Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isiak']Czy docelowo zapowiada się na małego pieska?
Hmm... wydaje mi się,że kruszynką, która zmieści się do torebki to Ona nie będzie, ale na jakąś dużąąąą to też się nie zapowiada. Sądzę,że będzie poniżej kolana [ale ile poniżej to już nie powiem :evil_lol:]
Porobię później zdjęcia. Bo teraz kruszynka śpi...
Ogólnie jest maleńka - jak dłoń, ale jest taka 'masywna,ubita'.
I ma piękny pycholek...

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam już odpowiedź od koleżanki - malutka nie pojedzie do Goczałkowic :placz: Państwo wyjeżdżają za granicę do rodziny, a potem na wczasy i dopiero jesienią wezmą psa. Szkoda, ona jest taka słodziutka.
Będę jeszcze rozpytywać, ale nie bardzo mam gdzie, bo prawie nie znam żadnych ludzi. Moje pustelnicze życie odludka teraz procentuje :-(

Posted

Isiak no szkoda... Ale to nic! To nie ten domek widocznie miała pisany ;)

Arika77 Pani Ją karmiła strzykawką i mlekiem dla niemowlaków. Ona nie potrafi samodzielnie jeść - nawet chodzić nie potrafi... :roll: To osesek...

Zerduszko jeszcze nie sprawdzałam - wczoraj miałam dzień poza domem. I nie miałam czasu szukać,ale niedługo usiądę i poszukam. Dziękuję za podpowiedź. Bo szczerze powiedziawszy wypadła mi taka opcja z głowy...

Posted

Asiqs dziękuję za propozycję,ale 3 godziny od Pszczyny to sporo czasu, a ja nie jestem w stanie zagwarantować,że do końca czerwca Ona znajdzie dom... A jak nie znajdzie to co? Ja na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie zapuszczać się gdzieś daleko...
Bardzo dziękuję za chęć pomocy...

Soema właśnie nie... Matko jaka Ona jest kochana... Z przyjemnością bym się dowiedziała kto Ją tak na pastwe losu zostawił...:angryy:

Posted

Chyba nie tylko Ty... ale póki prawa nie zmienimy, nie będzie obowiązkowej rejestracji psów i ułatwień (uświadomień) odnośnie sterylki, będą takie sytuację..:-(
Czyli opcja mojego DT też odpada, bo to 80km. :-(
Jak wrócę wieczorem postaram się porozsyłać prośby, ludziom gdzieś z Waszych okolic.

Posted

[quote name='Klaudus__']Zerduszko jeszcze nie sprawdzałam - wczoraj miałam dzień poza domem. I nie miałam czasu szukać,ale niedługo usiądę i poszukam. Dziękuję za podpowiedź. Bo szczerze powiedziawszy wypadła mi taka opcja z głowy...
Może BBeta? To dosć blisko.
Mapa Pomocy Dogomaniakow

Posted

Klauduś, umawiamy się tak... Biorę maleńką na tymczas max miesiąc potem wyjezdżamy na urlop i ktoś musiałby przejąć pałeczkę. Oczywiście jeśli w miedzyczasie znajdzie się inny tymczas to zabierze maleńką. Zdzwonimy się kiedy maleństwo możemy odebrać:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ale maleństwo... czyli jest już DT?
Takiego malucha, to co 3 godziny trzeba karmić.. jakie szczęście, że on niedługo był na tym zimnie:shake:
ona za miesiąc chyba będzie do adopcji dopiero...? Śliczna.
Ja ciągle myślę, czy ona rodzeństwa nie miała..:-(

Posted

ihabe napisał(a):
Klauduś, umawiamy się tak... Biorę maleńką na tymczas max miesiąc potem wyjezdżamy na urlop i ktoś musiałby przejąć pałeczkę. Oczywiście jeśli w miedzyczasie znajdzie się inny tymczas to zabierze maleńką. Zdzwonimy się kiedy maleństwo możemy odebrać:loveu::loveu::loveu:

No to malizna ma jednak szczęście :loveu::loveu:

Ależ z NIej okruszeczek

Posted

Co do rodzeństwa to z Jej zachowania wnioskuję,że jedynaczką to Ona nie jest... Może została ostatnia... Albo najmniejsza z miotu - tysiące razy spotykałam się z takim podejściem. Tymbardziej jak jest jeszcze jakaś pseudo... Najmniejszy psiak z miotu = mniejsza kasa. Najciekawsze jest to,że Ona nie jest wychudzona - klocuś z Niej ubity. Dobrze,że już jest bezpieczna...
Mamy buteleczkę dla szczeniaczków i karmimy się Bebikiem :diabloti:

Posted

[quote name='ihabe']Klauduś, umawiamy się tak... Biorę maleńką na tymczas max miesiąc potem wyjezdżamy na urlop i ktoś musiałby przejąć pałeczkę. Oczywiście jeśli w miedzyczasie znajdzie się inny tymczas to zabierze maleńką. Zdzwonimy się kiedy maleństwo możemy odebrać:loveu::loveu::loveu:
Wreszcie dotarłam tutaj....Iwonko....Ty już wiesz co....ja tu juz nic nie napiszę....no bo co można???Teraz będzie już tylko lepiej:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

halbina napisał(a):
widzisz, rozwiązanie jest!
(tylko co potem... nas już nawet nikt nie odwiedza na wątku, dwa małe czarne czekają na domki i echo... mam kotkę z trzema kociakami i kociego podrostka... a na początku lipca mają przyjechać dwie panny... a planowałam remont...)

:razz::razz::razz:...........ups...:roll:musi byc dobrze..masz przeciez murowaną rękę do adopcji Halbinko:lol::lol:

Posted

widzisz, rozwiązanie jest!
(tylko co potem... nas już nawet nikt nie odwiedza na wątku, dwa małe czarne czekają na domki i echo... mam kotkę z trzema kociakami i kociego podrostka... a na początku lipca mają przyjechać dwie panny... a planowałam remont...)

Posted

Nocka minęła spokojnie.Wstała kilka razy siku i dostała przy okazji jeść.
Straszna ślicznotka z Niej...
Isiak - faktycznie wypadałoby Ją jakoś nazwać :loveu:
Dzielna dziewczynka stawia już pierwsze kroczki :loveu: