Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiście dla zasady zxamknięty został wątek, gdzie o psie było sporo napisane (bowiem był na spacerze o dał się dobrze poznać), gdzie były piękne zdjęcia spoza klatki i informacje o ogłoszeniach.
Super jest mieć takie prawa.
Gratuluję.

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Supergogo - wystarczy najpierw przeczytać regulamin forum by wiedzieć, że jeden pies = jeden wątek.
Posty z Twojego tematu zostały przeniesione do tego tematu.

Posted

Pan wybaczy, ale już pisałam, że4 można było poinformować mnie o założeniu wątku psiakowi z tego miejsca. Nie jestem wszechwiedząca i niestety nie mam czasu codziennie śledzić wszystkie wątki żeby wyszukiwać czy już ktoś czegoś nie założył.
Przez 3 lata nikt tym miejscem się nie interesował. Wobec tego wszystkie adopcje, wątki zakładaliśmy sami. Teraz niestety nie ogarniam bo każdy zakłądam sobie wątki sam.
Super - psy mają wielkie szanse na domy, tyle że ja po prostu tego już nie będę kontolować, bo nie mam zwyczajnie jak.
Na złośliwości - nie mam lekarstwa. Nie lubię takich "jazd" niestety. A Wasze nastawienie do mnie - znam.

Posted

Zaraz jak założyłam wątek to wysłałam link do kilku osób, ponieważ nie jestem orłem komputerowym mogłam coś pokręcić i do Supergogi (jak również do kilku innych osób) wiadomość nie dotarła :oops:. Nie było w tym absolutnie mojej złośliwości ani złego zamiaru.

Posted

Chyba masz rację.
A Kumpel, jest modnym, pieknym kudłatkiem, ale ma 6 lat czyli jest za stary. Powinien byc małym, modnym kudłatkiem w dodatku szczeniakiem. Za free.
Szlad mnie trafia.
Ale nie tracę nadziei.

Posted

Prześliczny ten Gigancik. Ja miałam podobną przecudną suńkę ze schroniska, dzisiaj właśnie za niecałą godzinę mija miesiąc od jej śmierci przez głupiego weta. To ta na moim avatarze..Może wszystkie pieski tego typu są takie mądre, kochane i z takim cudownym charakterem. Ja szukam sobowtóra Jagódki, może się uda powtórzyć to szczęście choc nie bardzo w to wierzę... nie wezmę Gigancika bo chcę suczkę ale polecam go gorąco bo to na pewno jakiś kuzynek albo braciszek Jagódki -te same geny...powodzenia