Jump to content
Dogomania

JANTAREK (KuKi)-noga wyrwana ze stawu:( JUŻ w DS! :))) Ale leczymy dalej!!!

Recommended Posts

Posted

Smoku - nie martw się. Jantarek będzie niedaleko. No i ta Pani Doktor - super ;) Będzie dobrze !!!

A ponieważ Jantarek już na dobrej drodze - proszę zajrzyjcie do wątku bardzo chorego malamutka

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1170/malamut-w-schronisku-w-wejherowie-potrzebna-pomoc-144355/[/url]

Może też dostanie swoją szansę, jeśli zgromadzi się tyle dobrej energii .... proszę :-(

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

US, trzymaj się dzielnie i pamiętaj,że to TY uratowałaś Jantarka,a pani Beata dokończy Twoje dzieło.
Z tego co piszesz wynika ,że powinno być dobrze, zresztą i tak będziesz czuwać ,a my Ciebie wspomagać.

Posted

[quote name='Wiedźma']Masz iść się sklonować, a nie zastrzelić!!![/quote]
O, i to jedna z najważniejszych, podniesionych tu spraw. :lol: Teraz potrzeba nam już tylko łebskiego genetyka!!! :p

Posted

Witajcie!

Jestem, jestem. Było sporo roboty dzisiaj - kupić parę rzeczy dla małego, dogadać wszystko z Panią Beatą, wizytka u lekarza. On był takim nędzarzem, nie miał nic, nie chcę, żeby szedł taki ubogi do domu...;)

Tak, macie rację. Postanowione. Spróbujemy.
Myślę, że warto, a w razie czego zawsze mogę odebrać małego, nie? Umowę adopcyjną podpiszedmy za kilka dni, jak Pani Beata będzie pewna, że Jantar zostaje u niej...

Co by tu jeszcze...:hmmmm:
Chyba tyle. Jutro Wam napiszę, jak tylko wrócę po odwiezieniu pieska. Zdjęcia będą pewnie za parę dni, nie chcę ludziom suszyć głowy o fotki, gdy trzeba na nowo organizować życie rodziny.

Jantar chodzi już dość energicznie. Niekiedy udaje mu się ustać, gdy siusia. W oczach zapalają mu się czasem złote iskierki...

Co przyniesie jutro?
Mam nadzieję, że to nie jest tylko piękny sen,z którego obudzę się z bólem...
Trzymajcie kciuki!!!!

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

[quote name='Ukryty Smok'](...) Zdjęcia będą pewnie za parę dni, nie chcę ludziom suszyć głowy o fotki, gdy trzeba na nowo organizować życie rodziny. (...) Mam nadzieję, że to nie jest tylko piękny sen,z którego obudzę się z bólem...(...) [/quote]
Mam nadzieję, za co trzymam kciuki, że to będzie nie piękny sen, a piękna jawa. Co do państwa. Istotnie, nie można ich na hurra zamolestować (np. oczekiwaniem fotek), muszą się oswoić z nową sytuacją, odnaleźć wraz z Jantarkiem.

Posted

Wszystko tak pieknie się układa ...Należy pamiętać o jednym : Jantarek posmutnieje w nowym miejscu.Minie chwila , zanim odżyje i uzna nowy dom za swój.
Dlatego Smoku nie ugnij się.Bądź twardy :thumbs:

Posted

na tym wątku, to się "akcja" rozwija dynamicznie!:cool3: Ciotki się uwijają i z tego co czytam szykuje się DS dla Jantarka?:lol: Jakieś 20 stron temu pytałam jak mogę pomóc, czy dorzucić mały grosik, ale chyba to gdzieś umknęło w tłoku;)

Posted

[quote name='Poker']US nie chciała pomocy finansowej[/quote]

przepraszam, ale nie jestem w stanie inaczej pomóc:oops:
mogę tylko wyrazić uznanie i szacunek dla Smoczka, za ratowanie zwierzaków w potrzebie i przesłać dobre myśli:iloveyou:

Posted

[quote name='bico']przepraszam, ale nie jestem w stanie inaczej pomóc:oops:
mogę tylko wyrazić uznanie i szacunek dla Smoczka, za ratowanie zwierzaków w potrzebie i przesłać dobre myśli:iloveyou:[/quote]
i to jest własnie US potrzebne :evil_lol:

Posted

Ukryty Smoku, jak przebiegło spotkanie Jantarka z p.Beatą?Czy wszystko jest w porządku?Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało.Opowiesz nam wszystko, dobrze?Jantarek tak bardzo przylgnął do serca, choc znam go tylko ze zdjęć i twoich opowieści.