Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tej to dobrze... Serduszko kochane :loveu:
Iwonko podziękuj Minisii za takie poświęcenie - jakbym wiedziała,że rezygnuje dla Xenki z wakacji to bym Jej Wam nie dała... Dziewczyna zamiast byczyć się na obozie zajmuje się dzieckiem...
Dzisiaj jechałam przez Pszczynę i tak się rozglądałam w miejscu gdzie Xenka została znaleziona... I strasznie się zmartwiłam... Nieopodal leżało takie maleństwo rozjechane... Może to tylko przypadek, ale serce mi stanęło... Został tylko ogonek... :bigcry:
Chyba pojadę i pochodzę chwilkę po okolicy gdzie Ją znaleziono... :shake:

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__']Tej to dobrze... Serduszko kochane :loveu:
Iwonko podziękuj Minisii za takie poświęcenie - jakbym wiedziała,że rezygnuje dla Xenki z wakacji to bym Jej Wam nie dała... Dziewczyna zamiast byczyć się na obozie zajmuje się dzieckiem...
Dzisiaj jechałam przez Pszczynę i tak się rozglądałam w miejscu gdzie Xenka została znaleziona... I strasznie się zmartwiłam... Nieopodal leżało takie maleństwo rozjechane... Może to tylko przypadek, ale serce mi stanęło... Został tylko ogonek... :bigcry:
Chyba pojadę i pochodzę chwilkę po okolicy gdzie Ją znaleziono... :shake:

Teraz to i moje serce stanęło:-(:-(
O jej, a jeśli ich jest więcej? Ja też cały czas myślę o mamusi Xeni:-( Chciałabym bardzo aby się odnalazła.
O Moni się nie martw, na wczasach jej to wynagrodzimy:loveu::loveu:

Posted

Soema napisał(a):
Klaudus.....:-( nie wiem co napisać..

Chciałam spytać, czy propozycja domku Gisic jest brana pod uwagę?

Soema, pokaż pani moje maluchy może...

Posted

halbina ja wysłałam pani twoje szczeniaki i kilka innych ale Xenia najbardziej zapadła jej do serca no nic napiszę pani że dziewczynka musi jeszcze jakiś czas zostać w DT bo jest za mała i jak piszę ihabe że może się okazać że nie będzie malutka i spytam czy w związku z tym zdecyduje się mimo wszystko poczekać na pieska jeśli oczywiście dziewczyny zdecydują się na ten dom bo też głupio obiecywać coś pani, czy po prostu zdecyduje się na innego psiaka

Posted

dziękuję, te moje na pewno malutkie docelowo i niezbyt wymagające są, do dzieci też ok.
a malutka faktycznie za miesiąc najwcześniej będzie do wzięcia, zwłaszcze przez kogoś, kto nie miał psa wcześniej...

Posted

napisałam do pani jednak ona jest zdecydowana poczekać na sunię:roll: Od razu mówię że nie znam pani i domek jeszcze nie jest sprawdzony przez nikogo z dogo. Nie chcę być żadnym pośrednikiem między dziewczynami które będą wyadoptowywać suczkę a chętnym domkiem dlatego też powiedziałam pani że jeśli chce może zajrzeć na wątek a dziewczyny odpowiedzą na pytania w razie jakichś wątpliwości ze strony chętnego domku

Posted

Rozmawiałam z Panią i jestem umówiona na spotkanie.
Mam jedną uwagę, ale może się mylę, uważam, że potencjalne domki nie powinny być zapraszane na nasze forum i wątek. Wiele się tutaj pisze a zrozumią to tylko dogomaniacy.

Xena, ma wspaniałay apetyt i dużo śpi :loveu:
Teraz jednak ma godzinki popiskiwania, prób chodzenia, podskoków i gryzienia. o .... właśnie wróciła w ramionach TZ'a i śpi. Ten to ma rękę:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Ta, to ma serce........:loveu::loveu::loveu:

serce jeszcze pomieści wiele wiele.... ale mieszkanie juz niestety nie:shake::loveu:

Posted

Xena cały czas prawie śpi na plecach , można na nią patrzeć godzinami. Popiskuje sobie czasami tak leciutko przez sen i jakby szukała cycusia mamusi.
Dziś pierwsze karmienie było o 3 rano ale odbyło sie sprawnie a nastepne o 6.30 czyli wtedy gdy zadzwonił budzik:loveu:

Posted

Cukiereczek z Niej słodki :loveu:
Nic tylko zjeść Skarbeczka :loveu:
Fajnie,że się z tą Panią umówiłaś. Daj znać jak już będziesz wiedziała co i jak... Ucałuj i ukochaj mocno mocno maleńką Xenusie i daj znaj jak coś potrzebujecie...

Posted

Malutka jest naprawdę do schrupania :loveu: Ciekawa jestem, w którym to miejscu w Pszczynie ją znaleziono. Ale pewnie to i tak nic nie znaczy, bo drań mógł przynieść pudło w to miejsce skądkolwiek.

Posted

[quote name='Isiak']Ale pewnie to i tak nic nie znaczy, bo drań mógł przynieść pudło w to miejsce skądkolwiek.
Przepraszam,że nie odpowiedziałam wcześniej - jakoś mi to umknęło...
Podobno przy krzakach obok 'Chrobrego'...

Posted

Czyli niemal naprzeciw Urzędu Skarbowego! Gdzie na ławce spał ten pijak z suczką i szczeniorkiem! To musi być ten sam maluch, którego widziała koleżanka!

Posted

Isiak nie wiem jakja czytałam wcześniej, ale święcie przekonana byłam,że koleżanka jechała do Urzędu Miasta!
Ciekawe, który to żul! Bym zabrała Mu Mamusie naszej Kruszynki!!

Posted

I kilka zdjęć z wakacjii u Klaudii... :loveu:

Ileż mnie można całować?? :-o Jak nie przestaniecie to każdego tak capnę! :loveu:

Co za minka :razz:

Małe dzieci o tej porze śpią...

Zmęczona... :sleep2: