Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie mam pojęcia, nie wiem czy je wystawiać wogóle bo nadają się tylko do odbioru osobistego, nie podejmuję się pakowania ich w kopertę, ech chyba w przyszłym tygodniu zrobię jakieś twardsze ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Astaroth - dzięki za ciastka :) Szkoda, że ten eksperyment kulinarny miał "efekt uboczny" ;), ale kolejna partia zrobi furorę na bazarku.

Obraczus87 - dziękuję za zaangażowanie :)

Myślę, że trzeba zaryzykować z FB. Pewnie to ogłoszenie dotrze do ludzi ze schroniska, pozostaje mieć nadzieję, że przymkną oko. Zmodyfikuję trochę tekst i - jeśli Astaroth się zgodzi - podam jej nr tel.

Wpłaciłam 300 zł dla Tytka - zaległe 100 zł za XII, 150 zł za I i 50 zł za II.
Dotarła też wpłata od WIGA138 - 100 zł - dziękuję pięknie :)
Zaraz przeleję Astaroth 403 zł za styczeń.

Posted

Byłam dzisiaj u Tytusa. Muszę to napisac naprawde... TYTUS NIE DAJE CZLOWIEKOWI ZYC!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

GDy zobaczył, że mam ciastka... no właśnie łaził za mną non-stop, wpychał pychol pomiędzy kolana i wyszukiwał nochalem ciastek :evil_lol:
DO drapania za uchem - oczywiście pierwszy.. a jak mruczy..... naprawdę tego nie da się opisać. Tytus jst wyjątkowym psem, który w domu udaje staruszka..... a na dworze?? :diabloti:

Na dworze Tytus za mną biegał! Ja uciekałam, a On biegł a raczej galopował :crazyeye:
BA! On nawet skakał i dopominał się o ciastka :loveu:

Stwierdzam również, że Tytus schudł.. i bardzo Mu to posłużyło. Bo skakać się nauczył :diabloti:

Mam kilka zdjęć. Niestety kiepskiej jakości, bo.... co ukucnęłam to Tytek galopem do mnie, aby mnie przeszukać nosem i sprawdzić gdzie schowałam smaczki ;)
Niestety kabel mam w pracy, więc zgram je w tygodniu.

Acha dzisiaj bądź jutro Tytek będzie miał kilkanaście nowych ogłoszeń; poprosiłam koleżankę, aby zrobiła i zgodziła się :)

------------------------------------------------------------------

A ciastka Astaroth zrobiła pyszne :loveu::loveu::loveu: NA pewno Januszowi jest na rękę to, że nie nadają się na bazarek :evil_lol: