Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem tak samo zszokowana jak wszyscy.HugoBoss nie żyje.Wczoraj wieczorem,jak zawsze na noc przeniesiony do pawilonu,rano-znaleziono go martwego,jakby spał-głowa połozona na łapach.
Na razie nic wiecej nie jestem w stanie napisac,musze sie oswoic z ta myśla,potem,potem....

Posted

juz dzis nie mialam nawet ochoty sie dopytywać.Nawet nie chciałam,zeby mi opowiadali.Przykro było wszystkim,wszyscy go polubili,to był dobry,bardzo dobry pies.Nie moge uwierzyc,ze go nie ma.

Posted

A ja się cieszę,że przynajmniej w schyłku życia czuł się bezpieczny,miał pełną michę i czasem rękę,która pogłaskała szorstkie futro.Chociaż to było tylko schronisko, to i tak dla zbyt wielu psów luksus nie do osiagnięcia.

Posted

Tez tak staralam sie mysleć,ze chociaz przez te dwa miesiace był waznym psem,lubianym i doswiadczył jakiegos tam uczucia radosci,bo spacer,przywiązania,bo cieszył sie do nas.Ale nie dałam rady tym sie pocieszyc,bo jego historia miala skończyc sie w domu.Nie miał odejśc w schronisku,wszystko szło w dobrym kierunku.Miał byc dom.

Posted

Żegnaj Hugo :-(
Miałem wielką nadzieję, że finał będzie zuełnie inny....

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za offa :-)

Mojo
Jego jedyna szansa na normalne życie to doświadczony hotel - jeśli nie uzbieramy deklaracji to nigdy już nie wyjdzie na spacer, nie wytarza się w trawie, będzie wegetował schowany w budzie w małym boksie... a to prawdziwe kaukaskie cudo, i właśnie dlatego skazane na box...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kaukaz-mojo-pies-nie-dla-idiotow-zbieramy-deklaracje-jeszcze-235zl-miesiecznie-146582/[/URL]