:: FiGa :: Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 http://i49.tinypic.com/9a4fty.jpg Boże, nie ten pies!!!!!!!! Quote
LILUtosi Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 He, he to dopiero teraz zobaczyłabyś różnicę. Dzwonił dzisiaj Pan że chciałby dzisiaj przyjechać po psa. Wytłumaczyłam naprędce kolejność zdarzeń i pan mi wysłał nr stacjonarny, zaczynajacy sie na 062, sprawdziłam jest to między Oleśnicą a Sycowem - Dziadów Most. Nowe wpłaty na stronie poprzedniej - post 416 Quote
:: FiGa :: Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Zawsze przegapiałam zdjecia, a na necie jestem z doskoku. Nie poznałam dziada w pierwszej chwili :loveu: Quote
xmartix Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Lilu niech on dzwoni a nie Ty :):) jak mu zależy Quote
marqs68 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 nie ma sie co uność honorem ja dzwonie nie raz pierwszy moze to i szansa dla psa!! Quote
LILUtosi Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Pan dzwonił do mnie, ale ja nie mogłam za bardzo rozmawiać i poprosiłam smsa z numerem, że oddzwonię i umowie spotkanie przed adopcyjne. będę jutro dzwonić i o wszystko wypytam. Quote
Cajus JB Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Znajdzie się dom dla Lorda na pewno. Quote
LILUtosi Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Wczoraj benia wyczesałam nową, zakupioną na bazarku szczotką, i powiem Wam - cała przyjemność była po jego stronie. Ale był zadowolony, wyciągał się i prężył. Dzwoniłam do państwa, podjadę do nich we wtorek, 25 arów ogrodzonego terenu, mają zakupić nową budę. Mieli owczarka, który ze starości zmarł. Więcej po wtorku. Quote
kizimizi Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dziewczyny wycofana suczka Hope potrzebuje dt, który z nia popracuje i pozwoli normalnie życ. Inaczej sunia umrze w schronie bez szans na jakąkolwiek adopcje. Szukamy odpowiedzialnych dt i zbieramy deklaracje dla Hope. proszę o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie Quote
LILUtosi Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Mam awarie neta, więc tylko sie melduje. Nie pojechałam we wtorek, gdyż straciłam pracę a co za tym idzie samochód. Państwo jeszcze raz sami dzwonili że bardzo im zależy. Czy ktoś mógłby zrobić wizytę przed adopcyjną w okolicach Oleśnicy?? U nas biało, jak tylko usuną awarię wkleje nowe zdjęcia. Po za tym jakby ktoś chciałby Lorda i mnie odwiedzić to zapraszam. Mój numer 601 73 00 13. Jesli były robione ogłoszenia z numerem 608 603 130 to proszę zmienić!! Quote
marqs68 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Poker tu pisze tak Czy ktoś mógłby zrobić wizytę przed adopcyjną w okolicach Oleśnicy?? U nas biało, jak tylko usuną awarię wkleje nowe zdjęcia. Po za tym jakby ktoś chciałby Lorda i mnie odwiedzić to zapraszam. Mój numer 601 73 00 13. Jesli były robione ogłoszenia z numerem 608 603 130 to proszę zmienić!! Quote
marqs68 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Poker napisał(a):w jakiej miejscowości ma być wizyta? ona ma problem z netem wiec tylko telefon został Quote
LILUtosi Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='LILUtosi']Dzwonił dzisiaj Pan że chciałby dzisiaj przyjechać po psa. Wytłumaczyłam naprędce kolejność zdarzeń i pan mi wysłał nr stacjonarny, zaczynajacy sie na 062, sprawdziłam jest to między Oleśnicą a Sycowem - Dziadów Most. Nowe wpłaty na stronie poprzedniej - post 416 To jest dokładnie w miejscowości powyżej. Nadal awaria jest nie usunięta, stacjonarny też nie chodzi. Szkoda że nie odliczają za te dni w fakturze za abonament. WRRRRRRRR Muszę się łączyć za pomocą telefonu, ale to dziadostwo chodzi strasznie wolno. Jakby ktoś się zdecydował na wizytę przedadopcyjną to proszę o kontakt, podam telefony do państwa. Następne pytanie to kończy się karma dla Lorda, zjadł przez miesiąc 30 kilo + nogi świńskie, + kości. Sierść już mu się pięknie błyszczy i żebra już tak nie wystają. Jaką karmę mam mu zamówić, czy tą samą jeszcze, czy już trochę tańszą, czy jeszcze tańszą? Jest trochę zimno więc z jednej strony powinien mieć lepszą karmę, z drugiej strony trochę jej pochłania bestia. Szczególnie powinny się tu chyba wypowiedzieć osoby które wpłacają pieniązki. Quote
LILUtosi Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Mam parę fotek dla Was, może wtedy wątek trochę odżyje. Wy oceńcie czy przytył: Quote
xmartix Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 jej z mordki całkiem inny pies, taki szczęśliwy, wydaje mi się że przytył, co do karmy byłabym za tym żeby ciut tańszą miał, chociaż jeżeli z finansami stoimy ok to czemu nie lepszą, jak finanse? Quote
LILUtosi Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 A tak chodzimy na spacery, brakuje tylko małej nikity, bo ona zawsze ma wiele spraw do załatwienia po drodze ;-) A tu moja lili lekko skrzywiona: Quote
GoskaGoska Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 generalnie to fakt , ze chudy, ale jakby mniej, takiego pychola usmiechnietego to pewnie nie mial nigdy, a czy ten dom- to by wpuszczal go do domu? skoro z niego taki domator Quote
LILUtosi Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 On strasznie przytyc nie moze, bo jednak ta noga nie powinna dużo dźwikać. Ale na gardzieli tłuszcz mu już wisi i brzuszek taki zaokrąglony. Co do pieniążków to jeszcze mały zapas jest. Co do domku to ciężko się gada przez telefon z panią. Trzebaby się spotkać, zobaczyć. Może znacie kogoś z tamtych okolic? Quote
Neris Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Mnie się on już nie wydaje bardzo chudy, no i uśmiech ma na pycholu :) Quote
Ninka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dziewczyny, ten watek zostaal mi podeslany jako dowod na to jak psy zmieniaja sie u Lilutosi. I zdal egzamin!!! Jesli chcecie pomoc podobnie wycofanym biedom, zapraszamdo linku z mojego podpisu!!! Quote
Recommended Posts