betty_labrador Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 dagaa111 napisał(a):próbowałam trochę w źródłach pogrzebać, ale jedyne co jeszcze znalazłam to fakt, że autorem lwów jest skrzekotek1 na wlasnytalent.pl :D a reszta to jakieś nieistniejące strony. A szczeniaczek którego tu wstawiała do narysowania to zdjęcie z jakiegoś ogłoszenia :D ah hahaha :roll: Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 wow :razz: Czyżbyśmy rozdrapali wielkie oszukaństwo i plagiat ? :razz: Quote
betty_labrador Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ciekawe czy kolezanka sie teraz raczy odezwać ;) Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jak narazie jest offline :) Jedyna rzecz, którą powiedziała, a w którą wierzę, jest to, że ma 10 lat :D Quote
Kamila_ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 no... + kolejne fora i nasze prace mogą być ponadużywane na innych portalach, moi drodzy to chyba karalne? :D Falkaa - piękne! tylko pychol pod nosem bym poprawiła bo się taki sztuczny wydaje, ale bardzo mi sie pozatym podoba :) Quote
betty_labrador Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Falkaa skad skopiowalas? przyznaj sie :D :evil_lol: Quote
vege* Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Pinesk@ napisał(a):(Detektyw Falka i partnerzy.... :diabloti: ) LUBIĘ TO! :diabloti: :evil_lol: Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 To Karakal ! :D Piękna praca :) Naprawdę ! Strasznie mi się podoba ! ;) to format a5? :) Kamila dzieki :D ! i dzięki za wskazówki ! :D Bett no wiesz..:cool3: własne psisko kopiować :eviltong: chociaż w sumie rysunek, to tak jakby kopia psa, co nie? :roll: :D Quote
vege* Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Bardzo ładna praca ;) Koleżanka wyżej napisała już, że to karakal ;) Quote
Guest iGumee Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Do dobra...Pomysły mi się wykończyły...Narysować ymmm... ocelota ? xD Pomyślałam o tym jak Falkaa proponowałaś Gazowanej go narysować :evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ja bym zrobiła magicznego wilka... ale coś pomysłu brak:eviltong: edit: fota piękne możesz spróbowac;) Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Metheora napisał(a): no to "trudniejsza" zagadka- większy format :P mi sie wydaje że brakuje cienia na czole ??? No to mamy dwa borderki :D Podoba mi się sierść i cienie na nogach :D Tak :) troszkę brak cienia na czole.. I coś mi nie pasuje z oczami.. chyba sa troszkę.. jakby krzywo? Sama niewiem :) Ale ogółem to praca prześwietna! :) Podziwiam.. Ja niezbyt dobrze sie czuję w pastelach :) Quote
wiki4 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Kamila_']no... + kolejne fora i nasze prace mogą być ponadużywane na innych portalach, moi drodzy to chyba karalne? :D To może dla bezpieczeństwa lepiej podpisywać prace nickiem na dogo? Painta chyba każdy ma :D Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 oj :) myślałam ze to pastele :D Wydaje mi się, że jego prawe oczko jest troszkę za nisko, i są troszkę za blisko siebie.. Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 haha :D iGumee , a możesz maźniesz tego? :> http://animals.desktopnexus.com/wallpaper/51115/ Quote
Unbelievable Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 tak mi się dziwnie zdaje że iGumee i Gazowana to jedna i ta sama osoba ;) a Gazowana to oszustka na 99% bo styl tych rysunków był zupełnie różny. Zobaczymy jeszcze jakiego ocelota zaprezentyne nam iGumee chociaż wątpię że będzie chodź w połowie tak dobry jak ten kot, "Radek" :) Quote
Pinesk@ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Unbelievable']tak mi się dziwnie zdaje że iGumee i Gazowana to jedna i ta sama osoba ;) (...) To co, pisac do moda o sprawdzenie IP ? ;) EDIT: mam pierwszy trop, obie są z Łodzi :razz: kurde ale nam się musi nudzic, ze bawimy się w detektywów na forum... może admini by nam załatwili taką fuchę na forum? :diabloti: Quote
Guest iGumee Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jakoś mi nie idzie za dobrze... A ja tej Gazowanej nie znam... Quote
Pinesk@ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Zaraz się okaże, napisałam do moda, zeby sprawdził Wasze IP ;) To się pochwal jak Ci idzie! :) Quote
vege* Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Unbelievable napisał(a):tak mi się dziwnie zdaje że iGumee i Gazowana to jedna i ta sama osoba ;) też chciałam o tym napisać, nawet avatary są dość podobne do siebie Quote
Daga&Maks Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Unbelievable napisał(a):tak mi się dziwnie zdaje że iGumee i Gazowana to jedna i ta sama osoba ;) też mi się tak wydawało, jedna znikła, zaraz druga się pojawiła. No ale się okaże jak mod sprawdzi IP. I iGumee dzisiaj się zarejestrowała na forum, a jakby tego było mało to obie pisały tylko i wyłącznie w tym wątku Quote
Recommended Posts