Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boze nieeeee, Ptysia, nowe konto założone dzisiaj, znów mam do moda IP słać? Może się mylę ale wydaje mi się, ze nie... Tylko po to konto założyłaś aby to napisac? :roll: Pochwal się co rysujesz.. Oceloty? A moze kotki Radki?

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Boze nieeeee, Ptysia, nowe konto założone dzisiaj, znów mam do moda IP słać? Może się mylę ale wydaje mi się, ze nie... Tylko po to konto założyłaś aby to napisac? :roll: Pochwal się co rysujesz.. Oceloty? A moze kotki Radki?

Albo może lwy :roll:
Poczekamy 10 min i pojawi się następne konto :evil_lol:

Posted

Noooo, kochana Gazowana.
Jak popatrzeć tak co jakiś tylko post, w którym wklejasz rysunki, to można niczego nie zauważyć.
Ale jak zebrać wszystko do kupy, to aż trudno uwierzyć, że to te same paluszki narysowały.

Wiesz, tutaj jest dużo osób, które są już wprawione w rysowaniu i robią to bardzo dokładnie. Te same osoby również mają wprawne i wyczulone oko na szczegóły.
Od razu widać, że prace te nie były rysowane tą samą ręką.
W dodaku pojawiła się jeszcze jedna zaskakująca kwestia: pierwszy rysunek,ten zaczęty rysujesz teraz - dobrze zrozumiałam ?! Napisałaś, że masz 10 lat.
Po czym wklejasz naprawdę dobrej, albo i bardzo dobrej jakości rysunki, które rysowałaś 2 lata wcześniej ?! Mając 8 lat ?! Cholernie zdolna jesteś, tylko czemu zapomniałaś, jak się rysuje. W dodatku przez 2 lata zdążyłaś zapomnieć, jak stawiać kreski ???
Hmmm...ja powiedziałam to samo, że wyszłam z wprawy, ale ... po przeszło 10 latach przerwy - czyli tylu, ile obecnie liczysz wiosenek.

iGumee, rozumiem, że to Ty jesteś Bazgra Pięciopalczasta ?! Bo ten kotek, jak mówisz Radek

pochodzi z tej str. http://bazgra.pinger.pl/m/1135231 a kotek ma na imię Buras. Mogłabyś przynajmniej to samo imię podać dla niepoznaki.
Sorry, ale prace Bazgry bardzo dobrze znam, bo niejednokrotnie przeglądałam jej galerię, podpatrując jak stawia kreski.

Dziwny zbieg okoliczności, prawda ?

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Chyba spłoszyłyśmy dziewczynki :(

Albo intensywnie pracują nad rysunkami :cool3:

Mi po tym jak pokazała tego wilka po lwach, właśnie inny styl rysunku, kreski- coś było mi nie tak. Kłamstwo ma krótkie nogi. Gazowana, iGumme i Ptysia już się chyba nie pokażą ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']hehe, a może dwa lata temu umiala rysowac w wieku 8 lat, a pozniej talent znikł. :evil_lol: i znow od nowa.

Bolsbokser wyslesz zdjecia na maila? [email protected]

Też bym chciała być taka zdolniacha :D
Wyślę , wyślę. Tylko nie w tej chwili, bo jestem mocno zajęta. Muszę przejrzeć, które są fajne i znośnej jakości.

Posted

westie_justa napisał(a):
ojjjejej :roflt: ja też sobie tak pomyślalam patrze a tu prosze:P
no to zobaczymy czy przyjdą jeszcze nasze talenty:diabloti:

taaa przyjdą z nowym kontem, nickiem, avatarem i rysunkami :evil_lol:

Posted

Ojeej pare godzin mnie nie ma , a tu juz cioteczki takie niezbite dowody mają :loveu: :razz:

Czyli moje pierwotne domysły i podejrzenia były słuszne? :p
Ah tak :cool3:
Coś mi sie wydaje, ze "zadna z nich" już tu nie zawita..
Chyba ze znajdzie w sobie odrobine godnosci i się przyzna, w co szczerze wątpię.. :lol:

btw.
Bett, wstaw jakieś swoje prace.. Prooszę :loveu:

EDIT:
A co do Gazowanej i iGumee mam jeszcze jakieś dowodziki :P

>"niby" iGumee "we własnej osobie", to tak naprawdę Elsie Enchanted z USA :>
http://www.myspace.com/d_b_c_a#
(w "zdjeciach" można znaleźć zdjecie z avataru :>

> "niby" Gazowana "we własnej osobie", to tak naprawdę (prawdopodobnie) Emily Cort, z jakiegoś bloga..
http://down-to-earth-baby-justinb.blog.onet.pl/
(to zdjęcie jest pod koniec)

> i "niby jej" kolejna wspaniała praca, to ta wróżka czy coś..
pochodzi z fotoblog'a niejakiej amandy2..
http://www.photoblog.pl/amanda2/93779149/rysunki.html

> noi oczywiście tamte wszystkie rysunki .. Wszystkie posty tylko na tym wątku .. obie z Łodzi ..

Podsumowując:
Nie mamy ŻADNYCH wątpliwości, że iGumee i Gazowana to jedna i ta sama osoba :)
+ OSZUSTKA ..
co do ptysi nie mam pewności, ale także podejrzewam, że to jej kolejne multikonto..

___
Pinesiaa :).. odpisał admin? w sprawie ich IP ?

Posted

[quote name='vege*']taaa przyjdą z nowym kontem, nickiem, avatarem i rysunkami :evil_lol:
vege..
ja miałabym do ciebie maly romansik :D
w sprawie bransoletek :loveu:

Posted

Cześć.Szukałam jakiejś fotki pieska bo koleżanka chciała narysować.Zaczęłam oglądać wasze prace i mnie zatkało.Chyba obejrzałam wszystkie, i nie mogłam się powstrzymać żeby to skomentować więc zrobiłam konto , i wasze prace to cudo.Falkaa cudowne prace.Gazowana też. tylko szkoda że to nie jej.Mogła bym się przyłączyć do tej sprawy ? :)

Posted

Dobra.Przyznaję się.Wasze prace są cudne.A moje wypadają przy waszych jak śmieci.Nie chciałam być gorsza.:placz:teraz dobrze będzie jak już tu nigdy nie wejdę ... ;( Wybaczcie

Posted

[quote name='Gazowana']Dobra.Przyznaję się.Wasze prace są cudne.A moje wypadają przy waszych jak śmieci.Nie chciałam być gorsza.:placz:teraz dobrze będzie jak już tu nigdy nie wejdę ... ;( Wybaczcie[/QUOTE]

przecież ten wątek jest właśnie po to żeby się nauczyć rysować. Wstawianiem cudzych prac nic nie osiągniesz. Wstaw swoje prace, a inni podpowiedzą ci co poprawić, nad czym musisz popracować. Nie jedna osoba tu nauczyła się dzięki temu lepiej rysować

Posted

[quote name='Gazowana']Dobra.Przyznaję się.Wasze prace są cudne.A moje wypadają przy waszych jak śmieci.Nie chciałam być gorsza.:placz:teraz dobrze będzie jak już tu nigdy nie wejdę ... ;( Wybaczcie[/QUOTE]
To teraz posłuchaj mnie kochana.
Nikt tutaj nie jest gorszy !!!
Niektórzy już mają po prostu spore doświadczenie i rysują na prawdę dobrze, ale zaczynały tak, jak Ty.
Moje prace też nie były rewelacyjne na początku.
Wątek jest po to, by uzyskać wskazówki, co należy poprawić. By móc się rozwijać.
BtW, forumowicze i forumowiczki z tego wątku często motywują do rozwijania swoich talentów.

Wielkie gratki za odwagę, bo jest cenne.
Mam nadzieję, że wreszcie wstawisz swoje prace, żeby dowiedzieć się nad czym musisz popracować, by były coraz lepsze i lepsze.

Bewarka, masz rację - że też nam się chce szukać.
Mi się nie chce, bo nie mam na to czasu.
Wystarczyło, że przejrzałam kilka zaległych stron postów w tym wątku, a że jestem spostrzegawcza, to szybko wyłapałam, że coś jest nie tak. Na dodatek przesądził o wszystkim rysunek kotka - bo akurak doskonale kojarzyłam, z której on strony pochodzi.

Gazowana, jeśli chodzi o mnie, to ja już zapomniałam, ale musisz być szczere.
I nie jesteś żadnym śmieciem. Skąd ten pomysł ?!

Posted

Co to się z ludźmi dzieje... jak tak patrzę ostatnio to wszędzie, na blogach, na forach itp. wszędzie jest PLAGIAT, nie ważne czy to zdjęcia czy rysunki, aż boję się swoje prace publikować :-( Jedno jest pewne trzeba się podpisywać tak i w takim miejscu, żeby było trudne do usunięcia. :shake:

Gazowana, jeżeli to Twój prawdziwy rysunek, to bardzo ładna manga, nie wiem czego się wstydziłaś...

Posted

Bo przy waszych rysunkach to jest okropne...A to mój pierwszy rysunek taki mangą...na dowód mogę telefonem zrobić kolejną fotkę ale jest strasznie pogniecione ...