Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słodkie dziewczynki:loveu:pewnie obie udawały niewiniątka:evil_lol:
Od razu przypomniały mi się moje powroty do domu sprzed 2-3 lat, jak dorastały moje młodsze suńki-siostry: Kuma i Maja:evil_lol:

Posted

[quote name='Michał Kołodziejczyk']Zachciało mi się oryginalnych zdjęć, ...................

http://i49.tinypic.com/2i1efr5.jpg

....To niesamowite, ile ci z Ikei potrafią napchać watoliny do jednej poduszki...!)

Zachcianki to przywilej tylko pewnej grupy ludzi :evil_lol: a co do Ikei to ja też uważam ,że nie każdy artykuł jest w dobrym gatunku :diabloti:.

• 3 weeks later...
Posted

Mam nadzieję, że u Was wszystko OK

Ja chciałam podzielić się wesołą informacją - Szarotka, której pomogliśmy dzięki Waszym pieniążkom, znalazła super Dom w Krakowie :)

Zpstało jeszcze trochę pieniążków w Jej skarbonce - napiszę oczywiście, co z nimi zrobimy

Posted

fizia napisał(a):
Mam nadzieję, że u Was wszystko OK

Ja chciałam podzielić się wesołą informacją - Szarotka, której pomogliśmy dzięki Waszym pieniążkom, znalazła super Dom w Krakowie :)

Zpstało jeszcze trochę pieniążków w Jej skarbonce - napiszę oczywiście, co z nimi zrobimy

Cześć, tak, wszystko jest ok. Suki szaleją, nawet mimo upałów. W niedzielę byliśmy nad rzeką i spławialiśmy je, postaram się wrzucić kilka zdjęć wieczorem. Molly nabrała pewności siebie, zachowuje się już dużo swobodniej.Ze zdrowiem na pewno nie gorzej, a chyba ta ciągła "gimnastyka" z Jagodą jej pomaga :-)
Bardzo się cieszymy, że Szarotka trafiła do swojego domu, trzymamy kciuki!
Pzdr,
JMK

Posted

To cieszę się bardzo, że wszystko dobrze u mojej ulubionej Księżniczki :)

Serdecznie pozdrawiam!!

a pieniążki faktycznie strasznie się przydadzą - jak już będę wiedziała w najbliższym czazsie na co najbardziej, to zaraz napiszę

Posted

michał kołodziejczyk napisał(a):
cześć, tak, wszystko jest ok. Suki szaleją, nawet mimo upałów. W niedzielę byliśmy nad rzeką i spławialiśmy je, postaram się wrzucić kilka zdjęć wieczorem. Molly nabrała pewności siebie, zachowuje się już dużo swobodniej.ze zdrowiem na pewno nie gorzej, a chyba ta ciągła "gimnastyka" z jagodą jej pomaga :-)
bardzo się cieszymy, że szarotka trafiła do swojego domu, trzymamy kciuki!
Pzdr,
jmk

Super wieści :) :D

Posted

[quote name='Michał Kołodziejczyk']Zachciało mi się oryginalnych zdjęć, to mam za swoje - tak wczoraj wyglądał nasz przedpokój po powrocie z pracy :-) :

http://i49.tinypic.com/2i1efr5.jpg

W pierwszej chwili myślałem, że "na plasterki" została przerobiona cała nasza kanapa, ale okazało się na szczęście, że tylko jeden jasiek i trochę gazet... To niesamowite, ile ci z Ikei potrafią napchać watoliny do jednej poduszki...! :lol:

http://i46.tinypic.com/vpvsyu.jpg

http://i48.tinypic.com/25umoax.jpg

Oczywiście, nie muszę dodawać, że Molly była b. dumna z siebie, a i Jagodzie w sumie ten "śnieg w przedpokoju" też się podobał. Wariatki ;-)

Uwielbiam Pana opisy...Michale. Suki są cudowne. Molisię tuliłam do siebie kiedy miala okolo 2 m-cy. Strasznie przejelam sie Jej losem. Tak bardzo sie cieszę że Ona trafila wlasnie do Państwa :) Należał sie Jej taki DOM. I dziekuję za to ,że jesteście tak wyrozumiali wobec wybrykow malej. Ta "zima" w srodku lata mnie porwaliła. POZDRAWIAM SERDECZNIE.....

Posted

Molisiu..... jak Ty jestes szczesliwa kochanie . Caluję Cie w ten czarny nochal...
i Twoją przyrodnia siostrę też.
Panie Michale:Rose::modla::modla::modla::modla::modla::Rose:

• 2 weeks later...
Posted

jesoooooooo...jakie cudowności:):) Nie mogę wprost uwierzyc w to wszystko:) I to ma być nasza "umierająca" Moly-hahahahahah:):):)
Wielkie, ogromne, przeogromne dzięki "Pańciom" Molusi:):):)