JOMA Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 No to dziś ważna data dla Perełki - chyba wszyscy zapamiętamy 09.09.09. Quote
Wiewiórka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Perełka już jest w pociągu i jedzie do nowego domku!;) Quote
__Lara Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 JOMA napisał(a):No to dziś ważna data dla Perełki - chyba wszyscy zapamientamy 09.09.09. Dokładnie :loveu::loveu::loveu::multi: Tak, Perełka już pojechała z kochaną Reyes :loveu::loveu::loveu: sunia była bardzo grzeczna, poszła ze mną od razu, trochę potem w busie była oszołomiona, i dalej też, nie za bardzo wie co się dzieje, niedobre ciotki przerzucają ją gdzieś znowu :mad: a tak to pięknie wygląda, mięciutka w dotyku jak misio :D wiele osób się nią zachwycało :D nosek baaaardzo mokry, więc raczej baaardzo zdrowa :D dałam już Pani znać, że wyjechała z Katowic :) teraz trzymamy kciuki za dobrą podróż! Edit: Aha, musiałam kupić Perełce nową smycz, za 9,50zł, bo starą wczoraj przegryzła :P i już się rozwalała w Katowicach. Tak więc doliczam jeszcze 0,50zł na poczet jej biletu, do którego dopłaciłam 1,00zł ;) więc zostało 20,00zł. Quote
maciaszek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 _Laro, możesz zawrzeć te wszystkie rozliczenia w pierwszym poście, żeby było wiadomo co i jak? Bo coś tam się nie zgadza... Z wypisanych wydatków na leczenie wychodzi kwota 74,50 zł, a Ty napisałaś, że na leczenie poszło 90 zł. Leni, co zrobić z Twoją wpłatą? Na jakiego psiaka ją przekazać? Bo Perełce już pieniądze niepotrzebne :). Quote
Guest Reyes Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Perła odstawiona - a ja idę sobie zdechnąć :-) Quote
__Lara Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 maciaszek napisał(a):_Laro, możesz zawrzeć te wszystkie rozliczenia w pierwszym poście, żeby było wiadomo co i jak? Bo coś tam się nie zgadza... Z wypisanych wydatków na leczenie wychodzi kwota 74,50 zł, a Ty napisałaś, że na leczenie poszło 90 zł. Leni, co zrobić z Twoją wpłatą? Na jakiego psiaka ją przekazać? Bo Perełce już pieniądze niepotrzebne :). Nie,90zł, tyle jest na fakturze. Wiewiórka potem nie pisała wszystkich opłat za wizyty, bo napisała, że będzie i tak na końcu faktura. Rozmawiałam z Panią Perełki :multi: Perełka już w domu. Zmęczona, bardzo głodna! Państwo byli już z nią w sklepie i wybrali taką karmę na jaką najlepiej reagowała, tzn. rzucała się na nią :diabloti: jest przytulanka straszna! :) Pani jest zachwycona :) Wielkie podziękowania dla cioteczki Reyes za trudy tego dnia!!! (i za dobrego rogalika :eviltong::p). Quote
leni356 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 maciaszek napisał(a):_Laro, możesz zawrzeć te wszystkie rozliczenia w pierwszym poście, żeby było wiadomo co i jak? Bo coś tam się nie zgadza... Z wypisanych wydatków na leczenie wychodzi kwota 74,50 zł, a Ty napisałaś, że na leczenie poszło 90 zł. Leni, co zrobić z Twoją wpłatą? Na jakiego psiaka ją przekazać? Bo Perełce już pieniądze niepotrzebne :). Jeśli możesz odeślij na moje konto, być moze będzie potrzebne dla jamnika, a jeśli nie to przekażę na inną bidę. Prześlę nr konta na pw Quote
leni356 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Super wieści o Perełce :loveu: :loveu: Quote
maciaszek Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Bardzo dziękuję wszystkim, którzy się zaangażowali w ratowanie Perełki :loveu: :multi:. Super wieści z nowego domku :multi:. _Laro, ok wszystko jasne z wpłatami/wypłatami. Zapomniałam, że faktura była na 90 zł :oops:. Leni, pieniądze "oddałam" :). Quote
Laima Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Szczęśliwe zakończenie (a właściwie nowy początek :razz: ). Cieszę się. Quote
leni356 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 maciaszek napisał(a): Leni, pieniądze "oddałam" :). Bardzo dziękuję. Jamnisiowi być może nie będą potrzebne, pani rozważa ds, więc trzymajcie kciuki za Fidusia. A pieniądze będą na inną bidę w potrzebie Quote
__Lara Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Co do sterylki to Pani mi powiedziała, że skonsultuje jej termin z weterynarzem. Najpierw porobią badania Perełce jak z jej stanem zdrowia po tej chorobie, którą przechodziła. Quote
malagos Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Świetna historia! Czekamy na zadjecia! Quote
Jasza Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jestem na chwilkę! Strasznie się cieszę, że Perełka już w domu! Reyes jak zwykle niezawodna! Kurcze, jak fajnie się to czyta! Od wtorku jestem już "pełnoetatowo"! Quote
magdola Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Czy ktoś ma kontakt z tą Panią co Perełka jest u niej??? Bo mogłabym szepnąć słówko co i jak odnośnie pielęgnacji chińskich grzywaczy :loveu: Bo ja od początku widziałam, że to grzywka pp :cool3: Quote
__Lara Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 magdola napisał(a):Czy ktoś ma kontakt z tą Panią co Perełka jest u niej??? Bo mogłabym szepnąć słówko co i jak odnośnie pielęgnacji chińskich grzywaczy :loveu: Bo ja od początku widziałam, że to grzywka pp :cool3: magdola, ja się będę jeszcze z Panią kontaktować, co do sterylki, kiedy będzie i umówić się na wizytę poadopcyjną ;) Quote
magdola Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 __Lara napisał(a):magdola, ja się będę jeszcze z Panią kontaktować, co do sterylki, kiedy będzie i umówić się na wizytę poadopcyjną ;) Więc jeśli wyrazi taką chęć to ja chętnie :loveu: Quote
Kisiaraf Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Miło poczytać takie wieści po urlopie, ale dlaczego jeszcze jest w "dziale" do adopcji? Ciesze się razem z Wami dziewczyny i czekam na foteczki :) Quote
leni356 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Czy domki które się nie załapały na Perełkę dostały jakieś inne kudłatki? Założyliśmy wątek kudłatym, podsyłajcie ludziom proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kudlacze-w-potrzebie-146370/ Zamiast Perełki można Borka polecać, taka Perełka w innym kolorze :lol: też kochany http://www.dogomania.pl/forum/f1168/kudlaczek-malutki-mlodziutki-sliczny-olsztyn-146618/ Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 To może tej fajnej Pani z Gliwic Laro? Nie wiem w końcu jak się z nią zakończyła sprawa... Wiesz, ta Pani, której jamniczek zginął pod ciężarówką... Quote
leni356 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jasza napisał(a):To może tej fajnej Pani z Gliwic Laro? Nie wiem w końcu jak się z nią zakończyła sprawa... Wiesz, ta Pani, której jamniczek zginął pod ciężarówką... Mnie już ciarki przeszły :shake: Czy jesteście pewne że to dobry domek? Ostatnie co chcemy dla tych psów to zagrożenie przejechania przez samochód Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Lara rozmawiała z tą Panią jeszcze przed Panią obecną Perełki i pisała mi, że fajna, wrażenia pozytywne... Niech się Lara wypowie... Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Jasza napisał(a):To może tej fajnej Pani z Gliwic Laro? Nie wiem w końcu jak się z nią zakończyła sprawa... Wiesz, ta Pani, której jamniczek zginął pod ciężarówką... O kurcze, wiem Jaszo o którą Panią chodzi, ale nie pamiętam już jak to się skończyło :shake: A nie wiem czemu wątek jeszcze nie przeniesiony do szczęśliwych adopcji :p W poniedziałek skontaktuję się z domkiem Perełki jak się tam sprawy mają ;) leni, tych domków za wiele nie było, bo Perełka szybko znalazła dom, a ja nawet nie pamiętam kto mógł się jeszcze o nią pytać. Domek, do którego pojechała był właściwie strzałem w 10 i się na tym poszukiwania skończyły. Quote
Wiewiórka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Do mnie dzwoniły 3 osoby w sprawie Perełki więc mogę im polecić innego kudłacza;) Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Wiewiórka napisał(a):Do mnie dzwoniły 3 osoby w sprawie Perełki więc mogę im polecić innego kudłacza;) Wiewiórko to może przekaż to??? gdzieś na wątku pudli lub komuś kto o to prosił? Quote
Recommended Posts