Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ROZLICZENIE NA DZIEŃ 02.11.2009: (deklaracje stałe)

- Lika1771 - 30 zł
- AnnaA - 50 zł
- Sylwija - 60 zł
- obraczus87 - 10 zł
- agata51 - 20 zł

RAZEM: 170 ZŁ

Deklaracje jednorazowe:
-Sylwija - 50 zł

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sylwia K']Szurka w hoteliku:multi:
w samochodzie była bardzo grzeczna i przespała całą drogę:cool3:

więcej pewnie napisze już Leyla[/QUOTE]

:multi::multi::multi::multi:
w środę będe W Serocku to odwiedzę Szureczke przy okazji :)

Posted

Jak już napisała Sylwia ,Szurka w Serocku. Ale jest bardzo dzika, ucieka i chce się zakopać pod ziemię, zniknąć, być niewidzialna...:shake: Pokazuje ząbki prewencyjnie ze strachu, nie może być ani chwili na smyczy, bo wyskakuje w powietrze ,żeby się uwolnić.

Posted

SZURA ZWJAŁA Z SEROCKA!!!!!!!!!!!!!!!!

WCZORAJ GDY JĄ PRZYWIOZŁYŚMY BYŁA BARDZO WYSTRASZONA, NIE CHCIAŁA OPUŚCIĆ SAMOCHODU. POTEM BIEGAŁA PO OGRODZIE WYSTRASZONA I CHCIELIŚMY DAĆ JEJ TROCHĘ CZASU NA OSWOJENIE SIĘ Z TĄ NOWĄ SYTUACJĄ. MY POJECHAŁYŚMY DO DOMU, A DAREK JĄ OBSERWOWAŁ NA OGRODZIE CHODZIŁ ZA NIĄ I PRÓBOWAŁ NAMÓWIĆ NA KOJEC. jEDNAK POTRZEBOWAŁA WIĘCEJ CZASU, NIE DAŁO SIĘ JEJ NAWET TRZYMAĆ ZA SMYCZY BO SKAKAŁA W PANICE ŻEBY SIE UWOLNIĆ. .. POTEM ZNIKNĘŁA!!!!!! MAGDA Z DARKIEM SZUKALI JEJ , BEZ SKUTKU:shake: cO ROBIĆ??? DZIS POJADĘ JA TEŻ Z MĘŻEM , SYLWIA DRUKUJE PLAKATY, WYSTAWIONA JEST MISKA Z JEDZENIEM I PICIEM...MOŻE PRZYJDZIE. oNA BYŁA DZIKA ,ALE ZARAZEM BOJAŹLIWA, MOŻE JEST NIEDALEKO I OBSERWUJE DOM???
cO MAM ZROBIĆ ,ŻEBY SIĘ ZNALAZŁA??? cHCIAŁAM ZMIENIĆ JEJ ŻYCIE NA LEPSZE A TAK WYSZŁO!!!POMÓŻCIE !! CO JESZCZE MOŻNA ZROBIĆ?

Posted

Trzeba zmienić tytuł wątku, kto jest z okolic może pomoże szukać Szurki. I przedzwonić do schronisk - z Serocka chyba odwożą do Legionowa? Najlepiej zadzwonić do straży miejskiej i ich powiadomić. Szurko, wracaj..

Posted

Ostatnio jak Kudłaty uciekł ze swojego dt to był szukany z miesiąc.

Chyba najważniejsze to od razu podjąć poszukiwania, żeby dużo ludzi szukało. Że też to tak daleko jest ode mnie i na nic przydać się nie mogę.

I po wszytskich schroniskach warszawskich i koło Wwy też szukać.
Plakaty też dobra rzecz.

Posted

Słuchajcie nie jestem w stanie napisać nic więcej niż Leyla... Wczoraj po nocy szukaliśmy jej po lesie i polach, dziś Darek wystawił przed ogrodzenie miskę z wodą i jedzenie, jakby była gdzieś w okolicy. Psiaki od nas odwożą do Chrycynny - mam telefon do Pani kierownik stamtąd także zadzwonię i powiem jak wygląda sytuacja. Do strazy już dzwoniłam - wszystko już wiedzą.

Posted

[quote name='Dogo07']A może się ukryła w jakiś haszczach ? Jest tam może jakiś lasek albo coś takiego ?[/QUOTE]

Tam dzie mieszkam są same lasy, chaszcze i pola - do najbliższego miasta 3 km... Cięzko będzie:shake:

Posted

[quote name='Dogo07']A może się ukryła w jakiś haszczach ? Jest tam może jakiś lasek albo coś takiego ?[/QUOTE]

Ja mam cały czas nadzieję, ze ona właśnie siedzi w krzakach i się trzęsie. Ona jest bardzo bojaźliwa....

Posted

[quote name='Leyla']Ja mam cały czas nadzieję, ze ona właśnie siedzi w krzakach i się trzęsie. Ona jest bardzo bojaźliwa....[/QUOTE]

zobaczycie, Szurka jak gdyby nigdy nic wróci. Wierze w TO!!!!

Posted

Trzeba rozwiesić plakaty w całym Serocku i wszystkich okolicznych miejscowościach.

Kto z dogo mieszka mniej więcej w tamtych okolicach?

Trzeba ją koniecznie odnaleźć....
Szurko gdzie jesteś??:placz: