Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JOMA napisał(a):
No to dziś ważna data dla Perełki - chyba wszyscy zapamientamy

09.09.09.

Dokładnie :loveu::loveu::loveu::multi:

Tak, Perełka już pojechała z kochaną Reyes :loveu::loveu::loveu: sunia była bardzo grzeczna, poszła ze mną od razu, trochę potem w busie była oszołomiona, i dalej też, nie za bardzo wie co się dzieje, niedobre ciotki przerzucają ją gdzieś znowu :mad: a tak to pięknie wygląda, mięciutka w dotyku jak misio :D wiele osób się nią zachwycało :D nosek baaaardzo mokry, więc raczej baaardzo zdrowa :D dałam już Pani znać, że wyjechała z Katowic :) teraz trzymamy kciuki za dobrą podróż!

Edit: Aha, musiałam kupić Perełce nową smycz, za 9,50zł, bo starą wczoraj przegryzła :P i już się rozwalała w Katowicach. Tak więc doliczam jeszcze 0,50zł na poczet jej biletu, do którego dopłaciłam 1,00zł ;) więc zostało 20,00zł.

Posted

_Laro, możesz zawrzeć te wszystkie rozliczenia w pierwszym poście, żeby było wiadomo co i jak? Bo coś tam się nie zgadza... Z wypisanych wydatków na leczenie wychodzi kwota 74,50 zł, a Ty napisałaś, że na leczenie poszło 90 zł.

Leni, co zrobić z Twoją wpłatą? Na jakiego psiaka ją przekazać? Bo Perełce już pieniądze niepotrzebne :).

Posted

maciaszek napisał(a):
_Laro, możesz zawrzeć te wszystkie rozliczenia w pierwszym poście, żeby było wiadomo co i jak? Bo coś tam się nie zgadza... Z wypisanych wydatków na leczenie wychodzi kwota 74,50 zł, a Ty napisałaś, że na leczenie poszło 90 zł.

Leni, co zrobić z Twoją wpłatą? Na jakiego psiaka ją przekazać? Bo Perełce już pieniądze niepotrzebne :).

Nie,90zł, tyle jest na fakturze. Wiewiórka potem nie pisała wszystkich opłat za wizyty, bo napisała, że będzie i tak na końcu faktura.

Rozmawiałam z Panią Perełki :multi: Perełka już w domu. Zmęczona, bardzo głodna! Państwo byli już z nią w sklepie i wybrali taką karmę na jaką najlepiej reagowała, tzn. rzucała się na nią :diabloti: jest przytulanka straszna! :) Pani jest zachwycona :)

Wielkie podziękowania dla cioteczki Reyes za trudy tego dnia!!! (i za dobrego rogalika :eviltong::p).

Posted

maciaszek napisał(a):

Jeśli możesz odeślij na moje konto, być moze będzie potrzebne dla jamnika, a jeśli nie to przekażę na inną bidę.
Prześlę nr konta na pw

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy się zaangażowali w ratowanie Perełki :loveu: :multi:.
Super wieści z nowego domku :multi:.

_Laro, ok wszystko jasne z wpłatami/wypłatami. Zapomniałam, że faktura była na 90 zł :oops:.
Leni, pieniądze "oddałam" :).

Posted

maciaszek napisał(a):

Leni, pieniądze "oddałam" :).

Bardzo dziękuję. Jamnisiowi być może nie będą potrzebne, pani rozważa ds, więc trzymajcie kciuki za Fidusia. A pieniądze będą na inną bidę w potrzebie

Posted

Co do sterylki to Pani mi powiedziała, że skonsultuje jej termin z weterynarzem. Najpierw porobią badania Perełce jak z jej stanem zdrowia po tej chorobie, którą przechodziła.

Posted

Jestem na chwilkę!
Strasznie się cieszę, że Perełka już w domu!
Reyes jak zwykle niezawodna!
Kurcze, jak fajnie się to czyta!
Od wtorku jestem już "pełnoetatowo"!

Posted

Czy ktoś ma kontakt z tą Panią co Perełka jest u niej??? Bo mogłabym szepnąć słówko co i jak odnośnie pielęgnacji chińskich grzywaczy :loveu: Bo ja od początku widziałam, że to grzywka pp :cool3:

Posted

magdola napisał(a):
Czy ktoś ma kontakt z tą Panią co Perełka jest u niej??? Bo mogłabym szepnąć słówko co i jak odnośnie pielęgnacji chińskich grzywaczy :loveu: Bo ja od początku widziałam, że to grzywka pp :cool3:

magdola, ja się będę jeszcze z Panią kontaktować, co do sterylki, kiedy będzie i umówić się na wizytę poadopcyjną ;)

Posted

__Lara napisał(a):
magdola, ja się będę jeszcze z Panią kontaktować, co do sterylki, kiedy będzie i umówić się na wizytę poadopcyjną ;)

Więc jeśli wyrazi taką chęć to ja chętnie :loveu:

Posted

To może tej fajnej Pani z Gliwic Laro?
Nie wiem w końcu jak się z nią zakończyła sprawa...
Wiesz, ta Pani, której jamniczek zginął pod ciężarówką...

Posted

Jasza napisał(a):

Mnie już ciarki przeszły :shake: Czy jesteście pewne że to dobry domek? Ostatnie co chcemy dla tych psów to zagrożenie przejechania przez samochód

Posted

Jasza napisał(a):

O kurcze, wiem Jaszo o którą Panią chodzi, ale nie pamiętam już jak to się skończyło :shake:

A nie wiem czemu wątek jeszcze nie przeniesiony do szczęśliwych adopcji :p

W poniedziałek skontaktuję się z domkiem Perełki jak się tam sprawy mają ;)

leni, tych domków za wiele nie było, bo Perełka szybko znalazła dom, a ja nawet nie pamiętam kto mógł się jeszcze o nią pytać. Domek, do którego pojechała był właściwie strzałem w 10 i się na tym poszukiwania skończyły.

Posted

Wiewiórka napisał(a):
Do mnie dzwoniły 3 osoby w sprawie Perełki więc mogę im polecić innego kudłacza;)

Wiewiórko to może przekaż to??? gdzieś na wątku pudli lub komuś kto o to prosił?