Energy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Słodkie dziewczynki:loveu:pewnie obie udawały niewiniątka:evil_lol: Od razu przypomniały mi się moje powroty do domu sprzed 2-3 lat, jak dorastały moje młodsze suńki-siostry: Kuma i Maja:evil_lol: Quote
ewtos Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Michał Kołodziejczyk']Zachciało mi się oryginalnych zdjęć, ................... http://i49.tinypic.com/2i1efr5.jpg ....To niesamowite, ile ci z Ikei potrafią napchać watoliny do jednej poduszki...!) Zachcianki to przywilej tylko pewnej grupy ludzi :evil_lol: a co do Ikei to ja też uważam ,że nie każdy artykuł jest w dobrym gatunku :diabloti:. Quote
Wisełka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Michał Kołodziejczyk']http://i49.tinypic.com/2i1efr5.jpg [/QUOTE] O Sylwester mamy?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
fizia Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Mam nadzieję, że u Was wszystko OK Ja chciałam podzielić się wesołą informacją - Szarotka, której pomogliśmy dzięki Waszym pieniążkom, znalazła super Dom w Krakowie :) Zpstało jeszcze trochę pieniążków w Jej skarbonce - napiszę oczywiście, co z nimi zrobimy Quote
Wisełka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Na dogo problemu z podziałem kasy to nigdy nie ma, echh tyle zwierzaczków pomocy potrzebuje :roll: Quote
Michał Kołodziejczyk Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 fizia napisał(a):Mam nadzieję, że u Was wszystko OK Ja chciałam podzielić się wesołą informacją - Szarotka, której pomogliśmy dzięki Waszym pieniążkom, znalazła super Dom w Krakowie :) Zpstało jeszcze trochę pieniążków w Jej skarbonce - napiszę oczywiście, co z nimi zrobimy Cześć, tak, wszystko jest ok. Suki szaleją, nawet mimo upałów. W niedzielę byliśmy nad rzeką i spławialiśmy je, postaram się wrzucić kilka zdjęć wieczorem. Molly nabrała pewności siebie, zachowuje się już dużo swobodniej.Ze zdrowiem na pewno nie gorzej, a chyba ta ciągła "gimnastyka" z Jagodą jej pomaga :-) Bardzo się cieszymy, że Szarotka trafiła do swojego domu, trzymamy kciuki! Pzdr, JMK Quote
fizia Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 To cieszę się bardzo, że wszystko dobrze u mojej ulubionej Księżniczki :) Serdecznie pozdrawiam!! a pieniążki faktycznie strasznie się przydadzą - jak już będę wiedziała w najbliższym czazsie na co najbardziej, to zaraz napiszę Quote
__Lara Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 michał kołodziejczyk napisał(a):cześć, tak, wszystko jest ok. Suki szaleją, nawet mimo upałów. W niedzielę byliśmy nad rzeką i spławialiśmy je, postaram się wrzucić kilka zdjęć wieczorem. Molly nabrała pewności siebie, zachowuje się już dużo swobodniej.ze zdrowiem na pewno nie gorzej, a chyba ta ciągła "gimnastyka" z jagodą jej pomaga :-) bardzo się cieszymy, że szarotka trafiła do swojego domu, trzymamy kciuki! Pzdr, jmk Super wieści :) :D Quote
nescca Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Michał Kołodziejczyk']Zachciało mi się oryginalnych zdjęć, to mam za swoje - tak wczoraj wyglądał nasz przedpokój po powrocie z pracy :-) : http://i49.tinypic.com/2i1efr5.jpg W pierwszej chwili myślałem, że "na plasterki" została przerobiona cała nasza kanapa, ale okazało się na szczęście, że tylko jeden jasiek i trochę gazet... To niesamowite, ile ci z Ikei potrafią napchać watoliny do jednej poduszki...! :lol: http://i46.tinypic.com/vpvsyu.jpg http://i48.tinypic.com/25umoax.jpg Oczywiście, nie muszę dodawać, że Molly była b. dumna z siebie, a i Jagodzie w sumie ten "śnieg w przedpokoju" też się podobał. Wariatki ;-) Uwielbiam Pana opisy...Michale. Suki są cudowne. Molisię tuliłam do siebie kiedy miala okolo 2 m-cy. Strasznie przejelam sie Jej losem. Tak bardzo sie cieszę że Ona trafila wlasnie do Państwa :) Należał sie Jej taki DOM. I dziekuję za to ,że jesteście tak wyrozumiali wobec wybrykow malej. Ta "zima" w srodku lata mnie porwaliła. POZDRAWIAM SERDECZNIE..... Quote
__Lara Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::jumpie::jumpie::jumpie::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Wisełka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 A Molly tak marne szanse wet dawał, a tu proszę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lilk_a Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Wisełka napisał(a):A Molly tak marne szanse wet dawał, a tu proszę :loveu: :loveu: :loveu: Molly szczęśliwa i kochana :loveu: Quote
Michał Kołodziejczyk Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 no to dla wszystkich wielbicieli Molly krótki fotoreportaż ze zwiedzania meandrów okolicznej uroczej rzeczki :-) Quote
majqa Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Przecudniaste zdjęcia. Widać, że sunieczki bawią się znakomicie. :-) Widzisz Molly, warto było śnić o takim domku. :-) Quote
Energy Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ale piękne zdjęcia, cudownie je oglądać:loveu: Quote
__Lara Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Cudne :D :D :D :D :D Molly jest taka szczęśliwa :D :D :D Quote
nescca Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Molisiu..... jak Ty jestes szczesliwa kochanie . Caluję Cie w ten czarny nochal... i Twoją przyrodnia siostrę też. Panie Michale:Rose::modla::modla::modla::modla::modla::Rose: Quote
lilk_a Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Moli naprawdę szczęśliwa ....śliczne zdjęcia :) Quote
agata51 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Skąd ja to znam? Podobno z wiekiem to przechodzi. Quote
Michał Kołodziejczyk Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='agata51'] Skąd ja to znam? Podobno z wiekiem to przechodzi. Nie. Nie przechodzi. :-) A oto i usatysfakcjonowana sprawczyni: Quote
gonia66 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 jesoooooooo...jakie cudowności:):) Nie mogę wprost uwierzyc w to wszystko:) I to ma być nasza "umierająca" Moly-hahahahahah:):):) Wielkie, ogromne, przeogromne dzięki "Pańciom" Molusi:):):) Quote
Recommended Posts