Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niech to...ależ piękny kawał chłopaka z naszego Lordzika...a jaki ci on strasznie groźny i jak na Ulv się szykował...

...trochę prześmiewnie sobie popisałam,ale prawdą jest,że chłopię cudne i postawne!!!! Dał się Ulv dotykać po boku w kilka dni pooperacji...nieźle-mądry chłopak wie ,że nic mu nie zagrażało!
Lilu....Ulv...buziaki!!!!

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Kurczę, ale on jet piękny, naprawdę!

Chodzę sobie po dogo po omacku jak ślepy debil i gdzie trafię tam coś piszę :evil_lol:

A szybkie menu u Ciebie nie dzialaja ??

Posted

Wiem, wiem że problemy były.., sama je miałam. Ale właśnie chciałam Was ściągnąć z powrotem. Mi ostatnio nie działało edytuj. Napisałam o wpłacie za 3 miesiące, ale nie napisałam ile, no i edycja nie działało. ;-) - 30zł miało być.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a ja tez nie ma jak obecnie rozliczeniowego wątku edytowac - masakra NIECH ZYJE NOWE DOGO :(

Może zrobić post rozliczeniowy, A pierwszy uzupełni się później.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Może zrobić post rozliczeniowy, A pierwszy uzupełni się później.

no trochę teraz jest dziwnie się poruszać po dogo, wszystko takie nowe, ale podoba mi się szybka odpowiedź :cool1:

Posted

no to sa rozliczenia :
[FONT=MS Shell Dlg 2]zaksięgowane wplaty na koncie Lilutusi na pazdziernik:
Lilutusia 20zl[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]znajomi Lilotusi 150zl[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]kaczadupka 15zl[/FONT]
Kasia Ł. 50zł
Zuzlikowa 10zł
Aldona W. Oleśnica 50zł........r295zl
kaas1 30zl...........................r325zl
Pan Maciek z Zielonej Gory 100zł ......r 425zl
xmatrix 15zl
anonimowa 281 zł.....................r 721zl
Pani KAROLINA G 1986 5zl
P. Zbigniew O. z Wroclawia 50zl....r776zl
Cajus JB 50zl.............r 826zl
Gosia02 15zl .............r 841zl
NEFRETETE30 100zł......r941zł
Poker 35zl ..........r 976zl - 315 zl (2x15 kg karma )= 661ZL
CAJUS JB 50zł
KACZADUPKA 15zl = r 726zl
gagatka 10zl= 736
wplaty listopad :
gagata 10zl r 746zl

wplata na grudzien 10zl

Posted

LilU ja ma propozycje ty wiesz na co idzie ile kasy i ile dostajesz - proszé prowadz rachunki - na wątku i je aktualizuj, a jak będzie działać dogo to przekleje do 1 postu. zapisuj za ktory miesiąc co i jak , bo tak to trochę bezsnesu przepisuję co piszesz i robię rachunki i taka robota głupiego
Poza tym co robimy- uważam , ze jeśli ktoś zadeklarował wpłaty co miesiąc to chyba warto zbierać - bo nie wiadomo, co będzie, chyba , ze DT dajesz do czasu adpotopcji, ale to juz sama się zastanów - jeśli tak to trzeba będzie o deklarcjach przypominac .

Posted

Lilu...tak pięknie wyglada to psisko w domu! A jak się odnajduje w nowych warunkach i wśród psiaków?
Musisz go izolować,czy psiaki przebywają razem?

...a co do ochrony rany...ja nie mogłam Bercikowi zakładać kołnierza,więc chodził w powycinanych majciorach(a własciwie spodenkach powycinanych i poobcinanych) męża!
sprawdziło mi się to już kilka razy...

Posted

Witam. Doba już za nami. I jak zwykle cudowny psiak. Z wielkiego agresora narodził się wielki pieszczoch. Pies najchętniej siedziałby na kolankach, gdyby kolanka nie były mniejsze od jego tyłeczka. Najlepiej jakby ręce cały czas miziały tyłek, ale też mogą być boczki, no i oczywiście kudłatą mordę. Swoje zdanie wyraża szczekiem. Szczek jest raczej przyjazny, taki typu zaczepnego. Nie zauważyliśmy ani razu najeżenia się. I tak, szczeka jak inny pies się zbliża do JEGO państwa, szczeka na koty, szczeka jak coś mu się nie podoba. Problem jest jeden, jest strasznym niejadkiem. Karmy nie chce za bardzo, ugotowanej nogi też nie, czyli przysmaczków nie za bardzo. Zjadł za to kromki chleba z grylla, a dziś uraczył się kaszaneczką.
Co do kontaktów z innymi w stadzie, suki się go boją, i tak jakby czują się ustawione. Jednak jak podszedł do kobitek gdy jadły nogi, i gdy obie pokazały mu zęby wycofał się grzecznie. Z kolegą hasky się unikają, nie drażnią, omijają. Jest na razie rozejm.