Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filmik łapie za serce! słodki szkrab!

Dzięki Tobie, Iwonko i dzięki DG32 mamy za sobą bardzo obiecujący adopcyjnie dzień...
coś sie dziś ruszyło... nawet się pogubiłam... Ogłoszenie Jaśminki i jej rodzinki (Kwiatkowscy) DG32 na Cafeanimal zostało wybrane do Metra i dziś się ukazało. Były dwa (tylko) telefony, ale za to bardzo dobrze rokujące!!! Domki w Katowicach i Zabrzu, oba już z kotkami. Trzymać kciuki! A dzięki Ihabe dostałam namiary na kilka telefonów osób chętnych na psiaki, odbyłam jedną rozmowę, też dobrze się zapowiada potencjalny domek, ale raczej dla którejś z płowych suczek, reszta już mailowo... ze trzy osoby zainteresowane, ale nie mogę sie połapać, które psiaki zwróciły/zwrócą uwagę. Czekam na konkretne deklaracje i odpowiedzi... zapowiada się sajgon adopcyjny na weekend...

Posted

Dzowiniłam do nowego domku, sunia szaleje, jest wszystko dobrze. W poniedziałek szczepienia.
Tęsknię za nią i cały czas myślę czy będzie szczęśliwa....

a oto jeszcze kilka zdjęć jak była u nas:-(:-(:-(

Ona jest taka cudowna

Posted

Czuwajcie, Dziewczyny! Dziękuję za kontakty, Tarnowskie Góry wypaliły! Misiaczek/Kleksik ma dom! :multi:

ale telefony to bym z wątku usunęła... ochrona danych osobowych...

• 1 month later...
  • 1 year later...