supergoga Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Oczywiście dla zasady zxamknięty został wątek, gdzie o psie było sporo napisane (bowiem był na spacerze o dał się dobrze poznać), gdzie były piękne zdjęcia spoza klatki i informacje o ogłoszeniach. Super jest mieć takie prawa. Gratuluję. Quote
Saint Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Supergogo - wystarczy najpierw przeczytać regulamin forum by wiedzieć, że jeden pies = jeden wątek. Posty z Twojego tematu zostały przeniesione do tego tematu. Quote
supergoga Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Pan wybaczy, ale już pisałam, że4 można było poinformować mnie o założeniu wątku psiakowi z tego miejsca. Nie jestem wszechwiedząca i niestety nie mam czasu codziennie śledzić wszystkie wątki żeby wyszukiwać czy już ktoś czegoś nie założył. Przez 3 lata nikt tym miejscem się nie interesował. Wobec tego wszystkie adopcje, wątki zakładaliśmy sami. Teraz niestety nie ogarniam bo każdy zakłądam sobie wątki sam. Super - psy mają wielkie szanse na domy, tyle że ja po prostu tego już nie będę kontolować, bo nie mam zwyczajnie jak. Na złośliwości - nie mam lekarstwa. Nie lubię takich "jazd" niestety. A Wasze nastawienie do mnie - znam. Quote
ania z poznania Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Zaraz jak założyłam wątek to wysłałam link do kilku osób, ponieważ nie jestem orłem komputerowym mogłam coś pokręcić i do Supergogi (jak również do kilku innych osób) wiadomość nie dotarła :oops:. Nie było w tym absolutnie mojej złośliwości ani złego zamiaru. Quote
supergoga Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Aniu, to nie było do Ciebie. Tobie dzięki za pomoc. Quote
supergoga Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Gigant - Ori został dzisiaj zabrany przez mnie z przytuliska i jest bezpieczny na tymczasie. Najważniejsze to znalezienie domu dla psiaka. Tak doludny jest chłopak. Quote
marta23t Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 super- bardzo się cieszę, że mały już bezpieczny- teraz szukay dt Quote
ania z poznania Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 To rewelacyjne wiadomości, oba maluchy już w domkach tymczasowych, Gigant Ori jest tak samo przyjacielski jak Trol...... Quote
supergoga Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Moim zdaniem w jego głowie jest coś z shiby! Quote
ania z poznania Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Jak miło zobaczyć zdjęcia z wolności :lol:! Quote
bila1 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Aniu, wklej zdjęcia pieska do pierwszego postu i uaktualnij treść :lol: Quote
Lilmo Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ciekawe co u Ciebie pieseczku... Supergoga jeszcze kilka dni urlopuje, więc nie liczę na wieści, tak tylko wpadłam odwiedzić ;) Quote
agaga21 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://img208.imageshack.us/img208/3531/obraz051c.jpg ori to taki mini-wilczurek ;) Quote
agaga21 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ania z poznania napisał(a):BARDZO mini ;)! wilczur w rozmiarze XXS:evil_lol: Quote
Lilmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 agaga21 napisał(a):wilczur w rozmiarze XXS:evil_lol: To jest całkiem niezłe na hasło reklamowe jego akcji promocyjnej :lol: Quote
PaulinaT Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Oj jaka cisza o Giganta Oriego... taki psiak nic tylko brać do domku, na kolanka... Quote
supergoga Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Gigancik czeka na domek. Widziałam go niedawno. Wylizał mnie dokładnie. To kochany i kochający mały piesek. Nie wiem, dlaczego nikt o niego nie pyta?:shake: Quote
ania z poznania Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 supergoga napisał(a):Gigancik czeka na domek. Widziałam go niedawno. Wylizał mnie dokładnie. To kochany i kochający mały piesek. Nie wiem, dlaczego nikt o niego nie pyta?:shake: Gosiu, bo nie jest modnym kudłaczem :angryy: Quote
supergoga Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Chyba masz rację. A Kumpel, jest modnym, pieknym kudłatkiem, ale ma 6 lat czyli jest za stary. Powinien byc małym, modnym kudłatkiem w dodatku szczeniakiem. Za free. Szlad mnie trafia. Ale nie tracę nadziei. Quote
PaulinaT Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Do tego powinien pięknie chodzić na smyczy, bez protestu zostawać w domu im dłużej tym lepiej, siadać, warować i podawać łapkę. Wszystko w pakiecie :mad: Quote
Basia Z. Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Prześliczny ten Gigancik. Ja miałam podobną przecudną suńkę ze schroniska, dzisiaj właśnie za niecałą godzinę mija miesiąc od jej śmierci przez głupiego weta. To ta na moim avatarze..Może wszystkie pieski tego typu są takie mądre, kochane i z takim cudownym charakterem. Ja szukam sobowtóra Jagódki, może się uda powtórzyć to szczęście choc nie bardzo w to wierzę... nie wezmę Gigancika bo chcę suczkę ale polecam go gorąco bo to na pewno jakiś kuzynek albo braciszek Jagódki -te same geny...powodzenia Quote
Recommended Posts