Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Państwo dzwonili do mnie jakiś czas temu, są zachwyceni Perełką :loveu:

Perełka jest już po sterylizaji ;)

ciotka bebcik była na wizycie poadopcyjnej i wszystko w porządku :loveu:

Tu jej relacja:

"Spotkałam się dziś z Perełka i oczywiście z Państwem :smile: w Ostrołęce. Po zdjęciu szwów brzuszek całkowicie wygojony. Mam pisemko od weta o zabiegu. Mam przesłać czy na pocztę wysłać skan? Sunia to żywe sreberko, wesolutka i ciekawska, widać że kocha Panią i Pana bo radośnie biega dookoła nich, wskakuje na ręce bo skoczek z niej niesamowity. Państwo uwielbiają pieska i opowiadają chętnie o jej przyzwyczajeniach.
Żeby wszystkie takie adopcje były... Po prostu to są Ci Ludzie i Ten Pies. Ja jestem nimi zachwycona. Aby takich adopcji więcej było...
pozdrawiam"

Dostanę pismo od weta na komputerze i tu wkleję ;)

Posted

[quote name='__Lara']Wiewiórko to może przekaż to??? gdzieś na wątku pudli lub komuś kto o to prosił?

Tak, może jakieś kudłacze polecisz? Mamy już allegro i wątek kudłaczy :p Może tą sunię? Cały czas się bidulka trzęsie :-(

http://www.dogomania.pl/forum/f28/kudlacze-w-potrzebie-146370/index23.html#post13092612

Allegro:

Ow.nizinny, pudel, shih, york, briard - POMÓŻ (758326142) - Aukcje internetowe Allegro

KUDŁATE PIESKI CZEKAJĄ NA ODMIANĘ SMUTNEGO LOSU (761289276) - Aukcje internetowe Allegro

Wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/kudlacze-w-potrzebie-146370/index25.html