Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Lord juz na stole, bedzie tez kastracja wykonana. Trzymajcie kciuki.

a Ty Luli byłas dziś tez na klinikach? Bo ja tam własnie z demi byłam w tym czasie i widziała Lorda, przed jak i po zabiegu leżał z sączkami. Biedy Lordzik - ale, aby tylko było juz dobrze.

Posted

A byłam. Pomogłam mu zasnąć z chłopakami ze schronu. Później poleciałam do pracy. Miałam go dopiero odebrać w schronie po 15. Dzwoniłam po operacji do doktora na kliniki, powiedział że wszystko się udało i że ma założony sączek i dobrze by było żeby był pod kontrolą lekarza. Umówiłam się dr Zdzisławem w schronie o 16 na przedyskutowanie tej sytuacji. Doktor powiedział że lepiej by było jednak jakby został jeszcze u nich 3 dni, po dwóch dniach ma przepłukać ranę i zobaczyć jak się goi.
Biedny siedzi tam sam w kołnierzu :placz:.
A Wy to chyba trochę później byłyście?? Bo chyba byście mnie widziały??

Posted

Ja to przyklejona do Benia cały czas byłam, to chyba byście skojarzyły?? Tak sam w izolatce, ale ma kołnierz, to chyba nic sobie nie zrobi. Dr Zdzichu dzisiaj do późna siedzi a i jutro ma dyżur, to będzie zaglądać.

Posted

Lordzik wydaje się wracać do zdrowia. Przywiozłam mu dzisiaj trochę tej karmy lepsiejsiej. Pojadł trochę. Później z Ulv poszłyśmy na spacerek. Razem stwierdziłyśmy że Lordzik staje na tą łapę lepiej niż przed operacją, a to dopiero 3 dzień po. Bardzo był spragniony pieszczot, tulił się do nas w tym wielkim parasolu. :diabloti: Ale resztę zobaczycie na fotach. Aha, on chyba nie został wykastrowany, nie odważyłam mu się grzebać między nogami, więc nie wiem czy to spuchnięty worek czy jednak jajka.

Pierwsze siku:

Tu puszcza do WAS ciotki i wujki oczko.

I morda uśmiechnięta:

A tu z cioteczką swoją, poznajecie?? Glosować na nią proszę!!!