clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 haha krolik dobry sluchacz widocznie:P no teraz trzeba pilnie w takim razie kiarunie oglaszac zapraszam na jej watek i kazda pomoc mile widziana:)a szante wyciagniemy!narazie chodzcie na watek grubcia i zobaczcie jak sie do niego szczescie usmiecha?:)))uwazam ze jego watek i ruch jaki tam panuje to naprawde cud swego rodzaju az milo sie co chwila na niego wchodzi;p Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Ktoś może ma jakieś fanty na bazarek dla Tytusa ? Za kilka dni wystawię mu kolejny, na razie mam do wystawienia 5 rzeczy, przygotuję jeszcze kilka naszyników. Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Cioteczki i wujkowie, pomóżcie troszkę Tytusowi - brakuje nam 67 zł, by opłacić mu pobyt do 10 lutego. Quote
clo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 apsa super pomysl:))ja wyciagam jak moge to do mamy Quote
clo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 no ja mam to samo...gdyby nie gucio to juz dawno by znowu cos nowego bylo..ale teraz jak te mrozy to on ze swoimi stawami musi byc duzo w domu..wiec ciezko zeby cos jeszcze przygarnac..ale urabiam mame urabiam;) Quote
Dada M Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 APSA, morisowa - przygotujcie proszę propozycje starszych psów, które mogłby mieszkać w kojcu w hoteliku u ZuziM. Clo ma tam miejsce stałe, pewna Pani płaci 200 zł miesięcznie za ten kojec - kojec w całości kosztuje 350 zł, mogą w nim mieszkać 2 psy. Musielibyśmy uzbierać 150 zł deklaracji, żeby 2 psy z Palucha miały na starość substytut domu. Ja na razie myślę o Chojraku (mix dobermana), bo bardzo cierpi w schronisku i chudnie tej zimy (a może gdyby go doprowadzić do ładu, to DS udałoby się znaleźć) i o Bambim, bo już 6 lat czeka. Mogą być zarówno psy, jak i suczki. Możemy wybrac jednego dużego i jednego małego psa. Quote
Dada M Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Cudownie ! A jedziesz z Warszawy czy z Zalesia ? Quote
clo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 moze i mi jutro sie uda wybrac z wami tylko nie wiem czy pracownik mi sie znajdzie...ehh..ale moze moze...zuzim potwierdzial mi sponsoring dla chojraka:)czyli brakuje nam 90zl dla niego...dla drugiego malca potrzeba 180z nie 150 bo chyba cos cena lekko poszla w gore:(ale psiaki beda miec super opieke 3 dlugie spacery dziennie budy podobno mega ocieplane..i moga jechac na juz!a i beda jednak w pojedynczych boksach...tak wiec znow zaczelam marzyc o doggym;p wiem nudna jestem juz z tym;)ale dlatego postanowilam go wyciagnac do mamy jak sie cieplej zrobi moze sie uda...a moze by wyslac do zuzim drugieg jakiegos mlodszego adopcyjnego?moze ta sunie dadam co miala isc za kiare?jak uwazacie? Quote
feliksik Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 W zalesiu jest zagubiony Anioł, jest akcja poszukiwawcza może się przyłączycie, potrzebujemy pomocy - plakaty juz porozwieszane wątek Anioła: http://www.dogomania.pl/threads/173976-AnioA-namierzony-TRZEBA-GO-ZA-APAAE-Kto-pomoA-e-w-sobotAE/page47 Quote
Dada M Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 APSA napisał(a):Z Zalesia, a co? :razz: Zabierz mnie, zabierz mnie, proszę, proszę, zabierz mnie ! Quote
Dada M Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Nie, dziś oprowadzałam po Zalesiu poszukiwaczy Anioła ;) Norbert dziś nie pojechał do Poznania, bo nie miał siły, więc jedzie tam jutro = nie będzie go na Paluchu i nie będzie samochodu. Quote
Dada M Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 APSA - wielkie dzięki za zdjęcia :) Za chwilę siadam do ogłoszeń Dogiego i Sary. Quote
clo Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu:doggy!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: dziekuje wam!!!no ktos musi sie w tej morduni zakochac...trzeba mu zrobic allegro na bajerze tzw....musze lidan sciagnac..tylko nie mam dzis czasu..ale ja poprosze.. Quote
Dada M Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [*] Ech ... Grubcio zabrany, Merlin odszedł ... nierealne, ale szkoda, że nie można wszystkim zaoferować godnych choć kilku ostatnich dni. Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ile na tą chwilę jest potrzebne kasy?? Quote
Dada M Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Na koncie Tytusa jest 51 zł, clo prześle 150 zł, ja i Norbert - 150-170 zł, czyli będzie 351-371 zł, a tym miesiącu potrzeba 403 zł. Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Dada M napisał(a):Na koncie Tytusa jest 51 zł, clo prześle 150 zł, ja i Norbert - 150-170 zł, czyli będzie 351-371 zł, a tym miesiącu potrzeba 403 zł. Podajcie mi numer Konta na PW. Kundelkowa Skarbonka wyśle Wam jednorazowo 60zł. ;) Quote
Dada M Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Obraczus87 - wielkie dzięki :) Widzę, że kudelkowa skarbonka pomaga wszędzie, gdzie się da ;) Dla Tytusa mogłaby powstać skarbonka pseudo-owczarków szwajcarskich (ja wiem, że on po prostu jest zwykłym beżowym owczarem i ze szwajcarskimi nic wspólnego nie ma ... może wymyślę mu zupełnie nową rasę: biszkoptowy owczarek nadbałtycko-wiślany). Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Dada M']Obraczus87 - wielkie dzięki :) Widzę, że kudelkowa skarbonka pomaga wszędzie, gdzie się da ;) Dla Tytusa mogłaby powstać skarbonka pseudo-owczarków szwajcarskich (ja wiem, że on po prostu jest zwykłym beżowym owczarem i ze szwajcarskimi nic wspólnego nie ma ... może wymyślę mu zupełnie nową rasę: biszkoptowy owczarek nadbałtycko-wiślany). Staram sie, ale niestety nikt nowy nie chce jej wspomóc.. od samego poczatku działa tam super fajna ekipa, ale nowe osoby tez by się przydały. Jak tylko się zapełni SKarbonka, czyli dzisiaj albo jutro, wysle obiecane pieniążki ;) Nowa rasa jak najbradziej wskazana dla Przystojniaka :) Quote
Dada M Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Melduję, że przelew dotarł; dziękujemy Ci, kundelkowa skarbonko :) Quote
feliksik Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dada M masz zapchaną skrzynkę - mozesz wejść na wtek Anioła - potrzebna twoja mapka Quote
Recommended Posts