Atrisko Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Sunia ma dom...a Ihabe jedną parę białych skarpetek mniej...:diabloti: Wszystkiego dobrego malutka...trzymamy za ciebie kciuki...:loveu: Quote
halbina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Filmik łapie za serce! słodki szkrab! Dzięki Tobie, Iwonko i dzięki DG32 mamy za sobą bardzo obiecujący adopcyjnie dzień... coś sie dziś ruszyło... nawet się pogubiłam... Ogłoszenie Jaśminki i jej rodzinki (Kwiatkowscy) DG32 na Cafeanimal zostało wybrane do Metra i dziś się ukazało. Były dwa (tylko) telefony, ale za to bardzo dobrze rokujące!!! Domki w Katowicach i Zabrzu, oba już z kotkami. Trzymać kciuki! A dzięki Ihabe dostałam namiary na kilka telefonów osób chętnych na psiaki, odbyłam jedną rozmowę, też dobrze się zapowiada potencjalny domek, ale raczej dla którejś z płowych suczek, reszta już mailowo... ze trzy osoby zainteresowane, ale nie mogę sie połapać, które psiaki zwróciły/zwrócą uwagę. Czekam na konkretne deklaracje i odpowiedzi... zapowiada się sajgon adopcyjny na weekend... Quote
Klaudus__ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Filmik masakra... Ona strasznie mi mojego Bobcia przypomina... Takie kochane bullowate byle co :evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ihabe napisał(a):nie podobał się filmik?:-( Masakrycznie fajny :p Quote
Arika77 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 To moze warto dac teraz bardziej szczesliwy tytul watku...?;) Quote
ihabe Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Dzowiniłam do nowego domku, sunia szaleje, jest wszystko dobrze. W poniedziałek szczepienia. Tęsknię za nią i cały czas myślę czy będzie szczęśliwa.... a oto jeszcze kilka zdjęć jak była u nas:-(:-(:-( Ona jest taka cudowna Quote
ihabe Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 a oto nowa Pani: Będę z ciotką Klaudusią czuwać aby było Ci dobrze kochana Xeniu Quote
halbina Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Czuwajcie, Dziewczyny! Dziękuję za kontakty, Tarnowskie Góry wypaliły! Misiaczek/Kleksik ma dom! :multi: ale telefony to bym z wątku usunęła... ochrona danych osobowych... Quote
Klaudus__ Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 ihabe napisał(a): Prawdziwy Skarbuś... A filmik Iwonko piękny... - zresztą jak wszystkie, które stworzyłaś... Sentymentalnie... :oops: Quote
ihabe Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 zrobiłam bazarek na Frelcie i Samsona, ciuszki... zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-letnie-do-19-07-na-leczenie-freli-sama-141909/ :loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Xenusia rośnie nam ale nie wyrasta na boxerka: Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Ciekawe jak tam nasza panna... Quote
Recommended Posts