Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o dotarla moja wplata uff bo juz sie balam..cos nie poprzechodzily nie ktore przelewy od gosi i nie wiem co sie pozacinalo...ale jak juz jest to ok...ja nie wiem piekne baneri,piekne zdjecia,piekny pies...jakim cudem jeszcze nie w ds???na wiosne sie ruszy wierze w to...a on ma allegro na "wypasie";)))

Posted

juz oproznilam..perdono...Gucio to cudo bedziemy meczyc dadam o watek;))ale dla niego chyba trzeba by zebrac komplet deklaracji..mi sie teraz sporo wykruszylo i tak bede musiala dozbierac troche..

Posted

juz oproznilam..perdono...Gucio to cudo bedziemy meczyc dadam o watek;))ale dla niego chyba trzeba by zebrac komplet deklaracji..mi sie teraz sporo wykruszylo i tak bede musiala dozbierac troche..

Posted

Ja już żadnych wątków nie zakładam - zaczyna się od wątku, a potem nagle okazuje się, że to ja podpisuję umowy hotelowania psa, zbieram pieniądze, aktualizuję, załatwiam transport etc. ;)

A poważnie - mogę komuś przesłać zdjęcia Gucia, opis jego wolontariuszki, ale na prowadzenie kolejnego wątku nie mam już czasu.

A po Kiarze w kolejce była Szanta - miała być suczka, która rozjaśni życie Tytusowi w jego samotni ;)

Posted

a no tak szanta....:))to kiedy ja wyciagamy?dadam prosze...tylko jeszcze ten jeden guciowy watek..prosze prosze...ja nie umiem zakladac watkow nawet:(a musimy na gucia nazbierac...

Posted

Tytus czuje się świetnie - zaprzyjaźnił się z resztą psów, które przebywają u Natalii w domu, bawi się nawet ze szczeniakiem :)

Gdy czuje się zmęczony ogólnym gwarem, sugestywnie daje znaki, by zamknąć go w jego osobnym pokoiku-samotni ;)

Nie sprawia problemów, jest grzeczny. I uwielbia śnieg :)

Posted

Żadnych, niestety, a byłam pełna nadziei. Po weekendzie będę Tytusowi odnawiać ogłoszenia, wstawię zdjęcia z DT.

Doggy - bardzo dobrze. Był dziś na spacerze, zadowolony, w dobrej kondycji, mrozy mu nie szkodzą, trzyma się dzielnie.
Na razie nikt nie dzwonił w jego sprawie, zrobię więcej ogłoszeń.

Posted

Nie zaszkodzi, będzie miejsce na wstawianie nowych zdjęć ;)

Nie ma pośpiechu na razie, teraz tyle innych biedaków z Palucha szuka pomocy - np. staruszki-owczarki Uzik i Diana.

Nikt z Twoich znajomych od koni nie chce Tytusa ? On taki miły, nawet z koniem się dogada ;)

Posted

hehe wiem,ze on mily i cudny:)))gdyby nie on to bym na paluch tam do was nie trafila:)przykro mi tylko,ze narazie nie moge pomagac i jezdzic w soboty ale na wiosne zatrudnie nowych ludzi i to sie zmieni slowo:)Teraz mam na dt szczeniora z mordowni..ma tez jechac do astaroth jak w tydzien nie znajdzie domu u mnie bo juz narazie tydzien siedzi jutro zrobie mu zdjecia.Pokochalam go strasznie i nazwalam po moim ulubionym artyscie Banksy;))O Tytusie pamietam i jak tylko jakis dom by byl na horyzoncie to od razu wiesz ,ze bede go wciskac:))kurcze bardzo ale to bardzo by sie przydalo zeby trafil do metra....i allegro wyroznione ma?

Posted

Allegro wyróżnione jest - dzięki APSie. Ma cafeanimal, ale nie wiem, jak go umieścić w Metrze (oni chyba losowo wybierają ?)

He, he, Banksy - klasyk ;) Dobrze, że Twoimi ulubionymi artystami nie są np. Komar i Melamid, bo jak potem nazwać tak psa ;)

Wklejaj zdjęcia szczeniora, gdy już zrobisz. A 21 marca upomnę się o Twoją obecność na Paluchu :)

Tytusa wciskaj, reklamuj jako przyjaciela suczek, samców, szczeniąt i całej rodziny ;)

Posted

Tez lubisz Banksyego?Ja go uwielbiam chyba jedyny wspolczesny artysta ktorego podziwiam tak z calego serca..gdybym jeszcze miala jego talent;)

A co do komara..to ciekawe czy pomyslalysmy o tym samym komarze...?;)Polskim "pseudofotografie?"

ok 21 sie stawiam:))

Posted

Tytus ma dziś imieniny a tu mu nikt jeszcze życzeń nie złożył :mad:
Ode mnie dostał psiego kabanosa w prezencie i tak mu smakował że chciał mi palce odgryźć. Chłopak jest świetny, ma swoje humorki ale to pewnie już taki wiek. Najlepiej jak udaje głuchego, zupełnie jak starsi ludzie słyszy tylko to co chce :roll:
Ja to już miałam kilku chętnych na niego, był znajomy Janusza któremu Tytus wpadł w oko ale żona się nie zgodziła. Byli znajomi ze szczurzego forum zostawić swoje ogonki na czas wyjazdu i ich syn chciał Tytusa zabrać ale rodzice się nie zgodzili na psa, no i niestety wszystkim którzy go zobacza się podoba ale zawsze coś stoi na drodze.

Posted

Jasne, że lubię :) To już nawet nie jest kwestia talentu, ale osobowości i niesamowitej umiejętności kreowania swego wizerunku - każdy chciałby wiedzieć, kim jest Banksy, to jak odnalezienie Bursztynowej Komnaty ;)

Komar i Melamid to duet rosyjskiego pochodzenia, Amerykanie z wyboru - przygotowali m.in. "najbardziej pożądane obrazy" - na postawie ankiet przeprowadzonych wśród przeciętnych odbiorców sztuki dotyczących tego, co najbardziej się podoba - jaki styl, jaki gatunek, jaki sposób ekspresji itd. - wykonali obrazy odnoszące się ściśle do tych wskazówek.
Wyszły z tego tak okropne i kiczowate bohomazy, że jest to idealną ilustracją tezy, że nia ma nic gorszego od opini tłumu ;)

Masz teraz przerwę międzysemestralną ? Możnaby pojechać na Paluch w środku tygodnia.

Posted

[quote name='Astaroth']Tytus ma dziś imieniny a tu mu nikt jeszcze życzeń nie złożył :mad:
[/QUOTE]

Co za faux-pas - Tytus, mój cny rycerzu, wszystkiego najlepszego ! Chyba muszę Cię wobec tego odwiedzić pomimo mrozów ;) Przywiozę w prezencie ucho cielęce :)

Liczę, że już niedługo jakiś super domek upomni się o Tytusa, a już ideałem byłoby, gdyby to był ktoś ze znajomych :)