Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

He, he to dopiero teraz zobaczyłabyś różnicę.
Dzwonił dzisiaj Pan że chciałby dzisiaj przyjechać po psa. Wytłumaczyłam naprędce kolejność zdarzeń i pan mi wysłał nr stacjonarny, zaczynajacy sie na 062, sprawdziłam jest to między Oleśnicą a Sycowem - Dziadów Most.

Nowe wpłaty na stronie poprzedniej - post 416

Posted

Pan dzwonił do mnie, ale ja nie mogłam za bardzo rozmawiać i poprosiłam smsa z numerem, że oddzwonię i umowie spotkanie przed adopcyjne. będę jutro dzwonić i o wszystko wypytam.

Posted

Wczoraj benia wyczesałam nową, zakupioną na bazarku szczotką, i powiem Wam - cała przyjemność była po jego stronie. Ale był zadowolony, wyciągał się i prężył.
Dzwoniłam do państwa, podjadę do nich we wtorek, 25 arów ogrodzonego terenu, mają zakupić nową budę. Mieli owczarka, który ze starości zmarł. Więcej po wtorku.

Posted

Mam awarie neta, więc tylko sie melduje. Nie pojechałam we wtorek, gdyż straciłam pracę a co za tym idzie samochód. Państwo jeszcze raz sami dzwonili że bardzo im zależy. Czy ktoś mógłby zrobić wizytę przed adopcyjną w okolicach Oleśnicy?? U nas biało, jak tylko usuną awarię wkleje nowe zdjęcia.
Po za tym jakby ktoś chciałby Lorda i mnie odwiedzić to zapraszam. Mój numer 601 73 00 13. Jesli były robione ogłoszenia z numerem 608 603 130 to proszę zmienić!!

Posted

Poker tu pisze tak

Czy ktoś mógłby zrobić wizytę przed adopcyjną w okolicach Oleśnicy?? U nas biało, jak tylko usuną awarię wkleje nowe zdjęcia.
Po za tym jakby ktoś chciałby Lorda i mnie odwiedzić to zapraszam. Mój numer 601 73 00 13. Jesli były robione ogłoszenia z numerem 608 603 130 to proszę zmienić!!

Posted

[quote name='LILUtosi']Dzwonił dzisiaj Pan że chciałby dzisiaj przyjechać po psa. Wytłumaczyłam naprędce kolejność zdarzeń i pan mi wysłał nr stacjonarny, zaczynajacy sie na 062, sprawdziłam jest to między Oleśnicą a Sycowem - Dziadów Most.

Nowe wpłaty na stronie poprzedniej - post 416

To jest dokładnie w miejscowości powyżej. Nadal awaria jest nie usunięta, stacjonarny też nie chodzi. Szkoda że nie odliczają za te dni w fakturze za abonament. WRRRRRRRR
Muszę się łączyć za pomocą telefonu, ale to dziadostwo chodzi strasznie wolno. Jakby ktoś się zdecydował na wizytę przedadopcyjną to proszę o kontakt, podam telefony do państwa.
Następne pytanie to kończy się karma dla Lorda, zjadł przez miesiąc 30 kilo + nogi świńskie, + kości. Sierść już mu się pięknie błyszczy i żebra już tak nie wystają. Jaką karmę mam mu zamówić, czy tą samą jeszcze, czy już trochę tańszą, czy jeszcze tańszą? Jest trochę zimno więc z jednej strony powinien mieć lepszą karmę, z drugiej strony trochę jej pochłania bestia. Szczególnie powinny się tu chyba wypowiedzieć osoby które wpłacają pieniązki.

Posted

jej z mordki całkiem inny pies, taki szczęśliwy, wydaje mi się że przytył, co do karmy byłabym za tym żeby ciut tańszą miał, chociaż jeżeli z finansami stoimy ok to czemu nie lepszą, jak finanse?

Posted

On strasznie przytyc nie moze, bo jednak ta noga nie powinna dużo dźwikać. Ale na gardzieli tłuszcz mu już wisi i brzuszek taki zaokrąglony. Co do pieniążków to jeszcze mały zapas jest. Co do domku to ciężko się gada przez telefon z panią. Trzebaby się spotkać, zobaczyć. Może znacie kogoś z tamtych okolic?

Posted

Dziewczyny, ten watek zostaal mi podeslany jako dowod na to jak psy zmieniaja sie u Lilutosi. I zdal egzamin!!! Jesli chcecie pomoc podobnie wycofanym biedom, zapraszamdo linku z mojego podpisu!!!