Jump to content
Dogomania

JANTAREK (KuKi)-noga wyrwana ze stawu:( JUŻ w DS! :))) Ale leczymy dalej!!!

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:angryy: taka połamana chora kruszynka przeganiana - jakie to typowe dla naszego narodu!
mieszkamy w takim pięknym kraju, a ten piękny kraj kalają dwunożne potwory! :angryy:

Ukryty Smoku jestes dobrym duchem tego forum, pomagasz najbiedniejszym, chorym i połamanym - każdy z nas będzie wspomagać Cię, jak tylko umie

swoją drogą... śliczny Jantar wiedział, komu wpaść w oko ;)
lepiej nie mógł trafić...

Posted

Ja też się melduję dzięki PW Dorothy.
Jantar to śliczne imię, miał chłopak szczęście ,że trafił na dobrodziejkę Smoka:loveu:,
pomogę w czym tylko będę mogła.
Ja wrzucam wątki w zakładki i nie muszę potem szukać.Mam chyba z 50 szt.wrzuconych :roll:

Posted

ja tez, a potem tylko klikam panel uzytkownika i wszystko jest (na biezaco sprzatane).
psiak fajny, zobaczymy co powie wet i jaka diagnoze postawi bidulkowi obolalemu.

Posted

Dzień dobry, melduje się Lilek.Znalazłam wątek Jantarka i po prostu nie mogę sie nie włączyć.Niewiele mogę zdziałać, jesli chodzi o szukanie domu (najchętniej wzięłabym go do swojego, ale sama mam mnóstwo przygarnietych zwierzaków), ale mogę podnosić wątek i od września, jeśli będzie taka potrzeba, wspomóc trochę finansowo leczenie Jantarka.Piękne imię wybrałaś dla niego,Rito.Ale wiecie co, jantar ma własności lecznicze, jest zdrowy.Może takie imię to dobry znak dla Jantarka.Smoku kochany, jak on się czuje teraz?Czy są już jakieś wyniki badania u weta?Jantarku, zdrowiej, psinko kochana.:loveu:

Posted

[quote name='marysia55']Rozumiem, że imię dla naszego psiaka juz zostało zaakceptowane. [B][COLOR=Purple]Jantar[/COLOR][/B] witaj w naszych sercach. Rita60 jesteś matką chrzestną , wiesz co to oznacza ;)[/quote]
No oczywiscie,ze wiem:razz:witaj moj bursztynowy chrzestniaku:lol:/mam nadzieje,ze badania nie wykaza niczego złego i bedziesz jeszcze hasac po zielonej trawce/.

Posted

Witam,

Trzymajcie kciuki - jedziemy do lekarza. Ja z sobą, maluśki z sobą.
Jantar nadal źle się czuje, choć ładnie je wszystko, co dostaje do miseczki. No, ale po tylu dniach? tygodniach? miesiącach? (oby nie latach:shake:) głodu...
Po południu rzetelnie przekażę wszystkie informacje.

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Witam,

Trzymajcie kciuki - jedziemy do lekarza. Ja z sobą, maluśki z sobą.
Jantar nadal źle się czuje, choć ładnie je wszystko, co dostaje do miseczki. No, ale po tylu dniach? tygodniach? miesiącach? (oby nie latach:shake:) głodu...
Po południu rzetelnie przekażę wszystkie informacje.

Pzdr,

Ukryty Smok[/quote]
Ukryty Smoku trzymamy kciuki,ale musi byc dobrze...

Posted

[quote name='Lilek'] Ale wiecie co, jantar ma własności lecznicze, jest zdrowy.Może takie imię to dobry znak dla Jantarka.[/quote]
ładnie to napisałaś :lol:

Posted

Biedaczek :-( Ja nie wiem, czy ludzie naprawdę nie mają serca, jak widzą taką maleńką bidę, jeszcze przeganiają :-( :shake: Niech by choć krzywdy większej nie robili, jak już nie pomogą. :-(

Ukryty smoku, życzę dużo zdrowia dla Ciebie, i trzymam za Was mocno kciuki:kciuki: