Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki wszystkim i każdemu z osobna:p
to może jeszcze takie:

[quote name='Weronika6']
A na brudne palce bardzo fajne są nawilżane chusteczki takie dla niemowląt i zwykła higieniczna, żeby potem palce osuszyć.
Też tak robię;)
A do rozcierania nadaje się dosłownie wszystko, czym się da rozcierać:lol: wiszery, twarde gumki, pędzle, skóra...

Posted

[quote name='LeCoyotte']A ja się rzadko kiedy nudzę, nawet jak dłubię już piętnastą godzinę, dalej mi się chce:lol: Mój sposób na 'nudę' to malowanie 2-3 na raz na zmianę. Lubię dopracowane prace, a czasem coś skrobnę na szybko;)
Moje ostatnie

suche pastele, 100x70cm
Dokładnie, ja też się nie nudzę. Idę w zaparte. Szczerze to prawie nie używam gumki. Obmyślam ruch, a w zasadzie kreski jakie będę rysować, po czym je rysuję. Chyba, że ewidentnie coś zchrzanię.
Moim sposobem na nudę też jest rysowanie kilku portretów jednocześnie. Jednego dnia parę kresek boksia, innego softa i jeszcze doberman do tego doszedł, a na dniach zacznę jakiegoś kotka. Pokażę wszystkie prace, jak tylko ogarnę je.
Jedyną różnicą jest to, że ja niczego na szybko nie skrobię - nie umiem tak szybko :(
PS. ja też Cię dogonię kiedyś, a w zasadzie twoje rysunki :evil_lol:

Posted

Nawet nie wiecie jak człowiek potrafi się nudzić w taki 'cudowny' deszczowy dzień jak dziś :/
Czyli takie bazgroły z nudów:

Halle Berry

Helena Bonham Carter

jakoś do kitu, no ale trudno ;-)
najbardziej chyba jestem zadowolona z rysunku nr 2 ;-)