shirrrapeira Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Bo podejrzewam, że w stronę Marek się nie udała, a i do warszawy pewnie też nie. Wkleję na swój wątek, może ktoś zajrzy, można też spróbować na naszej klasie. Quote
AnnaA Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ciągle zaglądam z nadzieja, że się znalazła. Quote
Ania&Rudy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja też trzymam kciuki, nie mogę przestać o niej myśleć, jak sobie radzi, mam nadzieję, że z Miszką chociaż nie będzie żadnych niespodzianek... Quote
obraczus87 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Szurka mogla pójśc wszędzie. Nie zdziwię się jak wróci do Celestynowa. Tak by było najlepiej szczerze mówiąc. Przynajmniej by nie tułała sie. Quote
lilk_a Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 nie do przewidzenia jest gdzie taki uciekinier może być , nie liczyłabym zbytnio na to że wróci sama do schroniska bo nie szła stamtąd tylko jechała więc nie zna drogi , psy uciekają ze swoich domów w których są kochane i nie potrafią wrócić a Szurki nic do schroniska nie ciągnie .... no chyba że piszesz że ją ktoś złapie i tam przyprowadzi to tak tak może być Quote
obraczus87 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Miałam stycznosc z przypadkami, że pies uciekł i wrocil własnie do schroniska badź do miejsca, w ktorym spedzil ostatnie kilka miesięcy. Także takie przypadki sie zdarzają. Jednak najbardziej wierze w to, że albo Szurka kręci sie gdzieś blisko ludzi, mam na mysli glówna ulice Serocka.... albo leśniczy ją zobaczy. Quote
lilk_a Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja bardzo w to wierzę że jakimś cudem się znajdzie , że ją znajdziecie , zima to nieszczególna pora roku dla bezdomnego psa :shake: Quote
ewatr Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wkleiłam Shirrrapeira na swoje watki ... oby sie suczka znalazła ... Quote
Sylwia K Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ja trochę nie bardzo się udzielam i orientuje na portalu nasza klasa -ale może tam też (jak to już tutaj wcześniej ktoś napisał) trzeba zacząć poszukiwania? Tylko jak? Założyć jej fikcyjne konto i zapraszać wszystkich ludzi z okolic???:oops: ja nie znam dobrze tego portalu, poradźcie coś:oops: Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Przepraszam Szurkę za OT; http://www.dogomania.pl/forum/f1129/potrzebny-transport-budy-wym-78x78x75-serock-zabki-pilne-172860/ Quote
AnnaA Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nie wiem co to jest OT ale też Szurkę przepraszam.:-( Quote
Leyla Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 CHYBA SZURA SIĘ ZNALAZŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: MEGII WCZORAJ ROZWIESIŁA PLAKATY ,A DZIŚ DO SYLWII ZADZWONIŁA PANI!!!! ZARAZ JEDZIEMY SPRAWDZIĆ CZY TO ONA. mOCNO TRZYMAJCIE KCIUKI ,ŻEBY TO BYŁA NASZA DZIEWCZYNKA!!! Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jejku trzymam :kciuki: ale złapana jest czy ktoś ją widział tylko? Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Szurka podeszła do Tej Pani. Pani jest strasza chyba wiec Szurka ma do takich kobiet zaufanie, przez schronisko. Szurka znajduje sie u tej Pani. Ale poczekamy na telefon do Leyli aby miec pewnośc na 100%. Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 czekam ...co za wieści:multi: ... mądra psinka ... Quote
mamanabank Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jezu, piszcie dziewczyny, piszcie, oby to była ona!!! Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jeszcze nic nie wiadomo. spokojnie... Quote
lika1771 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Spokojnie ja siedze jak na szpilkach i co chwile zagladam :crazyeye: Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 lika1771 napisał(a):Spokojnie ja siedze jak na szpilkach i co chwile zagladam :crazyeye: taaa??? No cos TY :evil_lol: ja non stop patrze na telefon czy aby na pewno Leyla nie dzwonila Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a ja odświeżam i odświeżam i odświeżam.... i nic :-( Quote
Recommended Posts