Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malicja']Czarus ma domek :crazyeye:
Bardzo sie ciesze :multi::multi::multi:

Goniu, przerzucam swoja deklaracje na 1 z psiakow o ktorych wspomnialas, sama zadecyduj na ktorego.[/QUOTE]
Bardzo bardzo dziekuje cioteczko...będzie na Swiata, bo On ma 20 zł deklaracji, a Edi 45:)..zeby bylo po rowno...
Czy zgadzacie sie z podzialem pozstalej kwooty po czarusiu między te dwa ślepaczki>>Piszcie prosze od razu:)

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lidan']O jak cudownie, że kolejny ślepcio pojedzie do domku :-)[/QUOTE]Cioteczko Lidan..a jak Twoja decuyzja??Będe pytala każdą cioteczke osobno- i od razu pisze, ze uszanuje każdą decyzję z wielkim szacunkiem oczywiscie:)

Posted

Gdybyscie mnie teraz widzialy...cisnienie 400na 300..czerwona, zajarana na maxa.....mam taka radosc z tego czarusia,m ze slow brak..a podwojna radosc, ze Czarus (dzięki oczywiscie Wam)moze pomoc tym dwom ślepaczkom, ktore dzis mi nie wychodzily z glowy:):)Normalnie fruwam nad biurkiem w ekstazie juz prawie:):):);)

Posted

Super!! Wiedziałam że czarunia przed świętami znajdzie wymarzony domek!!!! Naturalnie następne pięniążki pójdą dla świata i innych milusińskich w potrzebie. I oby się czarusiowy wszytsko ułożyło:)))

Posted

[quote name='margoth137']Super!! Wiedziałam że czarunia przed świętami znajdzie wymarzony domek!!!! Naturalnie następne pięniążki pójdą dla świata i innych milusińskich w potrzebie. I oby się czarusiowy wszytsko ułożyło:)))[/QUOTE]
cZYLI MAMtWOJA ZGODĘ NA PRZEKAZANIE DEKLARACJI I ZGROMADZONYCH PIENIAZKOW DAL TYCH DWOCH SLEPACZKOW???Deklarację Twoja moge zapisac na Swiata????(będę w razie czego dzielila od teraz każdą przerzuconą z czarusia deklaracje na dwa Slepaczki- bo juz maja po rowno deklaracji-- czyli po 45 zł:):):)ale jeszcze ddduuuużo brakuje..choc wiem, ze damy rade...z takimi cioteczkami i nawet wujaszkiem na dogo....nie ma innego wyjscia)DZIĘKUJ Ę!!!!

Posted

Ojej ojej ojej to wspaniała wiadomość, jak bardzo się cieszę:multi::multi::loveu:Jaki cudowny prezent dostał Czarunio dzięki Wam dziewczyny:loveu:

Posted

Goniu, zgadzam się na wszystko, co wymyślisz. Jeśli da się podzielić na pół tę moją skromniutką deklarację, to dziel.

Czarusiu, szczęściarzu, nie możesz wiedzieć (bo i skąd?), jak się cieszę!

Posted

Co za WSPANIAŁA wiadomośc !!!! Cieszę się przeogromnie, że Czaruś ma wreszcie swój domek :)
Goniu, masz moją zgodę - przenoszę swoją deklarację na kolejnego ślepaczka (sama zadecyduj którego lub obu po połowie). Musimy pomóc kolejnym bidom.

Posted

Dzisiaj rano Pan zadzwonił żeby się dowiedzieć jaka jest decyzja. No i ponieważ chyba nikt z nas nie ma wątpliwości że to wymarzony dom dla psiaka, Państwo w sobotę jadą po Czarusia do Morii. Czaruś będzie mieszkał w Sławnie.
Państwo już przeczytali wątek, więc serdecznie pozdrawiam i zapraszam do dołączenia do grona dogomaniaków.
Na pewno nie stracimy kontaktu - mam obiecane zdjęcia Czarusia z nowego domu, jak by była potrzebna wizyta poadopcyjna, to Danusia na pewno się zgodzi odwiedzić Państwa, Czarusia i pudelka, który nie schodził jej z kolan przez prawie całą wizytę :)
O matko, żebyście wiedzieli jak ja się cieszę...

Posted

Jejuuuu..dziewczyny!jestescie cuuudowne!!!!!!!!!!!Radosc z domku CZarusia jest w takim razie potrojna!!!!!!Slawno to niew iem czy nie myle, ale przepiekna miejscowosc nad jeziorem??Tam mieszka przyjaciolka mojej cory:D...cuuuudna okolica:):)
A więc tak..poniewaz juz mam zgodę chyba wiekszości cioteczek- cala kwote jaka posoztala dla czarusia czyli 435 zł podziele na polowę między dwa slepaczki(one naparwde musza byc wycoagane na cito, dlatego tak szybko to wszystko "dziele", jesli pozwolicie)...dalej: zapisuje deklaracje Agatki52, Eski, Malibo57, Bjutki, Malicji, Lidan i margoth dla Slepaczkow:D..czekam więc na dalesz decyzje i poki co BARDZO, NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE WAM DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC TYM BIEDAKOM MALEŃKIM...AJ..NIE BEDĘ WAM WIĘCEJ SŁODZIC, BO I TAK NIE MAM SŁOW ZEBY NAPISAC CO CZUJĘ....PROSZE WIEC- PRZESYLAJCIE NA MOJE KONTO DALEJ TE PIENIĄZKI, A JA BEDE ROZSYLALA GDZIE POTRZEBA...czekam jeszcze na trzy decyzje cioteczek Czarusiowych odnosnie deklaracji...ale to co juz mamy jest i tak jak dla mnie kolejnym cudem....JEDEN ŚLEPACZEK IDZIE DO CUDOWNEGO DOMKU- a dzieki temu dwa nastepne mogą byc uchronione przed śmiercią.....NO TO NIE JEST CUD..TYLE RADOŚCI????:D:D:D

Posted

Oczywiście, deklaracje już wysłane możesz spokojnie przeznaczyc na kogo uważasz, natomiast co do stałej deklaracji na któregoś z proponowanych piesków to narazie muszę się powstrzymac ponieważ kiepsko stoję chwilowo finansowo. Do tematu niewątpliwie wrócę.

Posted

[quote name='AnnaA']Oczywiście, deklaracje już wysłane możesz spokojnie przeznaczyc na kogo uważasz, natomiast co do stałej deklaracji na któregoś z proponowanych piesków to narazie muszę się powstrzymac ponieważ kiepsko stoję chwilowo finansowo. Do tematu niewątpliwie wrócę.[/QUOTE]
No ok- bardzo dziekuje i zapisuje sobie...:D:D Slepaczki beda mogly jechac w świat- jupi jupi jupi:D

Posted

[quote name='gonia66']Hehehe..no naparwdę....jak pomysle ze na święta bedzie w swoim prawdziwym, najparwdziwszym domku, to plakac mi sie chce....[/QUOTE]

Uhmmm, mam to samo....

Posted

To ja wam jeszcze dołożę - jak rozmawiałam przedwczoraj z Panem i zastanawialiśmy się kiedy Czaruś mógłby pojechać, czy uda się wszystkie formalności przedadopcyjne szybko załatwić, to Pan powiedział, ze państwo chcieliby żeby Czaruś przed świętami pobył z nimi już na tyle długo, żeby wiedział, że to jest jego miejsce, żeby się przyzwyczaił. A jak powiedziałam, że nie bardzo wierzyliśmy w to że Czaruś znajdzie dom przed świętami, to Pan powiedział, że wogóle nie ma takiej możliwości żeby Państwo się nie podzielili z Czarusiem opłatkiem...

Posted

Czaruś ma domek??????????????????? :o :o :o :o :o :o szok!!!!!

Ludzie, co za prezent na Święta!!!! :D :D :D :D :D :D

Wszystkiego Dobrego Czarusiu w nowym domku :D :D :D

Posted

[quote name='Selenga']To ja wam jeszcze dołożę - jak rozmawiałam przedwczoraj z Panem i zastanawialiśmy się kiedy Czaruś mógłby pojechać, czy uda się wszystkie formalności przedadopcyjne szybko załatwić, to Pan powiedział, ze państwo chcieliby żeby Czaruś przed świętami pobył z nimi już na tyle długo, żeby wiedział, że to jest jego miejsce, żeby się przyzwyczaił. A jak powiedziałam, że nie bardzo wierzyliśmy w to że Czaruś znajdzie dom przed świętami, to Pan powiedział, że wogóle nie ma takiej możliwości żeby Państwo się nie podzielili z Czarusiem opłatkiem...[/QUOTE]o JEJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...alez sie ciesze...normalnie jeszcze nie moge uwierzyc.....