gonia66 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 anita_happy napisał(a):MOLLY... jestes modelką pierwsza klasa....! Jasza napisał(a):Mollusiu - uściski! fizia napisał(a):No cudo poprostu!!! Awit napisał(a):Mollinko Ty szczęściaro:-)A co ja jeszcze moge dopisać..??takie wątki są plastrem miodu na każdy ból...szkoda tylko, że ciągle za mało takich cudownych zakończeń... Moluniu...nie mogłaś mieć cudowniejszego domku...:):):) Domku.......ukłony i wielki szacun.....nie mam słow:) Quote
Jasza Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Przepraszam Molly.. Zapraszam na wątek pięknej, młodziutkiej suczki... Potrzebna sterylka i DT NA JUŻ! Sunia już może być w ciąży... http://www.dogomania.pl/threads/1773...-dachem!Pomocy! Quote
fizia Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Kasiu - u Was wszystko w porządku? Woda Wam nie grozi? Quote
Jasza Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 No właśnie, jak tam? Ten deszcz przestał być tylko uciążliwy a stał się niebezpieczny... A we wszystkich wiadomościach "powodziowych" ani słowa o zwierzętach... Jak zwykle... Quote
fizia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Dziś była wielka ewakuacja schroniska w Krakowie - 750 psów i kotów! Nie wiem jakim cudem, ale udało się zabrać wszystkie, są bezpieczne, część przebywa w stadninie dla koni, ale większości zabrali Ludzie na DT Quote
Kropcia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Jasza napisał(a):No właśnie, jak tam? Ten deszcz przestał być tylko uciążliwy a stał się niebezpieczny... A we wszystkich wiadomościach "powodziowych" ani słowa o zwierzętach... Jak zwykle... Oj, ja przez cały dzień naoglądałam się wiele o ratowaniu zwierząt. Tym razem starają się je ratować za wszelką cenę, wywożą psy z zalanych domów, koty, kaczki, kury, krowy, świnki a teraz nawet pokazali ślimaka, który żeby przeżyć wspiął się na najwyższy punkt i przeżył,ludzie którzy mieszkali obok mówili, że będzie miał honorowe miejsce w domu :-). Widziałam jak kobieta nie zabierała nic prócz kotka, który ledwo mieścił się na ręce. Dość dużo się o tym mówi, aż nawet byłam zdziwiona, ale to dobrze. A co do głównego tematu, to nie mogę się nadziwić jak Molly pięknieje, z czarną koleżanką wyglądają cudnie :loveu:. Nie mogła sobie wymarzyć lepszego życia. Quote
Jasza Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 O Krakowie wczoraj słyszałam. Akcja niesamowita. O ślimaku też - wczoraj wieczorem. Niech się to już skończy wszystko... Quote
Michał Kołodziejczyk Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wspólne harce nad leśnym jeziorkiem: Molly w przeciwieństwie do Jagody nie jest "wilkiem morskim" i woli poczekać na brzegu na koleżankę: I czeka na nią z niecierpliwością :-) : Quote
gonia66 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Jesssssssooooooooo...jaka ta nasza MOluśka szczesliwa...ona jest takim "dzieckiem szczęscia" normalnie:):) JAk patrze na nia , to mi sie cieplutko na serduszku robi..i sama czuję sie szczesliwa...:) Quote
Atomowka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wiecie co dziewczyny, nie uwierzycie ale śniła mi się Molly. Śniło mi się, że ją poznałam osobiście, i we śnie była równie cudna jak w rzeczywistości. A foty mioooodzio:) Quote
togaa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Nareszcie 'woda' ale w optymistycznym wydaniu.....! To prawda Gonia, Molly to" Enfant terrible" i niech tak zostanie na zawsze.....:lol: Quote
togaa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Nareszcie 'woda' w optymistycznym wydaniu.....! To prawda Gonia, Molly to" enfant terrible" i niech tak zostanie na zawsze..... Quote
Jasza Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 A ja za każdym razem jak widzę Molly taką szczęśliwą, biegającą, rozbrykaną, to myślę o tych osobach, których nie znam, a które wyrokowały, że najwyższy czas Molly uśpić... Kochani, powiedzcie, czy Molly w jakikolwiek sposób daje Wam odczuć, że coś jej dolega, że coś ją boli? Że odczuwa jakiś dyskomfort? Quote
Ra_dunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 :) Jakie śliczne, radosne panienki :) Jasza... też o tym myślę... ale nie widać, żeby Molly cokolwiek dolegało. Radosny, rozbrykany podrostek :) Quote
Michał Kołodziejczyk Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Jasza napisał(a): Kochani, powiedzcie, czy Molly w jakikolwiek sposób daje Wam odczuć, że coś jej dolega, że coś ją boli? Że odczuwa jakiś dyskomfort? Nie, nie odbieramy takich sygnałów. Wprawdzie jak śpi, to tak jak wszystkie psy ma mimowolne ruchy, z tym że u niej jest to bardzo wyraźne. Ale nie piszczy przy tym, nie budzi się, więc chyba to nie jest niepokojący objaw. Być może w ten sposób odpoczywają jej mięśnie, które u niej pracują ze zwiększonym obciążeniem. Molly na razie piszczy tylko, gdy na horyzoncie pojawia się coś do jedzenia :-) Pzdr, MK Quote
Jasza Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Michał Kołodziejczyk napisał(a):Nie, nie odbieramy takich sygnałów. Wprawdzie jak śpi, to tak jak wszystkie psy ma mimowolne ruchy, z tym że u niej jest to bardzo wyraźne. Ale nie piszczy przy tym, nie budzi się, więc chyba to nie jest niepokojący objaw. Być może w ten sposób odpoczywają jej mięśnie, które u niej pracują ze zwiększonym obciążeniem. Molly na razie piszczy tylko, gdy na horyzoncie pojawia się coś do jedzenia :-) Pzdr, MK No i niech tak będzie.:Cool!::Cool!::Cool!::bigcool: Molly- szczęściaro! Quote
__Lara Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Jakie cudne zdjęcia :D :D :D i wspaniałe wieści :D :D :D Molly kochana :D :D :D Quote
kasiainat Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 fizia napisał(a):Kasiu - u Was wszystko w porządku? Woda Wam nie grozi? U nas wszystko w porządku, jesteśm bezpieczni tylko mamy awarię komputera i narazie bez netu (teraz korzystam u rodziców). Michał Kołodziejczyk napisał(a):Nie, nie odbieramy takich sygnałów. Wprawdzie jak śpi, to tak jak wszystkie psy ma mimowolne ruchy, z tym że u niej jest to bardzo wyraźne. Ale nie piszczy przy tym, nie budzi się, więc chyba to nie jest niepokojący objaw. Być może w ten sposób odpoczywają jej mięśnie, które u niej pracują ze zwiększonym obciążeniem. Molly na razie piszczy tylko, gdy na horyzoncie pojawia się coś do jedzenia :-) Pzdr, MK Cała Molly :-) normalna, przekochana sunia :-) Piękne zdjęcia, bardzo się cieszymy że jest szczęśliwa :-) Quote
Energy Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Rany ale cudne zdjęcia, no Molly ale super domek i koleżanka:loveu: Quote
majqa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Atomowka napisał(a): (...) A foty mioooodzio:) Oj tak. Obrazki czystego szczęścia. :-) Quote
Recommended Posts