Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dagaa111 napisał(a):
próbowałam trochę w źródłach pogrzebać, ale jedyne co jeszcze znalazłam to fakt, że autorem lwów jest skrzekotek1 na wlasnytalent.pl :D a reszta to jakieś nieistniejące strony. A szczeniaczek którego tu wstawiała do narysowania to zdjęcie z jakiegoś ogłoszenia :D

ah hahaha :roll:

Posted

no... + kolejne fora i nasze prace mogą być ponadużywane na innych portalach, moi drodzy to chyba karalne? :D

Falkaa - piękne! tylko pychol pod nosem bym poprawiła bo się taki sztuczny wydaje, ale bardzo mi sie pozatym podoba :)

Posted

To Karakal ! :D
Piękna praca :) Naprawdę ! Strasznie mi się podoba ! ;) to format a5? :)

Kamila dzieki :D ! i dzięki za wskazówki ! :D

Bett no wiesz..:cool3: własne psisko kopiować :eviltong: chociaż w sumie rysunek, to tak jakby kopia psa, co nie? :roll: :D

Guest iGumee
Posted

Do dobra...Pomysły mi się wykończyły...Narysować ymmm... ocelota ? xD Pomyślałam o tym jak Falkaa proponowałaś Gazowanej go narysować :evil_lol:

Posted

Metheora napisał(a):

no to "trudniejsza" zagadka- większy format :P

mi sie wydaje że brakuje cienia na czole ???

No to mamy dwa borderki :D
Podoba mi się sierść i cienie na nogach :D
Tak :) troszkę brak cienia na czole.. I coś mi nie pasuje z oczami.. chyba sa troszkę.. jakby krzywo? Sama niewiem :)
Ale ogółem to praca prześwietna! :) Podziwiam.. Ja niezbyt dobrze sie czuję w pastelach :)

Posted

[quote name='Kamila_']no... + kolejne fora i nasze prace mogą być ponadużywane na innych portalach, moi drodzy to chyba karalne? :D

To może dla bezpieczeństwa lepiej podpisywać prace nickiem na dogo? Painta chyba każdy ma :D

Posted

tak mi się dziwnie zdaje że iGumee i Gazowana to jedna i ta sama osoba ;)
a Gazowana to oszustka na 99% bo styl tych rysunków był zupełnie różny. Zobaczymy jeszcze jakiego ocelota zaprezentyne nam iGumee chociaż wątpię że będzie chodź w połowie tak dobry jak ten kot, "Radek" :)

Posted

[quote name='Unbelievable']tak mi się dziwnie zdaje że iGumee i Gazowana to jedna i ta sama osoba ;)
(...)

To co, pisac do moda o sprawdzenie IP ? ;)

EDIT: mam pierwszy trop, obie są z Łodzi :razz:

kurde ale nam się musi nudzic, ze bawimy się w detektywów na forum... może admini by nam załatwili taką fuchę na forum? :diabloti:

Guest iGumee
Posted

Jakoś mi nie idzie za dobrze... A ja tej Gazowanej nie znam...

Posted

Unbelievable napisał(a):

też chciałam o tym napisać, nawet avatary są dość podobne do siebie

Posted

Unbelievable napisał(a):

też mi się tak wydawało, jedna znikła, zaraz druga się pojawiła. No ale się okaże jak mod sprawdzi IP. I iGumee dzisiaj się zarejestrowała na forum, a jakby tego było mało to obie pisały tylko i wyłącznie w tym wątku