li1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 marlenka napisał(a):" mam swój ciasny , ale własny kąt" ????:evil_lol: Podpowiem, kąt,czyli dom. ale to jeszcze nie to. Quote
Margo05 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Li, bo liczyła się KASA(casa) z podhalanków (blanka - skojarzenie z białym) i beniów? Upadłam na głowę, wiem :roll: Quote
li1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Napisze odpowiedz, bo moze ktos sie zdenerwuje, ze zasmiecam. Zawiazano Komitecik Adopcyjny Suczki od Szczylkow-KASS. Moje dziecko dopowiedzialo blanca, czyli Casablanca ( ja dalam 2 litery s,bo KASS ma dwa s, ale prawidlowy tytul filmu to Casablanca. A CASA znaczy DOM, BLANCA znaczy bialy. I juz kazdy wie ze bialy jest w imieniu psa, bo suczka ma oczywiscie bialawe dodatki po podhalanie.A Casa, bo szukamy domu dla niej. I blagam, nie probujcie nawet tego zrozumiec. ________________________ Dodaje: Milo mnie zaskoczylyscie, bo odgadlyscie moje wypociny. Odgadly Gameta ( casa-dom ) oraz Margo05 ( blanca-bialy, skojarzenie z podhalanem). Tylko nie wiem co macie dostac w nagrode ? Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 li1 napisał(a):Podpowiem, kąt,czyli dom. ale to jeszcze nie to. To ja nie wiem , wymiękam :oops: Quote
Negri_2008 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Z ciekawości poszperałam w internecie i znalazłam forum dla beniów ( z pewnościa jest niejedno) i chyba tam nie ma jeszcze otwartego tematu ubojni ale za to jest wielu miłośników rasy :roll: Może warto tam otworzyć wątek i ściągnąć uwagę choć paru osób. Może troszkę kasy by wpłynęło ;) bernardyny.net Quote
Asior Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 allegro dla szczyli.... SZCZENIAKI Z UBOJNI - MIAŁY BYĆ SMALCEM (711556686) - Aukcje internetowe Allegro Florida, jeśli potrzeba allegra dla tych pinczerów co są na waszej stronie, to pisz..... -Suczka mała, Misia, bardzo przyjacielska, ma około 6 lat -drobnej budowy suczka, ratlerka, 8 miesiecy, ma na imię Gwiazdka. -kolejna ratlerka, prawdopodobnie około 6 lat, widoczne spore zgrubienie. Przebywała w domu. -ratlerek, pies, Stalinek (!), mieszkał w pomieszczeniach gospodarczych, zamkniety razem z suczkami, wypuszczony natychmiast zaznaczył cały teren. [quote name='Negri_2008'] Może warto tam otworzyć wątek i ściągnąć uwagę choć paru osób. Może troszkę kasy by wpłynęło ;) bernardyny.net tam jest 19 użytkowników zarejestrowanych tylko.. NASZE "dziołchy" od bernardynów, wiedzą, jest też temat osobny dla benków, więc nie wiem czy jest sens tam też zakładac... Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Asior']allegro dla szczyli.... SZCZENIAKI Z UBOJNI - MIAŁY BYĆ SMALCEM (711556686) - Aukcje internetowe Allegro Florida, jeśli potrzeba allegra dla tych pinczerów co są na waszej stronie, to pisz..... Ja myślałam że Gwaizdeczka jest nieaktualna bo miałam dla niej dom też u siebie w mieście :oops: Quote
Asior Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 marlenka napisał(a):Ja myślałam że Gwaizdeczka jest nieaktualna bo miałam dla niej dom też u siebie w mieście :oops: aa to niewiem... na stronie na razie jest... skopiowałam stamtąd... Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Asior napisał(a):aa to niewiem... na stronie na razie jest... skopiowałam stamtąd... Ja pisałam do jednej z dziewczyn ( nie pamiętam nicku coś na F ...) dostałam info że sunia jest na DT i już tam zostanie Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Asior napisał(a):a nie do Florida blue??? Możliwe :oops: Przepraszam ale ostatnio mam taki zapierdziel w pracy i 1000 innych spraw że cierpię na wtórny debilizm :evil_lol: zapominam wiele rzeczy nazwisk , telefonów i wogóle . Quote
Paulina_mickey Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Asior']allegro dla szczyli.... SZCZENIAKI Z UBOJNI - MIAŁY BYĆ SMALCEM (711556686) - Aukcje internetowe Allegro Florida, jeśli potrzeba allegra dla tych pinczerów co są na waszej stronie, to pisz..... tam jest 19 użytkowników zarejestrowanych tylko.. NASZE "dziołchy" od bernardynów, wiedzą, jest też temat osobny dla benków, więc nie wiem czy jest sens tam też zakładac... Allegro śliczne :loveu: A to forum to "nasze" tzn marka je zrobiła, ale tam chyba nie ma nikogo poza nami :evil_lol: Miałam założyć wątek na molosach, ale tam też nikt nie zagląda :crazyeye::mad: Quote
Paulina_mickey Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Wątek na miau: Miau.PL :: Zobacz temat - Z piętnem śmierci-4 benie przeznaczone NA SMALEC... Quote
kahoona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 mroofka napisał(a):Aż wstyd nazywać się człowiekiem ... nie a się co wstydzić za babsztyla - ukarac ją trzeba:mad: Quote
florida_blue Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Asior']allegro dla szczyli.... SZCZENIAKI Z UBOJNI - MIAŁY BYĆ SMALCEM (711556686) - Aukcje internetowe Allegro Florida, jeśli potrzeba allegra dla tych pinczerów co są na waszej stronie, to pisz..... Asior, allegro śliczne, z pinczerków jest mamunia szczeniąt , tatuń Stalinek :diabloti:) oraz same szczeniaki. Pilnie szuka też domku ta sunia z "guzkiem" (nr 9) no i wszystkie dorosłe suczki/piesek - TYLKO dwa mają zapewnione DT, psiak na śląsku, jedna bardzo daleko... Quote
IKA & SONIA Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Wątek dwóch maleństw przejętych dzisiaj przez naszą fundację: http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwie-kruszynki-wyrwane-ze-smalcowni-kolo-czestochowy-cudem-uniknely-smierci-143879/#post12768927 Quote
florida_blue Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 27. suczka czarna z białym krawacikiem 28. suczka brązowa (wilczasta) 28. suczka brązowa z białym 29. suczka biało-brązowa, łaciata Quote
florida_blue Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 30. suczka brązowa (ruda) 31. suczka czarna 32. pies czarny podpalany 33. suczka brązowa (ruda) 2 Quote
emilia2280 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Czyli ze mamy dwóch spanielek nie ma? Jak baba taka gadatliwa, to moze powie co sié z niá stalo? Quote
Ada-jeje Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Florida nr. 31 to piesek szczeniak wlasnie trafil do nas, zas nr. 32 to sunia okolo dwu letnia tez juz u nas. Quote
Asior Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 florida_blue napisał(a): Asior, allegro śliczne, z pinczerków jest mamunia szczeniąt , tatuń Stalinek :diabloti:) oraz same szczeniaki. Pilnie szuka też domku ta sunia z "guzkiem" (nr 9) hmm... mamusię szczeniąt wrzuciłam na allegro szczeniaków.... Czyli tatuś został.. a Misia?? ma dom??? Quote
bela51 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Nie wiecie, czy ta wystraszona sunia collie, została stamtąd zabrana? Quote
Ada-jeje Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ja wiem ze zostala zabrana czytalam na watku, wczesniej. Z tego co ja sie orentuje to sa juz tylko male pieski do zabrania. Quote
Recommended Posts