LILUtosi Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Lord juz na stole, bedzie tez kastracja wykonana. Trzymajcie kciuki. Quote
monika083 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 LILUtosi napisał(a):Lord juz na stole, bedzie tez kastracja wykonana. Trzymajcie kciuki. trzymamy mocno:thumbs: Lordziku ,badz dzielny,teraz bedzie juz tylko lepiej. Quote
GoskaGoska Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 LILUtosi napisał(a):Lord juz na stole, bedzie tez kastracja wykonana. Trzymajcie kciuki. a Ty Luli byłas dziś tez na klinikach? Bo ja tam własnie z demi byłam w tym czasie i widziała Lorda, przed jak i po zabiegu leżał z sączkami. Biedy Lordzik - ale, aby tylko było juz dobrze. Quote
LILUtosi Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 A byłam. Pomogłam mu zasnąć z chłopakami ze schronu. Później poleciałam do pracy. Miałam go dopiero odebrać w schronie po 15. Dzwoniłam po operacji do doktora na kliniki, powiedział że wszystko się udało i że ma założony sączek i dobrze by było żeby był pod kontrolą lekarza. Umówiłam się dr Zdzisławem w schronie o 16 na przedyskutowanie tej sytuacji. Doktor powiedział że lepiej by było jednak jakby został jeszcze u nich 3 dni, po dwóch dniach ma przepłukać ranę i zobaczyć jak się goi. Biedny siedzi tam sam w kołnierzu :placz:. A Wy to chyba trochę później byłyście?? Bo chyba byście mnie widziały?? Quote
GoskaGoska Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 a ja nie wiem jak wyglądasz - to moze Cię widziałam ;) kurcze czyli co w izolatce teraz siedzi? zeby tylko mu się to babrać nie zaczęło Quote
LILUtosi Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Ja to przyklejona do Benia cały czas byłam, to chyba byście skojarzyły?? Tak sam w izolatce, ale ma kołnierz, to chyba nic sobie nie zrobi. Dr Zdzichu dzisiaj do późna siedzi a i jutro ma dyżur, to będzie zaglądać. Quote
Cajus JB Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 marysia55 napisał(a):Lordzik, musi byc OK Tak Lord. Ma być dobrze i ok. Quote
Szarotka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cajus JB napisał(a):Tak Lord. Ma być dobrze i ok. Cajus Ty chyba masz na imie Marek :):) Nocny Marek :cool3::cool3: Quote
Cajus JB Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Szarotka napisał(a):Cajus Ty chyba masz na imie Marek :):) Nocny Marek :cool3::cool3: To co mam napisać o Tobie? Nocna Szarotka? Quote
Szarotka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cajus JB napisał(a):To co mam napisać o Tobie? Nocna Szarotka? Ja zyje w innym wymiarze czasowym :loveu::loveu: i raczej jestem ranna, ranna kotka Szarotka :):) Quote
GoskaGoska Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 No oby było wszytsko ok i szybciutko mógł jechać do DT, bo w tej klatce to miejsca malutku. Quote
morisowa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Zapraszam wielbicieli dużych psów: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kaukaz-mojo-pies-nie-dla-idiotow-zbieramy-deklaracje-jeszcze-235zl-miesiecznie-146582/ Zbieramy deklaracje wpłat - dla tego psa jedyną szansą na normalne życie jest dobry, doświadczony hotel. Inaczej czeka go dożywocie w schroniskowym boksie... Quote
LILUtosi Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Doszły dwie wpłaty: CAJUS JB 50zł KACZADUPKA 15zl Jutro odwiedzę chłopaka. Quote
Szarotka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Sorry zrobie malego offa :cool3::cool3: Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne. Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=2]RATUNKU!!! malenki staruszek umiera w Schronisku.Brakuje 1/3 Deklaracji. POMOCY !!! - Strona 37 - Dogomania Forum Quote
LILUtosi Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Lordzik wydaje się wracać do zdrowia. Przywiozłam mu dzisiaj trochę tej karmy lepsiejsiej. Pojadł trochę. Później z Ulv poszłyśmy na spacerek. Razem stwierdziłyśmy że Lordzik staje na tą łapę lepiej niż przed operacją, a to dopiero 3 dzień po. Bardzo był spragniony pieszczot, tulił się do nas w tym wielkim parasolu. :diabloti: Ale resztę zobaczycie na fotach. Aha, on chyba nie został wykastrowany, nie odważyłam mu się grzebać między nogami, więc nie wiem czy to spuchnięty worek czy jednak jajka. Pierwsze siku: Tu puszcza do WAS ciotki i wujki oczko. I morda uśmiechnięta: A tu z cioteczką swoją, poznajecie?? Glosować na nią proszę!!! Quote
monika083 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 jaki on duzy!! czy to ciotka Ulv taka mala? Quote
LILUtosi Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Tak, to ciocia Ulv i tu też: I tu: A tu popatrzcie, stoi na dwóch tylnych!!! A tak wygląda po operacji, całkiem ładnie to wygląda: Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 a on dalej taki chudziutki no nic , moze niedlugo ciut przytyje, oby to nic z trzustką nie było Lilu przypomnij jeszcze o tym badaniu krwi dla niego, zeby potem nie robić dodatkowo Quote
Cajus JB Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Teraz dopiero widać jaki to wspaniały pies. Oby wszystko się dobrze goiło i nie było dodatkowych problemów. Quote
LILUtosi Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Ludziska wracać mi tu proszę na wątek !!!! Quote
LILUtosi Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Mam wpłatę od GAGATY ZA X,XI I XII Quote
GoskaGoska Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 no i kiedy psiak bédzie u Ciebie i co tam u niego? Quote
Recommended Posts