Klaudus__ Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Tej to dobrze... Serduszko kochane :loveu: Iwonko podziękuj Minisii za takie poświęcenie - jakbym wiedziała,że rezygnuje dla Xenki z wakacji to bym Jej Wam nie dała... Dziewczyna zamiast byczyć się na obozie zajmuje się dzieckiem... Dzisiaj jechałam przez Pszczynę i tak się rozglądałam w miejscu gdzie Xenka została znaleziona... I strasznie się zmartwiłam... Nieopodal leżało takie maleństwo rozjechane... Może to tylko przypadek, ale serce mi stanęło... Został tylko ogonek... :bigcry: Chyba pojadę i pochodzę chwilkę po okolicy gdzie Ją znaleziono... :shake: Quote
ihabe Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Klaudus__']Tej to dobrze... Serduszko kochane :loveu: Iwonko podziękuj Minisii za takie poświęcenie - jakbym wiedziała,że rezygnuje dla Xenki z wakacji to bym Jej Wam nie dała... Dziewczyna zamiast byczyć się na obozie zajmuje się dzieckiem... Dzisiaj jechałam przez Pszczynę i tak się rozglądałam w miejscu gdzie Xenka została znaleziona... I strasznie się zmartwiłam... Nieopodal leżało takie maleństwo rozjechane... Może to tylko przypadek, ale serce mi stanęło... Został tylko ogonek... :bigcry: Chyba pojadę i pochodzę chwilkę po okolicy gdzie Ją znaleziono... :shake: Teraz to i moje serce stanęło:-(:-( O jej, a jeśli ich jest więcej? Ja też cały czas myślę o mamusi Xeni:-( Chciałabym bardzo aby się odnalazła. O Moni się nie martw, na wczasach jej to wynagrodzimy:loveu::loveu: Quote
Soema Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Klaudus.....:-( nie wiem co napisać.. Chciałam spytać, czy propozycja domku Gisic jest brana pod uwagę? Quote
halbina Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Soema napisał(a):Klaudus.....:-( nie wiem co napisać.. Chciałam spytać, czy propozycja domku Gisic jest brana pod uwagę? Soema, pokaż pani moje maluchy może... Quote
Gisic87 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 halbina ja wysłałam pani twoje szczeniaki i kilka innych ale Xenia najbardziej zapadła jej do serca no nic napiszę pani że dziewczynka musi jeszcze jakiś czas zostać w DT bo jest za mała i jak piszę ihabe że może się okazać że nie będzie malutka i spytam czy w związku z tym zdecyduje się mimo wszystko poczekać na pieska jeśli oczywiście dziewczyny zdecydują się na ten dom bo też głupio obiecywać coś pani, czy po prostu zdecyduje się na innego psiaka Quote
halbina Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 dziękuję, te moje na pewno malutkie docelowo i niezbyt wymagające są, do dzieci też ok. a malutka faktycznie za miesiąc najwcześniej będzie do wzięcia, zwłaszcze przez kogoś, kto nie miał psa wcześniej... Quote
Gisic87 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 napisałam do pani jednak ona jest zdecydowana poczekać na sunię:roll: Od razu mówię że nie znam pani i domek jeszcze nie jest sprawdzony przez nikogo z dogo. Nie chcę być żadnym pośrednikiem między dziewczynami które będą wyadoptowywać suczkę a chętnym domkiem dlatego też powiedziałam pani że jeśli chce może zajrzeć na wątek a dziewczyny odpowiedzą na pytania w razie jakichś wątpliwości ze strony chętnego domku Quote
ihabe Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Rozmawiałam z Panią i jestem umówiona na spotkanie. Mam jedną uwagę, ale może się mylę, uważam, że potencjalne domki nie powinny być zapraszane na nasze forum i wątek. Wiele się tutaj pisze a zrozumią to tylko dogomaniacy. Xena, ma wspaniałay apetyt i dużo śpi :loveu: Teraz jednak ma godzinki popiskiwania, prób chodzenia, podskoków i gryzienia. o .... właśnie wróciła w ramionach TZ'a i śpi. Ten to ma rękę:loveu: Quote
gonia66 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='ihabe']Ten to ma rękę:loveu: Ta, to ma serce........:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 gonia66 napisał(a):Ta, to ma serce........:loveu::loveu::loveu: serce jeszcze pomieści wiele wiele.... ale mieszkanie juz niestety nie:shake::loveu: Quote
ihabe Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Xena cały czas prawie śpi na plecach , można na nią patrzeć godzinami. Popiskuje sobie czasami tak leciutko przez sen i jakby szukała cycusia mamusi. Dziś pierwsze karmienie było o 3 rano ale odbyło sie sprawnie a nastepne o 6.30 czyli wtedy gdy zadzwonił budzik:loveu: Quote
Klaudus__ Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Cukiereczek z Niej słodki :loveu: Nic tylko zjeść Skarbeczka :loveu: Fajnie,że się z tą Panią umówiłaś. Daj znać jak już będziesz wiedziała co i jak... Ucałuj i ukochaj mocno mocno maleńką Xenusie i daj znaj jak coś potrzebujecie... Quote
ihabe Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dzidzia śpi, je, siusia, kupka i zaczyna się bawić a robi to tak śmiesznie, że padam ze śmiechu. Postaram się coś nakręcić:loveu: Quote
zerduszko Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Klaudus to takie fajne "prezenciki" rozdaje, tyle radości sprawiając :loveu: Quote
Isiak Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Malutka jest naprawdę do schrupania :loveu: Ciekawa jestem, w którym to miejscu w Pszczynie ją znaleziono. Ale pewnie to i tak nic nie znaczy, bo drań mógł przynieść pudło w to miejsce skądkolwiek. Quote
Klaudus__ Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Isiak']Ale pewnie to i tak nic nie znaczy, bo drań mógł przynieść pudło w to miejsce skądkolwiek. Przepraszam,że nie odpowiedziałam wcześniej - jakoś mi to umknęło... Podobno przy krzakach obok 'Chrobrego'... Quote
Isiak Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Czyli niemal naprzeciw Urzędu Skarbowego! Gdzie na ławce spał ten pijak z suczką i szczeniorkiem! To musi być ten sam maluch, którego widziała koleżanka! Quote
Klaudus__ Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Isiak nie wiem jakja czytałam wcześniej, ale święcie przekonana byłam,że koleżanka jechała do Urzędu Miasta! Ciekawe, który to żul! Bym zabrała Mu Mamusie naszej Kruszynki!! Quote
kaja555 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 może on tam częściej przesiaduje i można go namierzyć :razz: Quote
Klaudus__ Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 I kilka zdjęć z wakacjii u Klaudii... :loveu: Ileż mnie można całować?? :-o Jak nie przestaniecie to każdego tak capnę! :loveu: Co za minka :razz: Małe dzieci o tej porze śpią... Zmęczona... :sleep2: Quote
Recommended Posts