Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na zestawieniu z pierwszej strony jest moja deklaracja 30 PLN, w międzyczasie dołożyłam jeszcze 10.
Ale tak sobie myślę, że trzeba Szurke wyciągnąć z tego schroniska - wiec deklaruje 60 stalej wplaty na hotelik. wiecej juz nie dam rady :( moze ktoś dorzuci brakującą resztę..

Posted

Dużo juz nie brakuje....kiedy bedzie jechala????SZkoda suni zeby siedziala jak juz tyle dekracji jest....napiszcie moze w tytule ze 30zl brakuje do szczescia samotnej i opuszczonej sunu..jesli jest miejsce i tyle chetnych wspomagac sunie to mysle ze nie ma czasu....

Posted

mamy na hotelik:multi:

tylko teraz musimy ustalić kto udostępni swoje konto:razz:

jeszcze trzeba będzie uiścić opłatę adopcyjną w schronie i na odpchlenie i odrobaczenie

Posted

Zestawiam: AnnaA - 50, Leyla - 140, Sabina 02 - 50, agata51 - 20, Sylwija - 60, obraczus - 10, lika1771 - 30. Razem 360 zł. Potrzebna jeszcze kaska na opłaty jednorazowe - może ktoś coś dorzuci?

Posted

jak skończę bazarek dla Szarika pomyślę o bazarku dla Szurki i i jeszcze jednej suni z mojego podpisu .... mam na myśli takie sianko foliowe kolorowe , jakby lameta na choinkę tylko w krótszych kawałkach ... no inne , ale można to porównać do lamety , jest czerwone , niebieskie , złote , irysek ...muszę to odkopać i zobaczyć kolory ...mam tego trochę .... porobię porcje i wystawię w przyszłym tygodniu ...może trochę za wcześnie na świątczne zakupy ale co tam :)

Posted

[quote name='Leyla']..to co ??? jechać po dziewczynkę:loveu: w poniedziałek mogę, będzie już po święcie[/QUOTE]
Jechac jechac!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Zulugula......ja Ci powiem...Ty to masz oko:razz: Faktycznie!!!
Ja chcę fryzjera zamówić jej na poniedziałek po drodze, bo ma pełno mokrych dredów i będzie jej niewygodnie. Mam nadzieję ,że uda się to zgrać w czasie. Jeśli nie to napewno jak najszybciej.

Posted

[quote name='Leyla']Zulugula......ja Ci powiem...Ty to masz oko:razz: Faktycznie!!!
Ja chcę fryzjera zamówić jej na poniedziałek po drodze, bo ma pełno mokrych dredów i będzie jej niewygodnie. Mam nadzieję ,że uda się to zgrać w czasie. Jeśli nie to napewno jak najszybciej.[/QUOTE]
Kochana cioteczka:loveu::loveu::loveu:
Ps..Jezauuuu..co TY masz za banerek..??Smignął mi tylko i juz sie boję patrzyc nawet:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='gonia66']Kochana cioteczka:loveu::loveu::loveu:
Ps..Jezauuuu..co TY masz za banerek..??Smignął mi tylko i juz sie boję patrzyc nawet:placz::placz::placz:[/QUOTE]

Pobił 5 mieszięczna sunię kamieniem:-(