Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):
kto robi szybko robi dwa razy :lol: wiesz..zawsze mozna zaczac raz jeszcze :)

Staram się rysować tak,żebym nie musiała znacznych poprawek robić, dlatego tak długo mi idzie.

Posted

[quote name='Bolsbokser']Staram się rysować tak,żebym nie musiała znacznych poprawek robić, dlatego tak długo mi idzie.

no wiem wiem,, to dobrze :) tu tez w sumie widac ze w miare wystarany, ale nie do konca wiem czemu tamten robił większe wrażenie. Moze faktycznie tu o zdjecie i jego jakość idzie?

moja wypocina

Posted

no wiem wiem,, to dobrze :) tu tez w sumie widac ze w miare wystarany, ale nie do konca wiem czemu tamten robił większe wrażenie. Moze faktycznie tu o zdjecie i jego jakość idzie?

moja wypocina

Tamtego zdjęcie było duuużo lepsze, więc łatwiej mi było szczegóły zaznaczyć.
Tutaj muszę się domyślać. W dodatku ten rysunek jest mniejszy.

Czekam na efekt końcowy twojego dzieła.

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Tamtego zdjęcie było duuużo lepsze, więc łatwiej mi było szczegóły zaznaczyć.
Tutaj muszę się domyślać. W dodatku ten rysunek jest mniejszy.

Czekam na efekt końcowy twojego dzieła.

w sumie też dobry trening dla Ciebie i Twej wyobraźni :)

myślisz ze z tego hipa moze byc cos ładnego? (jak mi sie zachce w ogóle :lol: )

Posted

w sumie też dobry trening dla Ciebie i Twej wyobraźni :)

myślisz ze z tego hipa moze byc cos ładnego? (jak mi sie zachce w ogóle :lol: )

Nooo, trening niezły. Jeszcze trochę i będę potrafiła z pamięci takiego boksera narysować.
Myślę, że może coś wyjść z hipcia - wygląda na proporcjonalnego. A co, nie chce ci się ?!
DO ROBOTY !!!

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Nooo, trening niezły. Jeszcze trochę i będę potrafiła z pamięci takiego boksera narysować.
Myślę, że może coś wyjść z hipcia - wygląda na proporcjonalnego. A co, nie chce ci się ?!
DO ROBOTY !!!

Nom, dokładnie-Twoj mozg zapamięta szczegóły bardzo dokładnie :>

Nie bardzo mi sie chce :evil_lol: brak motywacji , chyba Wy musicie wiecej rysowac zeby mnie zmotywować :siara:

Posted

Nom, dokładnie-Twoj mozg zapamięta szczegóły bardzo dokładnie :>

Nie bardzo mi sie chce :evil_lol: brak motywacji , chyba Wy musicie wiecej rysowac zeby mnie zmotywować :siara:

OK, to jutro wrzucę następne kreski Boksia

Posted

[quote name='Ela L&L']Witam wszystkich, własnie przymierzam sie do narysowania kota znajomej i chciałam zobaczyc jak inni potrafia posługiwać się pastelami. Jak to zobaczyłam to mnie zamurowało...Sami obejrzyjcie
http://ny-image2.etsy.com/il_fullxfull.217931002.jpg

to ze strony: http://pencilsbrushesdogsandcats.blogspot.com/2010/01/silver-tabby-cat-in-oil-pastel-2.html

No super;) to nie pastele, tylko kredki rysunkowe:)

Bolsbokser, super rysunek tym bardziej, że z takiego słabego zdjęcia:)

Posted

Jejku, jak Wy pięknie rysujecie :crazyeye::loveu:. Zwątpiłam w siebie.
Co poprawić? Co nie tak?

Jakby co, mam 14 lat ;). Uczę się, a rysunek to hobby :p

Posted

Kingaa, nie widać rysunku.

Ja swojego boksia już dokończyłam:multi: Muszę tylko skombinować przyzwoity skaner, bo zdjęć dobrych zrobić nie umiem:oops:

Posted

Kingaa, mi tak samo jak Justynie najbardziej podoba się ostatni kotek. Ćwicz, bo fajnie Ci wychodzi, tylko postaraj się trochę mniej rozmazywać.:razz:
Justyna, mi się bardzo podoba, tylko mam wrażenie, że z ogonem coś nie tak.
Vege*, szósteczka z matmy na koniec co roku, szczególnie w ostatniej klasie się należy za taką przysługę.:diabloti:

A ja też pokażę coś od siebie.

Cejlonek, ukochany "niekochany" z katowickiego schroniska. Osobiście go nie poznałam, ale w pewnym sensie pokochałam tego kota. Szkoda, ze nie doczekał się swoich własnych, prywatnych ludzi.

• Jeśli chodzi o rysunek, to jestem z niego bardzo zadowolona, szczegół, że kocio nie podobny do siebie. :eviltong: Zdjęcia użyczyły mi Korciaczki: http://mrumigawki.strefa.pl/niekochane.html Może (jeśli się komuś zechce) ktoś znajdzie, z której fotki rysowałam.
    Skan pomniejszony, więc oczywiście jakość ucierpiała:mad:, w realu wygląda lepiej.

• Posted

Weronika6 napisał(a):

Vege*, szósteczka z matmy na koniec co roku, szczególnie w ostatniej klasie się należy za taką przysługę.:diabloti:

No oczywiście :evil_lol:
    ps. fajnie ci ten kotek wyszedł ;-)

Posted

Dzięki, na ogonie zostały jasne kawałki obrys, ale ogólnie jestem nawet zadowolona bo to mój pierwszy magiczny wilk ze scenerią, zazwyczaj rysowałam same wilki i nie tak dokładne;)

Kawał dobrej roboty, pięknie sierść wyszła Ci w tym kotku:)