kahoona Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 niufek napisał(a):Ponawiam prosbe o udostepnienie info gdzie sa zbierane w mym imieniu pieniadze na te psy . Gagata , kahoona , obie wiecie ,ale jest wam to obojetne kto to robi?? ani ja ani Gagata nic takiego na dogo nie napisałyśmy, nie dramatyzuj i nie prowokuj Quote
coronaaj Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 =gameta;słodki maluch :loveu: Oby wszystkim się tak trafiło jak jemu :multi: :loveu:Dzwoneczka Mamunia do adopcji...ciotki ruszajcie glowami:roll::roll: Quote
Tweety Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 jaanna019 napisał(a):Pisałam do Saffi obiecała nagłośnić sprawę na miau. jest już tam jakiś wątek? Quote
marlenka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='zuzlikowa']Maleńki Dzwoneczku...Ty się wtul i śpij już spokojnie...jesteś bezpieczny i na szczęście jeszcze nie mógł Cię skrzywić dotychczasowy "dom"!!! Możesz żyć i dorastać szczęśliwie! Mosii,coronaaj,marlenko...dzięki-szybko,sprawnie i z dobrym skutkiem! Niech słodko dzwoni Wam głosik szczęśliwego Dzwoneczka!:loveu: Asiorku...szybki pomysł wart więcej niż piniondze!:loveu: Pani Doroto...kapelusz z głowy i szczęścia na przyszłość!:loveu: Zuzilkowa - nie ma za co dziękować dla mnie to sama przyjemność jak jakieś bezdomniaki znajdują domek . A dzwoneczek jest miodzio , własnie rozmawiałam przez telefon z Dorotą , jest zachwycona psiakiem , po całym domu za nią chodzi , jak na chwilę zniknie mu z oczu to piszczy i jej szuka . Ciekawe jak przebiegnie jej noc:evil_lol:. Ale wierze w nią bo ona też psiara jest. Ma tylko pecha bo ma mnie niedaleko siebie i chyba będę jej częstym gosciem a ona moim:evil_lol: Więc nadzór będzie że hohohoho. Powiem szczerze że jakbym nie była taka zapsiona to bym wzięła mamę szczeniaków . Maluchy są piękne , małe , mają większe szanse na DS za to mama ich po przejściach biedna , musiała sie nacieprpieć i napatrzeć na to co się tam działo i tak mi zapałda w serducho. jest bardzo podobna do mojej byłej suni którą " ukradła " mi teściowa . Matka szczylków jest cudna tylko wydaje mi się ( albo na zdjęciach tak wyszła) że jest zapasiona- może się mylę , ale tak to wyglądało . Quote
coronaaj Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 =kahoona;to będzie pewnie maleńki piesek, nie wiecie, po co tej babie były takie maluchy? handlowała szczeniakami? Na smalec przerabiala...:mad::mad::angryy::angryy::angryy:poczytaj watek i ogladaj TV..juz glosno, podobno sprawa u prokuratora:multi::multi:Ja bym ja odrazu do pie...a sorry, puszka, kic to mozna delikatniej nazwac:razz::razz:Zdrowia to jej nie zycze..:angryy::angryy::angryy: Quote
kahoona Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='coronaaj']=kahoona;to będzie pewnie maleńki piesek, nie wiecie, po co tej babie były takie maluchy? handlowała szczeniakami? Na smalec przerabiala...:mad::mad::angryy::angryy::angryy:poczytaj watek i ogladaj TV..juz glosno, podobno sprawa u prokuratora:multi::multi:Ja bym ja odrazu do pie...a sorry, puszka, kic to mozna delikatniej nazwac:razz::razz:Zdrowia to jej nie zycze..:angryy::angryy::angryy: wiem, wiem - czytam od początku tylko wydaje mi się, że takie maluchy to w tej "produkcji" dość nieekonomiczne by były sorry za takie określenia, ale się głośno zastanawiam Quote
Asior Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='zuzlikowa']Asiorku...szybki pomysł wart więcej niż piniondze!:loveu: mam nadzieje, ze Alicja nie powiesi mnie na suchej gałęzi, ze ją tak wrobiłam :evil_lol: Nie miała możliwości nawet zaoponować :evil_lol: Ale to kochana kobieta.. wierzę, ze nie ma do mnie żalu ;) Quote
li1 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 marlenka napisał(a):. .... Matka szczylków jest cudna tylko wydaje mi się ( albo na zdjęciach tak wyszła) że jest zapasiona- może się mylę , ale tak to wyglądało . Matka szczylkow dopiero co rodzila i karmila, dlatego tak wyglada. Bedzie piekna panienka za pare tygodni, jak jej sie cycuchy wciagna. A cudna jest rzeczywiscie. Quote
Isadora7 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 li1 napisał(a):Matka szczylkow dopiero co rodzila i karmila, dlatego tak wyglada. Bedzie piekna panienka za pare tygodni, jak jej sie cycuchy wciagna. A cudna jest rzeczywiscie. I oby znalazła jak naszybciej swojego Super Ludzia. Quote
zuzlikowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Isadora7 napisał(a):I oby znalazła jak naszybciej swojego Super Ludzia. ...i oby bardzo szybko znalazła! Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 zuzlikowa napisał(a):...i oby bardzo szybko znalazła! Oj nie podpuszczajcie:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 marlenka napisał(a):Oj nie podpuszczajcie:evil_lol: To nasze pobożne życzenia a nie podpucha. Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Isadora7 napisał(a):To nasze pobożne życzenia a nie podpucha. Wiem , wiem ;) Ja też bym chciała żeby sunia znalazła dom jak najszybciej . Quote
malagos Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 a mamy zdjecie tej mamy? i innych małych piesków? Quote
coronaaj Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 =Asior;mam nadzieje, ze Alicja nie powiesi mnie na suchej gałęzi, ze ją tak wrobiłam :evil_lol: Nie miała możliwości nawet zaoponować :evil_lol: Ale to kochana kobieta.. wierzę, ze nie ma do mnie żalu ;) :roll:Ciotka Asior zwariowala,za co mialabym cie powiesic:evil_lol:Byla okazja zeby pomoc!!:razz:Pralka Frania siedzi sobie w samochodzie, bede wiesc pod W-we do Radzymina:crazyeye::crazyeye:dla jdnej ciotki.... Zalatwcie hurtowo, te DS czy DT to bede wozic te bidule.:shake::shake: :angryy::angryy:Wiem, ze 28 pieskow odebranych, ile jeszcze do odebrania? Czy ta k...ma jakies jeszcze bidule..jestem na 7 stronie watku wiec wszystkiego nie wiem.Do polnocy czytalam, wczoraj na Sprawa Reportera cos o tym bylo na TVPInfo ale za pozno sie zorientowalam.:placz::placz: Quote
coronaaj Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 =agata51;Chyba na głowę upadłam. Wezmę na DT (bezpłatne) samczyka, spokojnego, dokolankowego. Mam 3 psy [piesa, który jest zazdrosny o wszystko, co się do mnie zbliży na wyciągnięcie ręki, ale krzywdy nie zrobi; suczkę, starą pannę, która warczy na wszystko "cosięrusza" z wysokości kanapy ale krzywdy nie robi - co najwyżej warknie; i zmiksowaną (czytaj: sfiksowaną) jagdterierkę, która uwielbia grać w football (niestety, ze mną) i sprowadza wszystkich na manowce]. Cichosza - TŻ jeszcze nic o tym nie wie. Dowieziecie? Nie upadlas na glowe, moj TZ nawet jeszcze nie wie, ze mamy 3-go kurdupla..:evil_lol::evil_lol:Gdzie , skad i kiedy chcesz zeby ci dowiesc tego samczyka?:multi::multi: Quote
coronaaj Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 malagos napisał(a):a mamy zdjecie tej mamy? i innych małych piesków? Ja nie moglam znalesc...zdjec Mamy Dzwoneczka , sa jakies zdjecia malych psow ale bez opisow??? Quote
gameta Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Coronaaj, Agata zmieniła zdanie na późniejszych stronach i wycofała się z oferty DT :roll: Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 coronaaj napisał(a):Ja nie moglam znalesc...zdjec Mamy Dzwoneczka , sa jakies zdjecia malych psow ale bez opisow??? Są zdjęcia mamy dzwoneczka , gdzieś tam są tylko nie pamiętam na której stronie.:oops::oops: Tyle ich tutaj . Sunia wygląda jak Dzwoneczek wyrosnięty i pulchniutki . Quote
li1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 marlenka napisał(a):Wiem , wiem ;) Ja też bym chciała żeby sunia znalazła dom jak najszybciej . Moze jakis Komitecik Adopcji Suni od Szczylkow zalozymy- KASS. Quote
Finetta Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Sunia-matka miotu ratlerków jest w poście 282 (trzy zdjęcia). Jest u Mosii. Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 li1 napisał(a):Moze jakis Komitecik Adopcji Suni od Szczylkow zalozymy- KASS. Jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tweety Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 odnośnie tych kotów tam będących to ma je kto stamtąd zabrać i podrzucić do Krakowa?. Ale, niestety, pod warunkiem sfinansowania pobytu, możemy im wygospodarować troszkę miejsca ale sytuacja finansowa jest nieciekawa, bo kotów fundacyjnych mamy masę i nie mamy ich za co utrzymać, o profilaktyce i leczeniu nie wspominając :shake: Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Przepraszam ale musze wkleić jeszcze kilka zdjęć Dzwoneczka , wczoraj nie dałam rady bo mój net mi odmówił wgrywania zdjęć :angryy: Mała jakaś ta rączka , ale podoba mi sie :evil_lol: O jak mi dobrze i cieplutko :loveu: Tutaj Dzwoneczek wtulił sie i usnął :loveu: Ja tu spię a mi po oczkach błyskają , niedobre oj niedobre :mad: To czerwone już mi nie przeszkadza , przyzwyczje sie :lol: Quote
Recommended Posts