Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co z poszukiwaniami na miejscu ? Pani dalej nie odbiera telefonu ?
czy ktoś wogóle jej szuka ?

nie odbiera , sprawdziłam . zgłasza się poczta głosowa :( podejrzane to ....

Posted

Tak. Ja jeżdze przez Nieporęt dwa razy dziennie. Rano objeżdzam miasteczko przez około 30 minut; popołudniu przez około godzinę. Ale nic nowego nie jestem w stanie napisać.

Posted

jakiś kosmos z tą babką :-o

a pisałyście jej w smsie o co chodzi? jakiś krótki opis sytuacji - że ona uciekła z hotelu, że szukacie jej domu i jakby znalazła to byłoby fajnie tylko chcecie wiedzieć - nie wiem no coś takiego...

Posted

mówiłam jej to na żywo... ale to starsza babka i nie 'wtajemniczona w dogo' wiec może nie rozumie ideologi wyciągania psów do hotelu...

mam nadzieję, że dzięki naszej klasie coś ruszy... w końcu ktoś musiał ją widzieć...

Megi a czy możesz podjechać do tego sklepu "anna" przy kościele i pogadać z ekspedientkami?

ta kobietka jak się z nią spotkałyśmy chciała właśnie z nimi pogadać, ze ponoć one tez widziały Szurke i że pewnie wiedza czy ktoś ją przygarnął (było późno wtedy i sklep był już zamknięty)

Posted

ok jest ich 41 to już ja to skończę do końca ;)

pani dziwna jakaś czy co ?? coś tu żeby nie powiedzieć brzydko pachnie .... może faktycznie jak tu ktoś pisał nie uwierzyła w Waszą opowieść że Szurka ze schroniska tyle co , może pomyślała że to Wasz pies i taki zaniedbany to co będzie mówić gdzie jest

ale jeżeli nie chce nic powiedzieć to może to dobry znak , może Szura już w domku jakimś grzeje pupkę

może faktycznie wysłać jej wiadomość że nie chodzi Wam o odebranie psa tylko o informację czy jest bezpieczna ....

Posted

a z tymi dziećmi to masz rację:cool3:

roboty będzie kupę, bo jeszcze przecież do przerobienia wszystkie okoliczne miejscowości:flaming:

jeśli ktoś chce to prześlę na pw hasło i login do szurkowego konta na nk i można się podzielić robotą

Posted

są trzy odpowiedzi na nk , niestety żadnych informacji potwierdzających obecność Szurki w Nieporęcie , na ostatnią trzeba odpisać bo dziewczyna pyta o szczegóły których nie znam ... Sylwia K odpisz na tą wiadomość .....

wysłałam do końca wszystkie wiadomości na nk wczoraj w nocy .....

Posted

muszę teraz wytypować jakąś miejscowość....

może ja będę do tych miejscowości koło serocka pisać a Ty koło Nieporętu?
Możemy się tak umówić?

zaraz wyśle wiadomości do wszystkich osób z Jadwisina -to tylko 14 stron:flaming:

Posted

koło Serocka jest: Jadwisin (już cały powysyłałam) Stasi las, Borowa góra, Ludwinowo Zegrzyńskie, Dosin, Zagrze, Skubianka, Jachranka, Wola Kiełpińska, Karolino, Marysino, Szadki, Wierzbica,

koło Nieporętu:
Białobrzegi, Aleksandrów, Wola Aleksandra, Wieliszew, Łajski, Michałów-Reginów, Stanisławów Drugi, kąty węgierskie, Izabelin, wólka radzymińska

i jeszcze wiele innych....

Posted

to ja biorę te koło nieporętu ..... dużo tego .... ale zrobię
coraz bardziej wydaje mi się że to szukanie igły w stogu siana

wiadomość z nk " w Barcelonie nikt Szurki nie widział " no dobra ... aż tam dobiec nie mogła :evil_lol:

to tak na poprawę humoru .....

Posted

chaotycznie trochę odpisałam temu panu i zapytałam czy była sama czy z kimś w jakim stanie ...może odpisze coś bliższego zanim zjawi się tu ktoś kto będzie tam jechał...

Sylwia to Piotr J. napisz do niego jeszcze Ty .....
megii1 jest tam podobno codziennie ...ma ktoś z nią bezpośredni kontakt ?