Marta1990 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 A ja kocham tylko kundelki!Zawsze zachwycam sie nimi na ulicy . Niestety nikt ze znajomych nie podziela mojej pasji :( Quote
kivinko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Hej,ja też już dość długo na forum, zaczęło się od ogłaszania odratowanego psiaka, któremu szukałam domu. Dom szczęśliwie znaleziony :) Sama mam prawie 6 - letnią mixkę Łatęi od 10.11.2013 szukam naszej zagubionej kocicy Zuzki :( Quote
karokaro Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Hej, ja jestem tu nowicjuszem. Trafiłam za sprawą mojego kochanego psiaka, którego adoptowałam ze schroniska. Pozdrawiam :) Quote
Javena Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Witamy wszystkich nowych członków naszej załogi.:) Quote
Itske Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Marta1990']A ja kocham tylko kundelki!Zawsze zachwycam sie nimi na ulicy . Niestety nikt ze znajomych nie podziela mojej pasji :([/QUOTE] oj, chyba nie, bo tu pełno kundelko maniaków :lol:. Od zawsze mam rasowe psy i dla równowagi kundelki :lol: Quote
Wu&Qu Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Hej, ho! Nowicjusze na forum meldują się! Wszystko za sprawą ok. 3 letniego owczarkowatego Chustka - adoptowanego ze schroniska we Wrocławiu. Quote
piku Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Melduję się i ja za sprawą adoptowanego Wiktora obecnie Wiko i pzdrawiam sedecznie wszystkich psiarzy. :multi: Quote
zmierzchnica Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Witamy, witamy :) Załóżcie koniecznie galerię Waszym psiakom :p Quote
Kuba K. Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Melduję się i ja. Po walce z KTOZem - udało się i 5 letni Amber ( mieszaniec z IMHO urodą labradora, który jest rudy ) jest już w domu. Forum czytuję od dawna, więc skoro jesteśmy już we dwoje to pora była się zarejestrować i przywitać. :) Quote
Javena Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 [quote name='Kuba K.']Melduję się i ja. Po walce z KTOZem - udało się i 5 letni Amber ( mieszaniec z IMHO urodą labradora, który jest rudy ) jest już w domu. Forum czytuję od dawna, więc skoro jesteśmy już we dwoje to pora była się zarejestrować i przywitać. :)[/QUOTE] Witamy ,witamy .chętnie zdjątka pooglądamy. :) Quote
Kuba K. Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Zarzucę w wolnej chwili jak dokończę wpis link do bloga ze zdjęciami :) Quote
misha23 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Forum czytuję od dawna, ale się nie udzielałam. Teraz chyba zacznę, bo czekam na odbiór szczylka ze schroniska. Mała jest w typie border collie, choć co z niej wyrośnie, to na razie zagadka. ;) Podobno jest najżywszym szczeniakiem w schronisku i pojawia się w 5 miejscach naraz. :) Quote
Ty$ka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Witamy :loveu: Podziwiam Cię za decyzję o adopcji. I to jeszcze adhd. :D Quote
Liostel Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Jestem Maria i od niedawna jestem na tym forum. Razem z kundelkiem Mikiem witamy wszystkich :-) Quote
Pelococta Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 To ja też się przywitam :) mam już "na koncie" 2 wątki na Dogomanii, dotyczące mojego szatanka - przygarniętego czteromiesięcznego mieszańca Cezara. Pora więc powiedzieć - cześć i czołem! :) Mam nadzieję że znajdę tu wiele wartościowych porad dotyczących wychowania i życia z psem :) Bardzo miło się Was czyta, naprawdę. Quote
Luppoinka Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Witam wszystkich. Jestem Agata :) od 2 miesięcy jestem posiadaczką ślicznej obecnie 4 miesiecznej suczki,kundelka. Dzięki niej poważnie wciągnęłam się w tematy na dogomanii i na pewno na długo tu zostanę:) Pozdrawiam :) Quote
Ty$ka Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Rozgośc się na forum i przedstaw swojego pupila :) Quote
adgamma Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Witam, czytam forum od miesiąca ale dopiero dzisiaj natrafiłam na ten wątek :) Jestem szczęśliwą właścicielką obecnie 14 tyg. kundelka o wdzięcznym imieniu "Homer J." :multi: Jego matka była rasowym cocker spanielem - w co nikt nam nie wieży patrząc na jego rozmiary :P Ojciec nieznany - każdy ma inny pomysł, słyszałam już nawet, że to może Nowofunland :D Sami jesteśmy ciekawi jaki będzie duży ;) A tak w ogóle to nigdy nie chciałam mieć psa, ale w końcu uległam namową męża i się zakochałam :loveu: Zwariowałam na jego punkcie i wykańczam wszystkich opowieściami o psiaku i zamartwianiem się o niego. Dlatego cieszę się, że jestem na tym forum, mam nadzieję, że nikogo tu nie zamęczę :P pozdrawiam :) Quote
Ty$ka Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Patrząc na Twój avatar myślałam, że masz niufa :p Witamy serdecznie, załóż piesiowi galerię. A psy są fajnie, nic dziwnego, że się wkręciłaś ;) Quote
Majamoja Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Witam serdecznie dogomaniaków. Od zawsze kochałam pieski,na własnośc mam już trzeciego,a raczej pierwszą sunię,bo jej poprzednicy to były chłopaki. Maja ma 3 latka i jest mieszańcem jamniczki miniaturowej z panem niewiadomego pochodzenia :) Moje pieski wszystkie były mieszańcami,tak jakoś wychodziło. Pierwszy był mieszańcem spanielka z nn,drugi nie wiadomo ale uroczy. Maja trafiła do nas przypadkiem,zawsze podobały mi sie czarne jamniki i nawet jednego o mało nie kupilismy,ale jakoś nic z tego nie wyszlo. Maję spotkaliśmy na niedzielnym spacerze,dreptała dzielnie za swoją mamą i panią,była tak maleńka,że aż trudno było uwierzyć że to pies. My na jej widok podniesliśmy taki zachwyt,że nie było innej mozliwości,została nasza. Quote
Talia Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Witam wszystkich serdecznie i zachęcam do założenia galerii :) Quote
venia Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 cześć, jestem Weronika :) od kilku miesięcy mieszka ze mną urocza młoda dama - Henia. dostałam ją od znajomych. miała być w połowie pekińczykiem, ale okazało się, że z pekińczyka ma... nic. na razie rośnie jak na drożdżach, zdrowa i energiczna, wszędzie jej pełno. lubię czytać o waszych pupilach, więc dlatego się tutaj zarejestrowałam. pozdrawiam :) Quote
eliss Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 cześć, jestem Ela. przymierzam się do adopcj kundelka, ale najpierw chciałbym się dobrze przygotować, bo wczesniej nie miałam psa. myslę, że wybrałam dobre miejsce na naukę. widze, że jest tu mnóstwo miłośników piesków, także tych porzuconych, niekoniecznie z rodowodem. ściskam was i waszych pupili bardzo mocno ;) Quote
agnes29 Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Witajcie! Mam na imię Agnieszka i jestem właścicielką 2 cudownych psów (szelma i zbój) Quote
Recommended Posts