Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj, brazowa, brazowa... A ja tu myślałam, że jestem jakaś wyjątkowa, czy coś :P A psa się nie bałam - ja się psów nie boję, jestem tylko ostrożna. No, ale jak można bać się Hugo?:p

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Litterko,jestes wyjatkowa!
HugoBossa bedzie mozna sie bac,dopiero jak sie odkuje,na razie jest slabeusz,wiec zaprzyjazniam sie z nim zawczasu :evil_lol:
To mocny pies.Pełen godnosci,samodzielny.

Posted

Dajcie mi dom z ogrodem, a Hugo będzie mój! :D On prosi o dom, ogród do biegania i wylegiwania się... Może budę, ale taką prawdziwą i ciepłą, a nie trzy deski i dyktę :angryy::mad: No, i oczywiście o prawdziwego Opiekuna:lol:

Posted

Ależ on ma piękną tę morde no! A powiedzcie mi co to była za odyseja z jego przybyciem do was? Bo podczytałam na jego (chyba) innym wątku jakąś epicką historię szukania psa po innych schroniskach, ale była tak wielowątkowa, że jej nie ogarnęłam.

Posted

pinkmoon napisał(a):
Hugo, Hugo. Zrobil sie bardziej wylewny czy nadal pelen laskawej godnosci? ;)

to molos cała geba,zanim sie kolega HugoBoss zastanowi,ze moznaby sie ucieszyc,to juz zapomni :lol:
Lubi mnie,to widac,poszczekuje i z ekscytacji lekko merda gonem,bo wie,ze ja=spacerek,ale nie zniża sie do szalenczych skokow i mizdrzenia :p