Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyłączam się do klubu rysujących magiczne wilki ;)
Dołączam się z paroma swoimi rysunkami, jak narysuję jakiegoś w miarę porządnego wilka fantastycznego to wstawię ;)
http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2011/090/f/e/at__border_collie_by_sofronia-d3cw7v9.png
http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2010/291/5/0/_girl_for_chuck__by_sofronia-d310rx7.png
http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2011/034/7/1/i_catch_it_wip_by_sofronia-d38oxf4.png

Posted

No to jest nas więcej! fajnie bo już myślałam że jestem sama:D
fajne rysunki;) Bordekowa ja też mam sporo wilczków zeszytach:evil_lol:
może zrobimy wilka o podanych parametrach detalach a każda zrobi go tak jak uwaza i zobaczymy wilka w 3 wydaniach co?:D
to napiszcie czy wchodzicie w tego typu 'zabawę' oczywiście technika dowolna;)

Posted

A ja mam propozycję by każda przedstawiła swoją postać ;) Moja to akurat rasowy SH, ale mam też parę innych, typowo fantasy, bo nie lubię nie wiem czemu określenia - magiczny wilk :)

Posted

drachena napisał(a):
A ja mam propozycję by każda przedstawiła swoją postać ;) Moja to akurat rasowy SH, ale mam też parę innych, typowo fantasy, bo nie lubię nie wiem czemu określenia - magiczny wilk :)

Czyli każda z Nas maluje siebie w roli wilka fantasty ?

Posted

chodzi chyba ogólnie o postać fantasty;) ale możesz namalowac siebie w takiej postaci;)

bo nie lubię nie wiem czemu określenia - magiczny wilk

to ja zrobię 'magic wolf'a :evil_lol:

Posted

Ale tu się magicznie zrobiło :)
Border'kowa, postaraj się o wypełnienie postaci i tła ;) Same kontury to nie rysunek ;) Wypełnij kolorami, od razu będzie wszystko wyraźne
Westie_justa, podoba mi się na Twoim obrazku tło- pomysłowe :)

Posted

dzięki, tak nawet mi wyszło... no ale pomysł sięgnęłam z filmiku z YT tylko zrobiłam umiejscowienie po swojemu;) ale to był pierwszy pełny obrazek ze scenerią tłem i pełnymi detalami;)
teraz myślę nad nowym, zazwyczaj w szkole coś bazgrzę a później robię podobnego wilka w PS'ie

Posted

[quote name='Asia&Luna']Ale tu się magicznie zrobiło :)
Border'kowa, postaraj się o wypełnienie postaci i tła ;) Same kontury to nie rysunek ;) Wypełnij kolorami, od razu będzie wszystko wyraźne
Westie_justa, podoba mi się na Twoim obrazku tło- pomysłowe :)

Tyle że mi się nie chce :P
Po za tym mówiłam ze do bohomazy a nie rysunki :D

Posted

Zdjęcie jakości niestety komórkowej, kolory wyszły przekłamane- w rzeczywistości nie ma takiego kontrastu (nie jest taki ciemny i nie ma tych jasnych okropnych plam na czole i policzkach)
Nie mam jak zrobić lepszej foty, bo rys trafił do szkoły jako praca dodatkowa na szuchę z przedmiotu zawodowego ;)

Posted

westie_justa napisał(a):
Genialne jak real:D:o

Dzięki :) To jeden z niewielu rysunków, na które poświęciłam wiele czasu- zazwyczaj rysuję w 0,5h może godzinkę. A ten zajął mi 2,5 :)