Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pojawila sie szansa,dzwonil pan z Lublina,wspolczuje Karo i bardzo przejal sie jego losem,pan mieszka na obrzezach Lublina,w bloku,ale o duzym metrazu,dla Karo 40m. i taras.Pan tylko chcialby wiedziec jak Karo zachowuje sie w stosunku do innych psow,poniewaz raz w roku pan wyjezdza w gory i zabieralby Karo z soba,a tam tez bylyby pieski/brzmi jak bajka,Karo w gorach,na tarasie?:multi:oj dobrze byloby/.

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DORA1020']Pojawila sie szansa,dzwonil pan z Lublina,wspolczuje Karo i bardzo przejal sie jego losem,pan mieszka na obrzezach Lublina,w bloku,ale o duzym metrazu,dla Karo 40m. i taras.Pan tylko chcialby wiedziec jak Karo zachowuje sie w stosunku do innych psow,poniewaz raz w roku pan wyjezdza w gory i zabieralby Karo z soba,a tam tez bylyby pieski/brzmi jak bajka,Karo w gorach,na tarasie?:multi:oj dobrze byloby/.[/quote]

nie można odpuszczać, trzeba działać w tym kierunku, jest szansa:cool3:

Posted

Czekamy na poniedzialek,jak juz bedzie pan x i podpisze zrzeczenie sie Karo,a pan,ktory zainteresowal sie Karo dzwonil rowniez dzisiaj,jest zdecydowany zabrac Karo,ale ma tez pewne obawy,nie wie jak zachowanie czystosci u Karo i czy na pewno jest lagodny.Po rozmowie ze mna zdecydowal sie na Karo,jednak musimy poczekac na poniedzialek i na zrzeczenie,jak juz to bede miala,umowie sie z panem.

Posted

Doro, czy przewidujesz sprawdzenie tego chętnego domku? Uważam, że warto na zimne dmuchać, Karo już sobie pocierpiał więc dobrze by było, żeby trafił do domu, co do którego ma się pewność, że nie zostanie w nim, w dowolnym tego słowa rozumieniu, skrzywdzony.
Jak będzie wyglądała sprawa umowy adopcyjnej?

Posted

[quote name='majqa']Doro, czy przewidujesz sprawdzenie tego chętnego domku? Uważam, że warto na zimne dmuchać, Karo już sobie pocierpiał więc dobrze by było, żeby trafił do domu, co do którego ma się pewność, że nie zostanie w nim, w dowolnym tego słowa rozumieniu, skrzywdzony.
Jak będzie wyglądała sprawa umowy adopcyjnej?

Zdecydowanie się podpisuję.
Jak już dawać Karo, to w pewne ręce.

Posted

Dom musicie koniecznie sprawdzić ,a co do czystości w domu to mój tymczasowycz z podpisu był ściagnięty z łańcucha i nie narobił mi ani razu w domu , od razu chwycił ,że na dworze dostaje za to smakołyki .

Posted

[quote name='DORA1020']Czekamy na poniedzialek,jak juz bedzie pan x i podpisze zrzeczenie sie Karo,a pan,ktory zainteresowal sie Karo dzwonil rowniez dzisiaj,jest zdecydowany zabrac Karo,ale ma tez pewne obawy,nie wie jak zachowanie czystosci u Karo i czy na pewno jest lagodny.Po rozmowie ze mna zdecydowal sie na Karo,jednak musimy poczekac na poniedzialek i na zrzeczenie,jak juz to bede miala,umowie sie z panem.[/quote]

no to czekamy na ten poniedziałek:roll: oby tylko X już nic nie wykombinował:mad:
a jeśli pójdzie dobrze, to od razu po zrzeczeniu, cap Laro za chabety i koniec jego niedoli:multi:

domek brzmi obiecująco, Pan zainteresowany i zdecydowany, ale i tak dom sprawdzić trzeba i umowa adopcyjna musi być:cool3:

Posted

No,jestem za,domek trzeba sprawdzic.Dzisiaj pan tez dzwonil,juz chcial zabrac go jutro,jednak powiedzialam mu,ze nie ma takiej opcji.On ma wolne weekendy,wiec w tym czasie chcial go zabrac,ale jak wszystko pojdzie ok.zabierze go w czwartek,w pracy wezmie wolne,bo chce poznac Karo i odwrotnie.Kto jest z Lublina?Kto zrobilby wizyte przedadopcyjna?Juz teraz potrzebna jest deklaracja,zeby domek sprawdzic we wtorek lub srode,bo pan przyjechalby po Karo w czwartek.

Posted

Jeżeli Bico nie będzie mogła, to ja bardzo proszę o adres lub telefon do tego Pana ( na pw).
Już miałam raz wydanie psa do Lublina, tylko nie pamiętam kto wówczas sprawdzał domek:shake:.

Posted

[quote name='majqa']Prosimy, prosimy Bico. :lol: Na wszelki wypadek napisz Doro PW do Bico.[/quote]
PW doszło. Zrobię wizytę.
Umówię się na przyszły tydzień, może w ten weekend się uda, ale raczej na to nie liczę:roll: Teraz czekam na dane kontaktowe, żeby się z Panem umówić, kto kiedy może.

Posted

[quote name='majqa']Uff...wielkie dzięki. :lol: Im szybciej, tym lepiej, oczywiście w miarę Twojej dyspozycyjności czasowej. Niech już ta bida opuści swoje piekiełko.[/quote]

Jeśli domownicy, w potencjalnym nowym domku, mieli by czas do południa, to akurat w nadchodzącym nowym tygodniu, mogła bym każdego dnia po weekendzie podjechać, ale pewnie Państwo w tym czasie pracują:roll:
pisałam Dorze o takiej mojej możliwości na pw oczywiście.