Ania&Rudy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 pewnie chodziło o odświeżenie w przeglądarce? Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 odświeża się taką strzałką na okrągło na pasku przeglądarki ;) Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dziewczyny pojechały do kobiety, która dał im znac. Jednakże Szurka nie przebywa u Niej tylko u innej kobiety. Niestety nie wiadomo gdzie ta pani mieszka. Kobieta nr 1 widziala zdjecia Szurki i powiedziała, że to ONA :multi::multi::multi::multi: Jednakże na 100% potwierdzi sie ta informacja jutro. Panie spotykają się codziennie podczas porannego spaceru!!! Miejmy nadzieję, że jutro spacer dojdzie do skutku!!! Trzymamy kciuki!!!!! Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 no to już chociaż tyle dobrze :multi::multi: że to na pewno ona :multi::multi: czyli co ? zabierzecie ją od tej pani ? Quote
Ania&Rudy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ło matko, zakręcona sprawa :shake: oby to była Szurka, trzeba się liczyć z tym, że jeśli nawet to nie Szurka, to Leyla może jutro wrócić z kolejnym pieskiem w potrzebie... Quote
Awit Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Muszą zobaczyć psinę by wiedzieć na pewno. Każdy inaczej spostrzega, oby ta pani akurat się nie myliła Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a może tamta pani ją przygarnie na stałe? ehhh to już chyba byłoby zbyt piękne... trzymam :kciuki: Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 lilk_a napisał(a):no to już chociaż tyle dobrze :multi::multi: że to na pewno ona :multi::multi: czyli co ? zabierzecie ją od tej pani ? jesli sie okaże, że Pani nie chce zatrzymac Szureczki u siebie to zabierzemy Ją :) Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Muszą zobaczyć psinę by wiedzieć na pewno. Każdy inaczej spostrzega, oby ta pani akurat się nie myliła taki kudłaczek jak Szureczka to jedyny w swoim rodzaju jest ... :loveu: Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a ja uważam, że Szurki nie można pomylić z żadnym innym psem. To jest pies rasowy jakich wiele :) Quote
Awit Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mam nadzieję że pani jest spostrzegawcza...I że to Szurka...I mam nadzieję, że ta suńka jakakolwiek ona jest, zostanie juz u tej pani... Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Szurka na gigancie ...ale już namierzona :loveu: Quote
Leyla Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 tej kobiecie co zgłosiła,że ją widziała u swojej znajomej psiary pokazałyśmy zdjęcie ,ale tylko pyszczka i ona sama od siebie dodała o kołtunach na tylnej części grzbietu i o tym ,że jest lękliwa:roll: A jak spojrzała to od razu powiedziała "tak to ta sunia" To jest tylko 15 km ,więc nie tak daleko....chyba:roll: Czekamy jutro na tel od pani . Oczywiście mamy zamiar spytać ,czy aby napewno chce ją oddać nam :razz: podobno wychodzi na spacery z dwoma sznaucerami ...:cool3: Quote
Sylwia K Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Szurka na gigancie odżyła:cool3: bawiła się z labkiem tej kobiety co zadzwoniła tak jak napisała Leyla najprawdopodobniej jutro wszystko się okaże. Tak czy siak najważniejsze jest, ze Szurka radzi sobie, nie stroni od ludzi, bawi się z psami:razz: jeśli jednak okaże się, ze nie przygarnęła ją pani od sznaucerów to trzeba odwiedzić schroniska pobliskie, bo istnieje duże prawdopodobieństwo ze ktoś ją tam odwiózł Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ale przecież tak bywa że pies który boi się ludzi bardzo dobrze dogaduje się z psami ... ja tam wierzę że to Szura i żadnej innej informacji nie chcę tu jutro widzieć :evil_lol::evil_lol: Quote
Sylwia K Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Szurka na pewno była w tej miejscowości, nie wiadomo tylko czy pani od sznupków ją przygarnęła czy ma podobnego szarego psa po prostu Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Szurka prosze sie okreslic czy to ty czy nie ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool1::cool1::cool1: Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Sylwia K napisał(a):Szurka na pewno była w tej miejscowości, nie wiadomo tylko czy pani od sznupków ją przygarnęła czy ma podobnego szarego psa po prostu no niestety to też jest możliwe Quote
Leyla Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ale ja patrzyłam na panią gdy spojrzała na zdjęcie, i powiedziała głośniej "TAK, TO TA SUNIA, JESZCZE MIAŁA Z TYŁU TAKIE KOŁTUNY..." tak bardzo bym chciała żeby to o Szureczkę chodziło, bo przeciez nie ma takiej drugiej. Quote
Leyla Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Szarotka napisał(a):Ja mysle, ze to ONA ..i ja też Quote
lilk_a Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 to o której można się jutro spodziewać jakiejś wiadomości ? ... bo muszę budzik dobrze ustawić ;) Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 lilk_a napisał(a):to o której można się jutro spodziewać jakiejś wiadomości ? ... bo muszę budzik dobrze ustawić ;) Kobieto czy Ty nigdy nie spisz ?????????????????????:roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts