Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie do przewidzenia jest gdzie taki uciekinier może być , nie liczyłabym zbytnio na to że wróci sama do schroniska bo nie szła stamtąd tylko jechała więc nie zna drogi , psy uciekają ze swoich domów w których są kochane i nie potrafią wrócić a Szurki nic do schroniska nie ciągnie ....
no chyba że piszesz że ją ktoś złapie i tam przyprowadzi to tak tak może być

Posted

Miałam stycznosc z przypadkami, że pies uciekł i wrocil własnie do schroniska badź do miejsca, w ktorym spedzil ostatnie kilka miesięcy. Także takie przypadki sie zdarzają.

Jednak najbardziej wierze w to, że albo Szurka kręci sie gdzieś blisko ludzi, mam na mysli glówna ulice Serocka.... albo leśniczy ją zobaczy.

Posted

ja trochę nie bardzo się udzielam i orientuje na portalu nasza klasa -ale może tam też (jak to już tutaj wcześniej ktoś napisał) trzeba zacząć poszukiwania?
Tylko jak?
Założyć jej fikcyjne konto i zapraszać wszystkich ludzi z okolic???:oops:
ja nie znam dobrze tego portalu, poradźcie coś:oops:

Posted

CHYBA SZURA SIĘ ZNALAZŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

MEGII WCZORAJ ROZWIESIŁA PLAKATY ,A DZIŚ DO SYLWII ZADZWONIŁA PANI!!!! ZARAZ JEDZIEMY SPRAWDZIĆ CZY TO ONA. mOCNO TRZYMAJCIE KCIUKI ,ŻEBY TO BYŁA NASZA DZIEWCZYNKA!!!

Posted

Szurka podeszła do Tej Pani. Pani jest strasza chyba wiec Szurka ma do takich kobiet zaufanie, przez schronisko.

Szurka znajduje sie u tej Pani. Ale poczekamy na telefon do Leyli aby miec pewnośc na 100%.