Nemi Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Smoku - nie martw się. Jantarek będzie niedaleko. No i ta Pani Doktor - super ;) Będzie dobrze !!! A ponieważ Jantarek już na dobrej drodze - proszę zajrzyjcie do wątku bardzo chorego malamutka [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1170/malamut-w-schronisku-w-wejherowie-potrzebna-pomoc-144355/[/url] Może też dostanie swoją szansę, jeśli zgromadzi się tyle dobrej energii .... proszę :-( Quote
Poker Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 US, trzymaj się dzielnie i pamiętaj,że to TY uratowałaś Jantarka,a pani Beata dokończy Twoje dzieło. Z tego co piszesz wynika ,że powinno być dobrze, zresztą i tak będziesz czuwać ,a my Ciebie wspomagać. Quote
Wiedźma Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Ukryty Smok'] PS. A teraz naprawdę idę się zastrzelić.:flaming:[/quote] Masz iść się sklonować, a nie zastrzelić!!! Quote
majqa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Wiedźma']Masz iść się sklonować, a nie zastrzelić!!![/quote] O, i to jedna z najważniejszych, podniesionych tu spraw. :lol: Teraz potrzeba nam już tylko łebskiego genetyka!!! :p Quote
Julie Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 nie było mnie tydzień... co nowego u Jantarka? Quote
gameta Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Julie']nie było mnie tydzień... co nowego u Jantarka?[/quote] Jantarek będzie miał DS :loveu: Quote
matrioszka2 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Klonowanie może być całkiem przyjemne ...:cool3: Quote
Energy Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='matrioszka2']Klonowanie może być całkiem przyjemne ...:cool3:[/QUOTE] Oj to chyba nie takie klonowanie miały dziewczyny na myśli:evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Tylko dalej nie ma znaku, że [B]Smok[/B] przeżył strzelaninę .... :crazyeye::evil_lol: Quote
majqa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Na pewno Smoczek da znać. Czekamy cierpliwie. Quote
Kaja i Aza Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Smoku, wyrazy uznania za wszystko co robisz i przemyslana decyzje. Jestem pewna, ze nowa opiekunka zapewni Jantarkowi odpowiednie warunki. Quote
Ukryty Smok Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Witajcie! Jestem, jestem. Było sporo roboty dzisiaj - kupić parę rzeczy dla małego, dogadać wszystko z Panią Beatą, wizytka u lekarza. On był takim nędzarzem, nie miał nic, nie chcę, żeby szedł taki ubogi do domu...;) Tak, macie rację. Postanowione. Spróbujemy. Myślę, że warto, a w razie czego zawsze mogę odebrać małego, nie? Umowę adopcyjną podpiszedmy za kilka dni, jak Pani Beata będzie pewna, że Jantar zostaje u niej... Co by tu jeszcze...:hmmmm: Chyba tyle. Jutro Wam napiszę, jak tylko wrócę po odwiezieniu pieska. Zdjęcia będą pewnie za parę dni, nie chcę ludziom suszyć głowy o fotki, gdy trzeba na nowo organizować życie rodziny. Jantar chodzi już dość energicznie. Niekiedy udaje mu się ustać, gdy siusia. W oczach zapalają mu się czasem złote iskierki... Co przyniesie jutro? Mam nadzieję, że to nie jest tylko piękny sen,z którego obudzę się z bólem... Trzymajcie kciuki!!!! Pzdr, Ukryty Smok Quote
majqa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Ukryty Smok'](...) Zdjęcia będą pewnie za parę dni, nie chcę ludziom suszyć głowy o fotki, gdy trzeba na nowo organizować życie rodziny. (...) Mam nadzieję, że to nie jest tylko piękny sen,z którego obudzę się z bólem...(...) [/quote] Mam nadzieję, za co trzymam kciuki, że to będzie nie piękny sen, a piękna jawa. Co do państwa. Istotnie, nie można ich na hurra zamolestować (np. oczekiwaniem fotek), muszą się oswoić z nową sytuacją, odnaleźć wraz z Jantarkiem. Quote
Dorothy Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 trzymamy kciuki. Oby Jantarek poszedł do raju na ziemi. Ty miejsce w niebie masz tez juz zapewnione :calus: Quote
matrioszka2 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Wszystko tak pieknie się układa ...Należy pamiętać o jednym : Jantarek posmutnieje w nowym miejscu.Minie chwila , zanim odżyje i uzna nowy dom za swój. Dlatego Smoku nie ugnij się.Bądź twardy :thumbs: Quote
lunarmermaid Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Trzymamy kciuki za nowy dom dla Jantarka! Oby sie okazał właściwy i jedyny na świecie dla niego!:loveu: Quote
majqa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 I dołączamy kciuki za spokój Smoczka!!! :lol: Quote
bico Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 na tym wątku, to się "akcja" rozwija dynamicznie!:cool3: Ciotki się uwijają i z tego co czytam szykuje się DS dla Jantarka?:lol: Jakieś 20 stron temu pytałam jak mogę pomóc, czy dorzucić mały grosik, ale chyba to gdzieś umknęło w tłoku;) Quote
bico Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Poker']US nie chciała pomocy finansowej[/quote] przepraszam, ale nie jestem w stanie inaczej pomóc:oops: mogę tylko wyrazić uznanie i szacunek dla Smoczka, za ratowanie zwierzaków w potrzebie i przesłać dobre myśli:iloveyou: Quote
Poker Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='bico']przepraszam, ale nie jestem w stanie inaczej pomóc:oops: mogę tylko wyrazić uznanie i szacunek dla Smoczka, za ratowanie zwierzaków w potrzebie i przesłać dobre myśli:iloveyou:[/quote] i to jest własnie US potrzebne :evil_lol: Quote
Lilek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ukryty Smoku, jak przebiegło spotkanie Jantarka z p.Beatą?Czy wszystko jest w porządku?Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało.Opowiesz nam wszystko, dobrze?Jantarek tak bardzo przylgnął do serca, choc znam go tylko ze zdjęć i twoich opowieści. Quote
Recommended Posts