Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Dada M.
Jutro dla Tytusa leci pocztą 100.
Mam nadzieję, że to na dobry początek i wpłaty się pojawią i wyjdziemy z długów (zawsze mi mówiono, że mam dobrą rękę)
Ale i tak marzeniem byłby DS dla niego i za to najmocniej trzymam kciuki

Posted

Wpłacone. Proszę o info jak dotrze.
( a dziękować nie ma za co, choć tyle pomocy dać mogę, to naprawdę niewiele w porówananiu z tym co robią tu cioteczki)

Posted

Mozna mnie wpisac na stala po 20 zl. W kwietniu wplace za trzy miesiace(60zl) a nastepna wplata bedzie dopiero w lipcu.Tez tylko tyle moge pomoc.

Posted

arim napisał(a):
Mozna mnie wpisac na stala po 20 zl. W kwietniu wplace za trzy miesiace(60zl) a nastepna wplata bedzie dopiero w lipcu.Tez tylko tyle moge pomoc.

Dziękuję pięknie :)

Bea100 - dziękuję za wsparcie finansowe :)
Wierzę, że razem damy radę, Tytus będzie bezpieczny :)

Jak zdrowie Tytka ?

Posted

Wysłałam kilka pw z prośbą o pomoc dla Tytusa i postaram się codziennie wysyłać choćby 2,3 zaproszenia - tyle, ile dam radę przy pomocy tego słabego łącza.
Malibo57 może podarować dla moich staruszków płyty i filmy na bazarek - serdeczne dzięki :)

Posted

plina napisał(a):
O, widzę, że po raz lepiej mają się rozliczenia. Dada, w tym tygodniu wysyłam należność z mojego bazarku.

Nasz ogłoszeniowy Aniele :) bardzo dziękujemy :)

Wszystkim dziękujemy :)

Posted

APSA napisał(a):
Dada, to 50 zł to było z tego, co dostaję od pani Jagi - jej dziękuj ;)

Aaa, no popatrz, zdążyłam już zapomnieć :) Podziękowania :)

Malibo57 - dziękuję bardzo :)

Pilna - ukłony za ten bazarek :) Wymagał ogromnej ilości pracy, dziękuję :)

Posted

bea100 napisał(a):
Witam z rana i podnoszę temat.
Czy jest jakiś odzew z ogłoszeń?

Niestety nie.
W ogóle Tytus ma pecha, bo do tej pory nie było ani jednej obiecującej osoby, która byłaby nim zainteresowana.
Ludzie po prostu się nie znają ;)
Gdybym ja miała wybierać psa dla siebie - Tytus był, jest i pewnie będzie nr 1 :) Dokładnie takiego psa zawsze chciałam mieć :)

Posted

Mam już trochę ponad 10 lat i jestem bardzo mądrym psem. Wszyscy mówią, że jestem śliczny. Ogromnie w typie Białego Owczarka Szwajcarskiego. Kocham ludzi, dzieci, inne zwierzęta. Mimo to nie mam szczęścia. I nie miałem. Wcześniej bezdomność. Potem długie trzy lata w schronisku, a nie mam szczęścia bo nikt mnie tam nie dostrzegł i nie zabrał z tego strasznego dla psa miejsca. Miałem miskę i kraty- tyle. W końcu stała mi się tam krzywda. Zostałem dotkliwie pogryziony, ledwo mnie wyleczyli. Wyleczyli moje rany ale nie rany ducha. Długo leżałem sobie i nie chciałem wstać. Życie przestało mieć dla mnie jakikolwiek sens. Ile można czekać i z nadzieją patrzeć w oczy mijających mnie obojętnie ludzi?. Czekać na czuły dotyk?. Popadłem w depresję. I wtedy gdy już straciłem wszelką nadzieję, stał się cud. Czyjeś dobre ręce wyciągnęły mnie z tego strasznego miejsca i dały hotelik. Dużo dobrych ludzi mi tam pomaga, całe forum internetowe daje na moje utrzymanie. Mam opiekę i jestem bezpieczny. Zaszczepili mnie, wykastrowali, dbają o mnie. Zadbali o moje zdrowie. Tam jest mi dobrze, ale czekam na kolejny cud- na SWÓJ DOM, czekam na SWOJEGO CZŁEKA co mnie przytuli i pokocha. Jestem śliczny i mądry. Jestem grzeczny i bardzo kochany. Jestem zdrowy i mam wiele lat przed sobą. Jednego, ale najważniejszego mi brakuje, bo tęsknię rozpaczliwie by być czyjś. Odmień mój los proszę. Dam Ci całego siebie i będę owczarkowo najwierniejszy bo taki już jestem. Daj mi to szczęście na które czekam od lat. Zapytaj o mnie, zadzwoń, mam na imię Tytus. Czekam!
Pies przebywa w ................... tel:.................
Umowa adopcyjna wymagana.

A może zmiana ogłoszenia coś by tu pomogła...takie coś napisałam...co myślicie cioteczki?