Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny pojechały do kobiety, która dał im znac. Jednakże Szurka nie przebywa u Niej tylko u innej kobiety. Niestety nie wiadomo gdzie ta pani mieszka.

Kobieta nr 1 widziala zdjecia Szurki i powiedziała, że to ONA :multi::multi::multi::multi:

Jednakże na 100% potwierdzi sie ta informacja jutro. Panie spotykają się codziennie podczas porannego spaceru!!! Miejmy nadzieję, że jutro spacer dojdzie do skutku!!!

Trzymamy kciuki!!!!!

Posted

lilk_a napisał(a):
no to już chociaż tyle dobrze :multi::multi: że to na pewno ona :multi::multi: czyli co ? zabierzecie ją od tej pani ?

jesli sie okaże, że Pani nie chce zatrzymac Szureczki u siebie to zabierzemy Ją :)

Posted

Muszą zobaczyć psinę by wiedzieć na pewno. Każdy inaczej spostrzega, oby ta pani akurat się nie myliła

taki kudłaczek jak Szureczka to jedyny w swoim rodzaju jest ... :loveu:

Posted

tej kobiecie co zgłosiła,że ją widziała u swojej znajomej psiary pokazałyśmy zdjęcie ,ale tylko pyszczka i ona sama od siebie dodała o kołtunach na tylnej części grzbietu i o tym ,że jest lękliwa:roll: A jak spojrzała to od razu powiedziała "tak to ta sunia"
To jest tylko 15 km ,więc nie tak daleko....chyba:roll:
Czekamy jutro na tel od pani .
Oczywiście mamy zamiar spytać ,czy aby napewno chce ją oddać nam :razz: podobno wychodzi na spacery z dwoma sznaucerami ...:cool3:

Posted

Szurka na gigancie odżyła:cool3: bawiła się z labkiem tej kobiety co zadzwoniła

tak jak napisała Leyla najprawdopodobniej jutro wszystko się okaże.
Tak czy siak najważniejsze jest, ze Szurka radzi sobie, nie stroni od ludzi, bawi się z psami:razz:
jeśli jednak okaże się, ze nie przygarnęła ją pani od sznaucerów to trzeba odwiedzić schroniska pobliskie, bo istnieje duże prawdopodobieństwo ze ktoś ją tam odwiózł

Posted

ale przecież tak bywa że pies który boi się ludzi bardzo dobrze dogaduje się z psami ...

ja tam wierzę że to Szura i żadnej innej informacji nie chcę tu jutro widzieć :evil_lol::evil_lol:

Posted

Sylwia K napisał(a):
Szurka na pewno była w tej miejscowości, nie wiadomo tylko czy pani od sznupków ją przygarnęła czy ma podobnego szarego psa po prostu

no niestety to też jest możliwe

Posted

ale ja patrzyłam na panią gdy spojrzała na zdjęcie, i powiedziała głośniej "TAK, TO TA SUNIA, JESZCZE MIAŁA Z TYŁU TAKIE KOŁTUNY..." tak bardzo bym chciała żeby to o Szureczkę chodziło, bo przeciez nie ma takiej drugiej.

Posted

lilk_a napisał(a):
to o której można się jutro spodziewać jakiejś wiadomości ? ... bo muszę budzik dobrze ustawić ;)

Kobieto czy Ty nigdy nie spisz ?????????????????????:roll::roll::roll: