Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może ja coś pokażę.

Taki konik. Zdjęcie koszmarne, ale lepszego nie mam. Zaszalałam z kolorkami, maznęłam tu i tam niebieskim, granatowym i fioletowym. ;) Chyba tutaj jeszcze tego nie wstawiałam. ;)

Posted

betty_labrador napisał(a):
Gazowana jestem pod wrazeniem wróżki :loveu:

Weronika tez konik mi sie podoba :)

Dziękuje :)
Jutro będzie następne :D tylko że nie mam pomysłu na nowy rysunek... Podpowiecie ? :D

Posted

Gazowana napisał(a):
Dziękuje :)
Jutro będzie następne :D tylko że nie mam pomysłu na nowy rysunek... Podpowiecie ? :D

Gazowana, maźnij ocelota :D

Posted

iGumee super ! :D

A Gazowana.. Nie chce byc wścipska, ale coś podejrzane... te wszystkie prace sa twoje : http://damada.digart.pl/digarty/ ... ?
Bo w porównaniu do tej nimfy i do tych lwów..
I gdybyś tak rysowała, to nie prosiłabyś mnie, żebym narysowała psa bo wg tych prac narysowałabyś go lepiej... Na tym digarcie sa genialne psy..
A po drugie ta osoba ma w profilu 18 lat, a ty wspominałas, że masz mniej..

plagiat?
"Czasami lepiej się przyznać i nie oszukiwać innych, i siebie.." :)

oczywiście nic nie zarzucam.. Pytam .

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Falka fajnie cieniujesz, ta kreska- mmm :) Cudo. Jakimi ołówkami rysujesz?

Dziękuję :)
Automatyczne i F :) mój ulubiony^^
Czasem w łapkę wpadnie dobrze zaostrzony 6B :D

Posted

betty_labrador napisał(a):

Falkaa ten rysunek bardziej podoba mi sie od poprzedniego. W poprzednim troche splaszczylas z tylu glowe, przez co sie zmniejszyla, i szczeka wyglada na za duza :) ale cieniowanie swietne :)

Nom wiem, ale wiesz co? wydaje mi się, ze to perpektywa aparatu powiększyła ten pysk.. W Realu nie jest on az tak duży :)
Dziękuję :) :loveu:

Posted

Gazowana masz gdzieś wszystkie swoje rysunki w jednym miejscu? ;) bo wszystkie pokazujesz z kompletnie różnych stron. I ile masz w końcu lat, bo na forum napisałaś 10, a na digarcie pisze 18. Już nie wspominam o kompletnie różnym stylu tych rysunków. Ocelot rysowany podobno dawno wygląda o niebo lepiej niż rysunki podobno rysowane niedawno

Posted

[quote name='Falkaa']A Gazowana.. Nie chce byc wścipska, ale coś podejrzane... te wszystkie prace sa twoje : http://damada.digart.pl/digarty/ ... ?
Bo w porównaniu do tej nimfy i do tych lwów..
I gdybyś tak rysowała, to nie prosiłabyś mnie, żebym narysowała psa bo wg tych prac narysowałabyś go lepiej... Na tym digarcie sa genialne psy..
A po drugie ta osoba ma w profilu 18 lat, a ty wspominałas, że masz mniej..

plagiat?
"Czasami lepiej się przyznać i nie oszukiwać innych, i siebie.." :smile:

oczywiście nic nie zarzucam.. Pytam .

[quote name='Pinesk@']Dokładnie Gazowana... Napisałam na numer gg do właścicielki tego digarta, jeżeli to Ty mozesz mi odpisac? :razz:

[quote name='dagaa111']Gazowana masz gdzieś wszystkie swoje rysunki w jednym miejscu? ;-) bo wszystkie pokazujesz z kompletnie różnych stron. I ile masz w końcu lat, bo na forum napisałaś 10, a na digarcie pisze 18. Już nie wspominam o kompletnie różnym stylu tych rysunków. Ocelot rysowany podobno dawno wygląda o niebo lepiej niż rysunki podobno rysowane niedawno

Czyżby detektywistyczna próba inspektora Falki dawała jakies owoce? :cool3:

Posted

Wiadomo :D :diabloti:

Gazowana.. To bardzo naciągane..
Po drugie. Cud boski musiałby się stać, żeby 10 letnia osoba narysowała takiego ocelota.. :-o

Posted

próbowałam trochę w źródłach pogrzebać, ale jedyne co jeszcze znalazłam to fakt, że autorem lwów jest skrzekotek1 na wlasnytalent.pl :D a reszta to jakieś nieistniejące strony. A szczeniaczek którego tu wstawiała do narysowania to zdjęcie z jakiegoś ogłoszenia :D