Dada M Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Dotarła wpłata od Arim - 20 zł - dziękuję :) Quote
Dada M Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Bea100 - dziękuję za pomoc, wysłałam Ci maila :) Quote
bea100 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dzięki Dada M. Jutro dla Tytusa leci pocztą 100. Mam nadzieję, że to na dobry początek i wpłaty się pojawią i wyjdziemy z długów (zawsze mi mówiono, że mam dobrą rękę) Ale i tak marzeniem byłby DS dla niego i za to najmocniej trzymam kciuki Quote
bea100 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Wpłacone. Proszę o info jak dotrze. ( a dziękować nie ma za co, choć tyle pomocy dać mogę, to naprawdę niewiele w porówananiu z tym co robią tu cioteczki) Quote
arim Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Mozna mnie wpisac na stala po 20 zl. W kwietniu wplace za trzy miesiace(60zl) a nastepna wplata bedzie dopiero w lipcu.Tez tylko tyle moge pomoc. Quote
bea100 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Tytus prosi pięknie o pieniążek...a może ktoś go tu dostrzeże i da DS? Quote
Dada M Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 arim napisał(a):Mozna mnie wpisac na stala po 20 zl. W kwietniu wplace za trzy miesiace(60zl) a nastepna wplata bedzie dopiero w lipcu.Tez tylko tyle moge pomoc. Dziękuję pięknie :) Bea100 - dziękuję za wsparcie finansowe :) Wierzę, że razem damy radę, Tytus będzie bezpieczny :) Jak zdrowie Tytka ? Quote
Dada M Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Wysłałam kilka pw z prośbą o pomoc dla Tytusa i postaram się codziennie wysyłać choćby 2,3 zaproszenia - tyle, ile dam radę przy pomocy tego słabego łącza. Malibo57 może podarować dla moich staruszków płyty i filmy na bazarek - serdeczne dzięki :) Quote
malibo57 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Pakuję. Przenoszę na Tytusa moją deklarację stałą z Barrego [*], który mieszkał również u Astaroth. Od kwietnia - 50,-. Quote
plina Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 O, widzę, że po raz lepiej mają się rozliczenia. Dada, w tym tygodniu wysyłam należność z mojego bazarku. Quote
obraczus87 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 plina napisał(a):O, widzę, że po raz lepiej mają się rozliczenia. Dada, w tym tygodniu wysyłam należność z mojego bazarku. Nasz ogłoszeniowy Aniele :) bardzo dziękujemy :) Wszystkim dziękujemy :) Quote
Dada M Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 APSA napisał(a):Dada, to 50 zł to było z tego, co dostaję od pani Jagi - jej dziękuj ;) Aaa, no popatrz, zdążyłam już zapomnieć :) Podziękowania :) Malibo57 - dziękuję bardzo :) Pilna - ukłony za ten bazarek :) Wymagał ogromnej ilości pracy, dziękuję :) Quote
feliksik Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 kochani zastraszona Szamcia straciła DT- miała zostać oddana do schroniska tuż urodzeniu szczeniaków - udało się ją ustrzec przed tym, ma teraz awaryjne DT - pomóżcie szukać nam DS, jest strasznie zalękniona: http://www.dogomania.pl/threads/202900-Szczeniaki-maleńkiej-znajdki-Szamci-maja-domki-ich-matka-skazana-na-schronisko. Quote
Dada M Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Dotarła wpłata od Bea100 - 100 zł - dziękuję :) Quote
bea100 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Dziękuję Dada M za info (poczta się nie spieszyła) aaaa ikoniecznie wymiziaj Tytusa ode mnie za uszkami. Quote
bea100 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Witam z rana i podnoszę temat. Czy jest jakiś odzew z ogłoszeń? Quote
Dada M Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 bea100 napisał(a):Witam z rana i podnoszę temat. Czy jest jakiś odzew z ogłoszeń? Niestety nie. W ogóle Tytus ma pecha, bo do tej pory nie było ani jednej obiecującej osoby, która byłaby nim zainteresowana. Ludzie po prostu się nie znają ;) Gdybym ja miała wybierać psa dla siebie - Tytus był, jest i pewnie będzie nr 1 :) Dokładnie takiego psa zawsze chciałam mieć :) Quote
obraczus87 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Niedawno mial porobione kilkanascie ogloszen.. trzeba znowu porobic :) Quote
bea100 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Mam już trochę ponad 10 lat i jestem bardzo mądrym psem. Wszyscy mówią, że jestem śliczny. Ogromnie w typie Białego Owczarka Szwajcarskiego. Kocham ludzi, dzieci, inne zwierzęta. Mimo to nie mam szczęścia. I nie miałem. Wcześniej bezdomność. Potem długie trzy lata w schronisku, a nie mam szczęścia bo nikt mnie tam nie dostrzegł i nie zabrał z tego strasznego dla psa miejsca. Miałem miskę i kraty- tyle. W końcu stała mi się tam krzywda. Zostałem dotkliwie pogryziony, ledwo mnie wyleczyli. Wyleczyli moje rany ale nie rany ducha. Długo leżałem sobie i nie chciałem wstać. Życie przestało mieć dla mnie jakikolwiek sens. Ile można czekać i z nadzieją patrzeć w oczy mijających mnie obojętnie ludzi?. Czekać na czuły dotyk?. Popadłem w depresję. I wtedy gdy już straciłem wszelką nadzieję, stał się cud. Czyjeś dobre ręce wyciągnęły mnie z tego strasznego miejsca i dały hotelik. Dużo dobrych ludzi mi tam pomaga, całe forum internetowe daje na moje utrzymanie. Mam opiekę i jestem bezpieczny. Zaszczepili mnie, wykastrowali, dbają o mnie. Zadbali o moje zdrowie. Tam jest mi dobrze, ale czekam na kolejny cud- na SWÓJ DOM, czekam na SWOJEGO CZŁEKA co mnie przytuli i pokocha. Jestem śliczny i mądry. Jestem grzeczny i bardzo kochany. Jestem zdrowy i mam wiele lat przed sobą. Jednego, ale najważniejszego mi brakuje, bo tęsknię rozpaczliwie by być czyjś. Odmień mój los proszę. Dam Ci całego siebie i będę owczarkowo najwierniejszy bo taki już jestem. Daj mi to szczęście na które czekam od lat. Zapytaj o mnie, zadzwoń, mam na imię Tytus. Czekam! Pies przebywa w ................... tel:................. Umowa adopcyjna wymagana. A może zmiana ogłoszenia coś by tu pomogła...takie coś napisałam...co myślicie cioteczki? Quote
Dada M Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Bardzo fajny tekst :) Dziękuję :) Zadzwonię zaraz do Astaroth, zapytam, czy można podać jej nr tel w ogłoszeniach. Quote
Recommended Posts