betty_labrador Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 no wow! wilk piekny! napewno jak pocwiczysz to szybko sie wyrob z powrtoem ręka. Mózg tak szybko nie zapomina. Quote
Gazowana Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Mam jeszcze kilka fotek .. mogę przeslać ale znajdę bo mam 23 foldery a w każdym po 465 fotek co najmniej Quote
betty_labrador Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 ej no..świetne! co nasz oszukujesz ze nie umiesz :> Quote
Falkaa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Gazowana napisał(a):Falkaa śliczny ten twój piesiu ! Narysowała byś mojego pieska ? Dziękuję :) Postaram sie.. a miałabyś właśnie inne zdjecie? :) Quote
Gazowana Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 dołączam do klubu rysowania magicznych wilków. :D Quote
Bolsbokser Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 A ja się upominam. Co z rysunkami osób, które zgłosiły chęć wykonania portretu do kalendarza fundacji SOS Bokserom ??? Czas nagli. Lada moment trzeba będzie do druku dać. Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Gazowana napisał(a):dołączam do klubu rysowania magicznych wilków. :D No to fajnie:D! ja ostatnio jakoś nie robiłam ... nie mam pomysłu.... :/ Quote
betty_labrador Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='Bolsbokser']A ja się upominam. Co z rysunkami osób, które zgłosiły chęć wykonania portretu do kalendarza fundacji SOS Bokserom ??? Czas nagli. Lada moment trzeba będzie do druku dać. ja sie chyba nie zglaszalam? do kiedy trzeba i czym wykonac rysunek?? chetnych zapraszam do gier z rodzaju odgadnij zwierzaka :) to jeden z nich http://www.dogomania.pl/threads/212483-P%C5%81AZY-i-GADY-grupa-zwierz%C4%85t-do-poznania-dzieki-zagadkom.?p=17396187#post17396187 Quote
Falkaa Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 haha widzę, że Betty nas reklamuje :D Gazowana, postaram się narysować tego psiaka ;) chociaż w sumie to nieważne zdjecie.. dam radę ;) to którego? :p Quote
Pinesk@ Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ja napiszę, ze odnalazłam podczas sprzątania moje stare rysunki, baaardzo stare sprzed kilku lat! :D A w rysowaniu obecnie mam zastój więc nic nowego ode mnie nie bedzie ;) Gazowana bardzo fajne te prace! Falka zazdroszcze precyzji i dokładnosci! Quote
Gazowana Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Pinesk@ napisał(a):Ja napiszę, ze odnalazłam podczas sprzątania moje stare rysunki, baaardzo stare sprzed kilku lat! :D A w rysowaniu obecnie mam zastój więc nic nowego ode mnie nie bedzie ;) Gazowana bardzo fajne te prace! Falka zazdroszcze precyzji i dokładnosci! Dziękuje ;3 a może byś wkleiła jeden rysunek z tych co znalazłaś ? Jestem ciekawa jak wyglądają :D Quote
Falkaa Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Dziękuję :) Gazowana, chyba maźnę tego pierwszego :p Quote
Pinesk@ Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Gazowana napisał(a):Dziękuje ;3 a może byś wkleiła jeden rysunek z tych co znalazłaś ? Jestem ciekawa jak wyglądają :D Oj chyba lepiej nie :D Ale pomyslę, jak już to jutro cos wstawię, pokażę bo dzis już nie chce mi sie skanowac ;) Quote
Gazowana Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Falkaa napisał(a):Dziękuję :) Gazowana, chyba maźnę tego pierwszego :p Fajnie bo to był mój ulubieniec.2 dni temu zaginął . :( Quote
Gazowana Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Pinesk@ napisał(a):Oj chyba lepiej nie :D Ale pomyslę, jak już to jutro cos wstawię, pokażę bo dzis już nie chce mi sie skanowac ;) To wklej bo nie ma ostatnio nic nowego do pooglądania :D :p Quote
Bolsbokser Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='betty_labrador']ja sie chyba nie zglaszalam? do kiedy trzeba i czym wykonac rysunek?? Chodzi o portret fundacyjnego "boksera" wykonany ołówkiem. Najlepiej sama głowa. Mogę Tobie podesłać na maila parę zdjęc. Niestety nie wszystkie są znakomitej jakości. Ważne, żeby rysunek został starannie wykonany - potrzebuję do rysunkowego kalendarza na 2012. Czas nagli, bo przecież odpowiednio wcześniej musi iść do druku. Prace w kalendarzu będą podpisane. Zależy mi na jak największej różnorodności stylów - czyli autorów. "Musisz" otrząsnąć z kurzu ołówki :P Quote
Bolsbokser Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Gazowana napisał(a):To wklej bo nie ma ostatnio nic nowego do pooglądania :D :p Na dniach swojego boksia - już skończonego wrzucę. Mam urwanie głowy - jak zawsze od ... nie pamiętam kiedy :( Quote
Gazowana Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Bolsbokser napisał(a):Na dniach swojego boksia - już skończonego wrzucę. Mam urwanie głowy - jak zawsze od ... nie pamiętam kiedy :( Współczuje :( Quote
betty_labrador Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Bolsbokser napisał(a):Chodzi o portret fundacyjnego "boksera" wykonany ołówkiem. Najlepiej sama głowa. Mogę Tobie podesłać na maila parę zdjęc. Niestety nie wszystkie są znakomitej jakości. Ważne, żeby rysunek został starannie wykonany - potrzebuję do rysunkowego kalendarza na 2012. Czas nagli, bo przecież odpowiednio wcześniej musi iść do druku. Prace w kalendarzu będą podpisane. Zależy mi na jak największej różnorodności stylów - czyli autorów. "Musisz" otrząsnąć z kurzu ołówki :P to podeslij. Chce mi sie rysowac a nie wiem co ;) Czyli ołówki w ruch :) do dwoch moge pewnie wykonac. Zalezy ile mi zajmie. Quote
Recommended Posts