lilk_a Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Sylwia przeczytałam tą wiadomość tego 14latka :crazyeye: faktycznie się wysilił :crazyeye: do 20 strony włącznie zrobię to Ty od 21 zacznij :) Quote
lilk_a Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 a co z poszukiwaniami na miejscu ? Pani dalej nie odbiera telefonu ? czy ktoś wogóle jej szuka ? nie odbiera , sprawdziłam . zgłasza się poczta głosowa :( podejrzane to .... Quote
lilk_a Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]czy ktoś jej tak naprawdę szuka ?????[/FONT] Quote
megii1 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tak. Ja jeżdze przez Nieporęt dwa razy dziennie. Rano objeżdzam miasteczko przez około 30 minut; popołudniu przez około godzinę. Ale nic nowego nie jestem w stanie napisać. Quote
lilk_a Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 to wychodzi na to że to zły trop , Nieporęt nie jest duży .... to nie wiem czy wysyłać dalej wiadomości do ludzi z Nieporętu na nk:shake: Quote
Sylwia K Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 zadzwoniłam do pani o 22.12 i odebrała, jednak nic oprócz halo nie powiedziała i się zaraz rozłączyła:cool1: nie rozumiem o co chodzi... wysłałam jej smsa, ale nie odpisała... lilk_a wysłałam wiadomości do 30 strony, teraz należy zacząc od 31 Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
malawaszka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 jakiś kosmos z tą babką :-o a pisałyście jej w smsie o co chodzi? jakiś krótki opis sytuacji - że ona uciekła z hotelu, że szukacie jej domu i jakby znalazła to byłoby fajnie tylko chcecie wiedzieć - nie wiem no coś takiego... Quote
Sylwia K Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 mówiłam jej to na żywo... ale to starsza babka i nie 'wtajemniczona w dogo' wiec może nie rozumie ideologi wyciągania psów do hotelu... mam nadzieję, że dzięki naszej klasie coś ruszy... w końcu ktoś musiał ją widzieć... Megi a czy możesz podjechać do tego sklepu "anna" przy kościele i pogadać z ekspedientkami? ta kobietka jak się z nią spotkałyśmy chciała właśnie z nimi pogadać, ze ponoć one tez widziały Szurke i że pewnie wiedza czy ktoś ją przygarnął (było późno wtedy i sklep był już zamknięty) Quote
lilk_a Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ok jest ich 41 to już ja to skończę do końca ;) pani dziwna jakaś czy co ?? coś tu żeby nie powiedzieć brzydko pachnie .... może faktycznie jak tu ktoś pisał nie uwierzyła w Waszą opowieść że Szurka ze schroniska tyle co , może pomyślała że to Wasz pies i taki zaniedbany to co będzie mówić gdzie jest ale jeżeli nie chce nic powiedzieć to może to dobry znak , może Szura już w domku jakimś grzeje pupkę może faktycznie wysłać jej wiadomość że nie chodzi Wam o odebranie psa tylko o informację czy jest bezpieczna .... Quote
Ania&Rudy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 dziewczyny, w jakiej sieci ta babka ma nr? Quote
lilk_a Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 dodam jeszcze w nk wiek od 10do 13 lat , takie małe dzieci też siedzą na nk i to dużo a i bardziej się przemieszczają to i więcej widzą ... Quote
Sylwia K Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 a z tymi dziećmi to masz rację:cool3: roboty będzie kupę, bo jeszcze przecież do przerobienia wszystkie okoliczne miejscowości:flaming: jeśli ktoś chce to prześlę na pw hasło i login do szurkowego konta na nk i można się podzielić robotą Quote
malawaszka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ja nie wiem czy powinnyście podawać ten nr tak ot na forum... potem wydzwania 10 osób... może się babka wystraszyła :niewiem: Quote
Ania&Rudy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ja nie będę wydzwaniać :) spokojnie Quote
lilk_a Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 są trzy odpowiedzi na nk , niestety żadnych informacji potwierdzających obecność Szurki w Nieporęcie , na ostatnią trzeba odpisać bo dziewczyna pyta o szczegóły których nie znam ... Sylwia K odpisz na tą wiadomość ..... wysłałam do końca wszystkie wiadomości na nk wczoraj w nocy ..... Quote
Sylwia K Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 muszę teraz wytypować jakąś miejscowość.... może ja będę do tych miejscowości koło serocka pisać a Ty koło Nieporętu? Możemy się tak umówić? zaraz wyśle wiadomości do wszystkich osób z Jadwisina -to tylko 14 stron:flaming: Quote
lilk_a Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 to podaj te miejscowości to się podzielimy ...a poszukiwania na miejscu ? nadal bez rezultatu:shake: ? Quote
Sylwia K Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 koło Serocka jest: Jadwisin (już cały powysyłałam) Stasi las, Borowa góra, Ludwinowo Zegrzyńskie, Dosin, Zagrze, Skubianka, Jachranka, Wola Kiełpińska, Karolino, Marysino, Szadki, Wierzbica, koło Nieporętu: Białobrzegi, Aleksandrów, Wola Aleksandra, Wieliszew, Łajski, Michałów-Reginów, Stanisławów Drugi, kąty węgierskie, Izabelin, wólka radzymińska i jeszcze wiele innych.... Quote
lilk_a Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 to ja biorę te koło nieporętu ..... dużo tego .... ale zrobię coraz bardziej wydaje mi się że to szukanie igły w stogu siana wiadomość z nk " w Barcelonie nikt Szurki nie widział " no dobra ... aż tam dobiec nie mogła :evil_lol: to tak na poprawę humoru ..... Quote
agata51 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Szureczko, wciąż wierzę, że się znajdziesz. Quote
lilk_a Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 uwaga !!!! wiadomość z nk : Chyba widziałem ją wczoraj tj. 11.11.2009 około godz. 20:00 na osiedlu Głogi-Nieporęt ul. Sienkiewicza róg ul. Heleny Quote
obraczus87 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Kurcze wiem, że jutro ma tam byc LEyla... ale czy dzisiaj ktoś może pojechać i sprawdzić ta informację????????????????????? Quote
lilk_a Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 chaotycznie trochę odpisałam temu panu i zapytałam czy była sama czy z kimś w jakim stanie ...może odpisze coś bliższego zanim zjawi się tu ktoś kto będzie tam jechał... Sylwia to Piotr J. napisz do niego jeszcze Ty ..... megii1 jest tam podobno codziennie ...ma ktoś z nią bezpośredni kontakt ? Quote
Recommended Posts