Julie Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 umieściłam sobie banerek z Jantarkiem może więcej osób wtedy się o nim dowie. Quote
sacred PIRANHA Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 podrzucam Jantarka wysoko wysoko do gwiazd:loveu: Quote
Ajula Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :angryy: taka połamana chora kruszynka przeganiana - jakie to typowe dla naszego narodu! mieszkamy w takim pięknym kraju, a ten piękny kraj kalają dwunożne potwory! :angryy: Ukryty Smoku jestes dobrym duchem tego forum, pomagasz najbiedniejszym, chorym i połamanym - każdy z nas będzie wspomagać Cię, jak tylko umie swoją drogą... śliczny Jantar wiedział, komu wpaść w oko ;) lepiej nie mógł trafić... Quote
Poker Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ja też się melduję dzięki PW Dorothy. Jantar to śliczne imię, miał chłopak szczęście ,że trafił na dobrodziejkę Smoka:loveu:, pomogę w czym tylko będę mogła. Ja wrzucam wątki w zakładki i nie muszę potem szukać.Mam chyba z 50 szt.wrzuconych :roll: Quote
Ajula Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 a mi się same zapisują te, na których choć raz się odezwałam Quote
marysia55 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Ajula']a mi się same zapisują te, na których choć raz się odezwałam[/QUOTE] ja też tak robię :p:p Quote
irysek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ja tez, a potem tylko klikam panel uzytkownika i wszystko jest (na biezaco sprzatane). psiak fajny, zobaczymy co powie wet i jaka diagnoze postawi bidulkowi obolalemu. Quote
Dorothy Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 jak tam Jantar rankiem? Wstał? Chodzi? Jak sie miewa? Quote
Lilek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dzień dobry, melduje się Lilek.Znalazłam wątek Jantarka i po prostu nie mogę sie nie włączyć.Niewiele mogę zdziałać, jesli chodzi o szukanie domu (najchętniej wzięłabym go do swojego, ale sama mam mnóstwo przygarnietych zwierzaków), ale mogę podnosić wątek i od września, jeśli będzie taka potrzeba, wspomóc trochę finansowo leczenie Jantarka.Piękne imię wybrałaś dla niego,Rito.Ale wiecie co, jantar ma własności lecznicze, jest zdrowy.Może takie imię to dobry znak dla Jantarka.Smoku kochany, jak on się czuje teraz?Czy są już jakieś wyniki badania u weta?Jantarku, zdrowiej, psinko kochana.:loveu: Quote
rita60 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='marysia55']Rozumiem, że imię dla naszego psiaka juz zostało zaakceptowane. [B][COLOR=Purple]Jantar[/COLOR][/B] witaj w naszych sercach. Rita60 jesteś matką chrzestną , wiesz co to oznacza ;)[/quote] No oczywiscie,ze wiem:razz:witaj moj bursztynowy chrzestniaku:lol:/mam nadzieje,ze badania nie wykaza niczego złego i bedziesz jeszcze hasac po zielonej trawce/. Quote
Ukryty Smok Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Witam, Trzymajcie kciuki - jedziemy do lekarza. Ja z sobą, maluśki z sobą. Jantar nadal źle się czuje, choć ładnie je wszystko, co dostaje do miseczki. No, ale po tylu dniach? tygodniach? miesiącach? (oby nie latach:shake:) głodu... Po południu rzetelnie przekażę wszystkie informacje. Pzdr, Ukryty Smok Quote
rita60 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Ukryty Smok']Witam, Trzymajcie kciuki - jedziemy do lekarza. Ja z sobą, maluśki z sobą. Jantar nadal źle się czuje, choć ładnie je wszystko, co dostaje do miseczki. No, ale po tylu dniach? tygodniach? miesiącach? (oby nie latach:shake:) głodu... Po południu rzetelnie przekażę wszystkie informacje. Pzdr, Ukryty Smok[/quote] Ukryty Smoku trzymamy kciuki,ale musi byc dobrze... Quote
sacred PIRANHA Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ja również przyłaczam sie do grupowego trzymania kciuków:loveu: Quote
Poker Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 czekamy na relacje z nadzieją,że da się małemu pomóc. Ukryty Smoku , Tobie też dużo zdrowia :loveu: Quote
Energy Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Zapisuję wątek i trzymam kciuki za lekarsko/weterynaryjne wieści:p Ukryty Smoku :loveu: Quote
anielica Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Podnoszę Jantarka i również czekam na wieści... Quote
Ajula Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Lilek'] Ale wiecie co, jantar ma własności lecznicze, jest zdrowy.Może takie imię to dobry znak dla Jantarka.[/quote] ładnie to napisałaś :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 jestem Smoku;) i trzymam kciuki za jak najlepsze wieści o Jantarku Quote
lunarmermaid Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 I ja również trafiłam na wątek. Imię dla psiaka piękne i oby mu przyniosło zdrowie!!! Trzymam kciuki i czekam na wieści.:loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jaki bidok:-( Zaraz przejrzę dokładniej watek i zastanowię sie jak pomóc! Quote
Kropcia Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Biedaczek :-( Ja nie wiem, czy ludzie naprawdę nie mają serca, jak widzą taką maleńką bidę, jeszcze przeganiają :-( :shake: Niech by choć krzywdy większej nie robili, jak już nie pomogą. :-( Ukryty smoku, życzę dużo zdrowia dla Ciebie, i trzymam za Was mocno kciuki:kciuki: Quote
Recommended Posts