ma do niej tel , adresu, kontaktu....moze ona ma jednak Szurke i nie chce oddac...:evil_lol::evil_lol:

Ciotka w niedyspozycji, sorry , a chcialabym zeby Szurka odnalaza sie..:placz::placz:

Posted

Agnezia napisał(a):
Megi chciała jechać do schroniska z tego co pamiętam. Megi jeśli jeszcze nie byłaś i nadal szukasz osoby, która z Tobą pojedzie to mogę się wybrać.

Ktore shronisko masz na mysli???? Jest ich sporo...Oj Szurka, Szurka gdzie jestes???

Posted

Wydaje mi się, że ponieważ już rochę czasu minęło od ucieczki Szurki to trzeba jeszcze raz wszytskie schroniska w okolicy sprawdzić, najlepiej zrobić sobie liste schronisk i posprawdzać samemu albo poprosić dogomaniaków z okolicy o pomoc.
Nie wiem jakie to mogą być Schroniska, może:
Chrcynno
Wołomic (nie wiem czy toto jeszcze dalej istnieje)
Józefów/Legionów
rodzinny schron suni
Uciechów
Falenica (Psi Anioł)
schron w Milanówku ?
Paluch

Aha i czy w ogłoszeniach o zaginieciu jest info o Nagrodzie ?