DORA1020 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Pojawila sie szansa,dzwonil pan z Lublina,wspolczuje Karo i bardzo przejal sie jego losem,pan mieszka na obrzezach Lublina,w bloku,ale o duzym metrazu,dla Karo 40m. i taras.Pan tylko chcialby wiedziec jak Karo zachowuje sie w stosunku do innych psow,poniewaz raz w roku pan wyjezdza w gory i zabieralby Karo z soba,a tam tez bylyby pieski/brzmi jak bajka,Karo w gorach,na tarasie?:multi:oj dobrze byloby/. Quote
majqa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 No rewelacja. Kuj to żelazo Doro, oj kuj!!! :lol: Quote
bico Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='DORA1020']Pojawila sie szansa,dzwonil pan z Lublina,wspolczuje Karo i bardzo przejal sie jego losem,pan mieszka na obrzezach Lublina,w bloku,ale o duzym metrazu,dla Karo 40m. i taras.Pan tylko chcialby wiedziec jak Karo zachowuje sie w stosunku do innych psow,poniewaz raz w roku pan wyjezdza w gory i zabieralby Karo z soba,a tam tez bylyby pieski/brzmi jak bajka,Karo w gorach,na tarasie?:multi:oj dobrze byloby/.[/quote] nie można odpuszczać, trzeba działać w tym kierunku, jest szansa:cool3: Quote
Basia i Barni Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 ale informacje , cudowne, oby się udało :oops: Quote
Marinka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='bico']nie można odpuszczać, trzeba działać w tym kierunku, jest szansa:cool3:[/quote] Oj jest :multi::multi::multi: nie odpuszczajmy :eviltong: Quote
Basia1968 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [url=http://tesco.pl/konkursy/schroniska/wyniki.php]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/url] konkurs w Tesco Quote
DORA1020 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Czekamy na poniedzialek,jak juz bedzie pan x i podpisze zrzeczenie sie Karo,a pan,ktory zainteresowal sie Karo dzwonil rowniez dzisiaj,jest zdecydowany zabrac Karo,ale ma tez pewne obawy,nie wie jak zachowanie czystosci u Karo i czy na pewno jest lagodny.Po rozmowie ze mna zdecydowal sie na Karo,jednak musimy poczekac na poniedzialek i na zrzeczenie,jak juz to bede miala,umowie sie z panem. Quote
majqa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ostożnie, bo ostrożnie ale śmiem być spokojna, że Karo wdroży się w nowy dom i jego wymogi na tip-top. Dobrze został skopany więc nie zmarnuje szansy. Quote
magda222 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Czekam z zapartym tchem i trzymam mocno kciuki!!! Quote
irenaka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='magda222']Czekam z zapartym tchem i trzymam mocno kciuki!!![/quote] Ja też. Przez Was kiedyś dostanę zawału:mad:;). Tyle czasu jeszcze czekać trzeba. Quote
majqa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Doro, czy przewidujesz sprawdzenie tego chętnego domku? Uważam, że warto na zimne dmuchać, Karo już sobie pocierpiał więc dobrze by było, żeby trafił do domu, co do którego ma się pewność, że nie zostanie w nim, w dowolnym tego słowa rozumieniu, skrzywdzony. Jak będzie wyglądała sprawa umowy adopcyjnej? Quote
Isadora7 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Troszkę mnie nie było ale kibicuję nadal :) Quote
irenaka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='majqa']Doro, czy przewidujesz sprawdzenie tego chętnego domku? Uważam, że warto na zimne dmuchać, Karo już sobie pocierpiał więc dobrze by było, żeby trafił do domu, co do którego ma się pewność, że nie zostanie w nim, w dowolnym tego słowa rozumieniu, skrzywdzony. Jak będzie wyglądała sprawa umowy adopcyjnej? Zdecydowanie się podpisuję. Jak już dawać Karo, to w pewne ręce. Quote
Basia i Barni Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dom musicie koniecznie sprawdzić ,a co do czystości w domu to mój tymczasowycz z podpisu był ściagnięty z łańcucha i nie narobił mi ani razu w domu , od razu chwycił ,że na dworze dostaje za to smakołyki . Quote
bico Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='DORA1020']Czekamy na poniedzialek,jak juz bedzie pan x i podpisze zrzeczenie sie Karo,a pan,ktory zainteresowal sie Karo dzwonil rowniez dzisiaj,jest zdecydowany zabrac Karo,ale ma tez pewne obawy,nie wie jak zachowanie czystosci u Karo i czy na pewno jest lagodny.Po rozmowie ze mna zdecydowal sie na Karo,jednak musimy poczekac na poniedzialek i na zrzeczenie,jak juz to bede miala,umowie sie z panem.[/quote] no to czekamy na ten poniedziałek:roll: oby tylko X już nic nie wykombinował:mad: a jeśli pójdzie dobrze, to od razu po zrzeczeniu, cap Laro za chabety i koniec jego niedoli:multi: domek brzmi obiecująco, Pan zainteresowany i zdecydowany, ale i tak dom sprawdzić trzeba i umowa adopcyjna musi być:cool3: Quote
DORA1020 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 No,jestem za,domek trzeba sprawdzic.Dzisiaj pan tez dzwonil,juz chcial zabrac go jutro,jednak powiedzialam mu,ze nie ma takiej opcji.On ma wolne weekendy,wiec w tym czasie chcial go zabrac,ale jak wszystko pojdzie ok.zabierze go w czwartek,w pracy wezmie wolne,bo chce poznac Karo i odwrotnie.Kto jest z Lublina?Kto zrobilby wizyte przedadopcyjna?Juz teraz potrzebna jest deklaracja,zeby domek sprawdzic we wtorek lub srode,bo pan przyjechalby po Karo w czwartek. Quote
DORA1020 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Bico,widze,ze jestes z Lublina,zrobilabys ta wizyte? Strach przed tym poniedzialkiem i mi sie udzielil. Quote
majqa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='DORA1020']Bico,widze,ze jestes z Lublina,zrobilabys ta wizyte? (...).[/quote] Prosimy, prosimy Bico. :lol: Na wszelki wypadek napisz Doro PW do Bico. Quote
irenaka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Jeżeli Bico nie będzie mogła, to ja bardzo proszę o adres lub telefon do tego Pana ( na pw). Już miałam raz wydanie psa do Lublina, tylko nie pamiętam kto wówczas sprawdzał domek:shake:. Quote
majqa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Działaj Doro, może Irence uda się znaleźć kogoś do sprawdzenia domku. Quote
bico Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='majqa']Prosimy, prosimy Bico. :lol: Na wszelki wypadek napisz Doro PW do Bico.[/quote] PW doszło. Zrobię wizytę. Umówię się na przyszły tydzień, może w ten weekend się uda, ale raczej na to nie liczę:roll: Teraz czekam na dane kontaktowe, żeby się z Panem umówić, kto kiedy może. Quote
majqa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Uff...wielkie dzięki. :lol: Im szybciej, tym lepiej, oczywiście w miarę Twojej dyspozycyjności czasowej. Niech już ta bida opuści swoje piekiełko. Quote
bico Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='majqa']Uff...wielkie dzięki. :lol: Im szybciej, tym lepiej, oczywiście w miarę Twojej dyspozycyjności czasowej. Niech już ta bida opuści swoje piekiełko.[/quote] Jeśli domownicy, w potencjalnym nowym domku, mieli by czas do południa, to akurat w nadchodzącym nowym tygodniu, mogła bym każdego dnia po weekendzie podjechać, ale pewnie Państwo w tym czasie pracują:roll: pisałam Dorze o takiej mojej możliwości na pw oczywiście. Quote
Recommended Posts