Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam że nie odpisałam na pw, mam coraz większe problemy z ogarnięciem się i jak czegos nie zrobie odrazu to zapominam. Może znajdzie się ktoś kto pomoże nam z tym bazarkiem. Mam dla Tytusa dwa dvd do wystawienia tylko nie wiem czy działają. Nie znam się na tych wszystkich kabelkach a i po podłączeniu nie wiem czy wszystko jest ok bo nigdy nie miałam dvd. Głupio by mi było gdyby ktoś kupił i okazaloby się że jakaś funkcja nie działa czy coś takiego. Chętnie je komuś przekaże,żeby sprawdził i napisał jakiś opis bo instrukcji nie mam a sama na takich sprzętach się nie znam więc nic nie wymyślę. Jak się okaże że działają,będzie opis i zdjecie to DadaM będzie je mogła wystawić na bazarku.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Problem jest nawet nie tyle ze sprawdzeniem sprzętu, bo o to mogę poprosić Norberta.
Tylko u nas aktualnie nie ma warunków na przechowywanie czegokolwiek (nieustanny plac budowy plus Marcel-niszczyciel).
Może ktoś mógłby wygospodarować trochę przestrzeni u siebie i przechować te dvd ?

Posted

hmm to może zrobimy tak, dam dvd Januszowi jak będzie jechał do pracy (w tym tyg to dopiero w piątek) i albo podrzuci Wam do Zalesia albo odbierzecie od niego z Żabieńca. Sprawdzicie, opiszecie itd i jeszcze tego samego dnia albo następnego rano Janusz odbierze albo podrzucicie mu do pracy, one mogą tam zostać na wszelki wypadek bo zawsze to bliżej. Jeśli wam godzinowo by nie pasowało to Janusz ma w pracy kolegę który jest na miejscu 24h na dobę więc można przekazać przez niego.

Posted

Z mojego drugiego bazarku dla Tytusa jest 80 zł - stan jego konta wynosi aktualnie 61 zł.
Jeśli ktoś chciałby dorzucić grosik na hotel - Tytusowi będzie bardzo miło (i mnie również).

Nawiasem mówiąc, Astaroth zdradziła mi paskudny sekret Tytusa ;) Ale nie napiszę, bo to zaburzy jego idealny wizerunek ;)

Posted

Dziękuję pięknie :) Zaraz wyślę pw z nr konta.

obraczus87 napisał(a):
No zdradź ten sekrest nooo ;)

To już na pewno nikt Tytusa nie adoptuje ;)
Mogę uchylić rąbka tajemnicy - drapanie Tytusa na uchem może mieć, hmm ... dość niezwykłe efekty ;)

Posted

Dada M napisał(a):
Dziękuję pięknie :) Zaraz wyślę pw z nr konta.

To już na pewno nikt Tytusa nie adoptuje ;)
Mogę uchylić rąbka tajemnicy - drapanie Tytusa na uchem może mieć, hmm ... dość niezwykłe efekty ;)

Normalnie czepiacie się Tytusa! Słowo. Cokolwiek to nie jest, nie odbierze mu uroku.

Posted

To "cokolwiek" jest samo w sobie na swój sposób urocze ;)

Przelałam 210 zł (wpłaciłam swoją deklarację za XI - 150 zł) - I ratę za listopad.
Stan konta Tytka - 0 zł, brakuje 180 zł na II ratę.
Muszę napisać do Agi, może coś dorzuci od siebie.

Posted

Dobrze. Zazdrosny trochę o Baltazara. Deszczowa pogoda go rozleniwiła, nie chciał spacerować, ale jak spadł śnieg to się ucieszył i nawet biega i się bawi. Nie chce mi podać numerków na jutrzejsze losowanie, może dlatego że żartowałam sobie ostatnio że jakbym miała dużo pieniędzy to bym mu kupiła różowy strój baletnicy ;) Myślę że wyglądałby słodko ale napewnoby się obraził (na Janusza się obraził za przewrócenie na plecy i drapanie po brzuchu, to była dla niego straszna zniewaga).

Posted

No tak, Tytus ma doskonale opracowaną listę zachowań, które są dla niego obrazą ;)
Ale z tym strojem baletnicy to już przesadziłaś ;)

Przekonaj go, żeby zdradził Ci te numery, bo ja przez niego (w tak młodym wieku !) już mam zmarszczki na czole (to od nieustannego marszczenia, gdy patrzę na jego stan konta ;) )

Baltazar to ten połamany ON ?

Posted

Tak Baltazar to połamany ONek. Ubzdurał sobie że jestem jego panią i tylko ze mną będzie spacerował, a musi chodzić na smyczy. Ponieważ Tytus tez spaceruje ze mną to jest bardzo niezadowolony z konkurencji :)
Oglądaliśmy jakiś program gdzie były yorki i inne małe psiaki w ubrankach i stwierdziliśmy że to "niesprawidliwe" że dla dużych takich nie robią, po czym oboje z Januszem mieliśmy wizję Tytusa w srtoju baletnicy, mruczącego z niezadowolenia ;)

Posted

Hi, hi ;)
Tytus powinien mieć, jak Barbie, zestaw na każdą okazję :)

Żałuj, że nie wzięliście Rozetki - sunia ma aktualnie cieczkę, więc Baltazar spacerowałby z nią, a Tytus miałby Ciebie znów tylko dla siebie ;)

Posted

Tytusowi brakuje 180 zł za listopad, w grudniu będzie brakować 250 zł :(
Każda wpłata to ogromna pomoc.
Pilnie potrzebne też rzeczy na bazarki, ogłoszenia, nawet najmniejsze deklaracje ...
Jeśli macie jakieś drobiazgi na bazarek - poproszę o info i zdjęcia na adres: [email protected], w góry dziękuję :)