ihabe Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Jka się ją zacznie całować to naprawdę trzeba mocno się pilnować, żeby jej nie zjeść:loveu::loveu::loveu: A jaka gaduła się z niej robi :loveu::loveu: Czasami jak szczeknie ( powiedzmy, że inne psy się nie obrażą za to, że nazywam to szczekaniem) to aż się przestraszyć mozna:loveu: Quote
Klaudus__ Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='fizia']A jaka wygimnastykowana :evil_lol: Nooo baaa! I jeszcze tak! :evil_lol: Quote
ihabe Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Monisia pokazała dzisiaj zdjęcia Xeny Pani Halince nasze rehabilitantce i Pani Halinka twierdzi, że to cudo to 90% boxerek:loveu: Muszę jeszcze jej pokazać Xenię na żywo ale nie ma jak, gdyz to maleństwo śpi i śpi i boje się, że jak ją zabiorę to się obudzi i będzie pora karmienia:loveu: Quote
Soema Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Boxerek :-o na jednym zdjęciu podobnie się prezentowała.. Oj ale jestem ciekawa co z niej wyrośnie :) Quote
kamilawa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ja tak sobie po cichutku śledzę wątek i normalnie się napatrzeć nie mogę na tego słodziaka... ;) Zakochać się od pierwszego wejrzenia można... :loveu: Quote
eski Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 kamilawa napisał(a):Ja tak sobie po cichutku śledzę wątek i normalnie się napatrzeć nie mogę na tego słodziaka... ;) Zakochać się od pierwszego wejrzenia można... :loveu: Oj, tak :) Quote
ANETTTA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 czy ktos pyta o sunie ..??? ciekawe jaka ona duza bedzie ??/ Quote
ihabe Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Jest Pani z Chorzowa bardzo zainteresowana sunią, mam się z nia spotkać w przyszłym tygodniu. Muszę tylko Pani powiedzieć , że to sunia w stylu boxerki.:loveu: A maleńka tylko śpi, je, siusia pięknie na matę, zaczyna sie bawić:loveu: Wychodzą jej ząbki, zaczynają sie tylne przebijać, już je czuć. Mała bierze nasz palce i tak je przygniata, chyba swędzą ją dziąsełka. To jest najsłodsza dzidzia jaką widziałam. Lilutka była nieco starsza jak trafiła do nas na tymczas a ten maluch to taka kruszyna:loveu: Quote
Soema Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ihabe, żeby się tylko pani później nie rozczarowała jak wyrośnie co innego.. Bo na boksia mi to średnio wygląda, ale z kundelkami to różnie :lol: Quote
ANETTTA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 bordka to boksiowa nie bedzię ale figurkę to moze mieć łapki takei sobie duże ..grube ...przynajmniej na fotkach ... Quote
ihabe Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Jestem umówiona z Panią Ulą dziś:loveu: a Xenia jak była urocza tak nadal jest i to jeszcze bardziej: [IMG]http://guli.it.pl/%7Eihabe/090628/IMG_9734.jpg[/IMG] [IMG]http://guli.it.pl/%7Eihabe/090628/IMG_9735.jpg[/IMG] [IMG]http://guli.it.pl/%7Eihabe/090628/IMG_9737.jpg[/IMG] Quote
ihabe Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Mam mieszane uczucia. Pani wspaniała, młoda i widać, że jej zależy ale mąż taki sobie, ani razu sie nie odezwał podczas mojej wizyty, unikał kontaktu wzrokowego.... Do tego jeśli Xena to mix boksera z jakimś amstafem a na takiego wygląda to tutaj musimy mieć właścicieli, którzy dużą wiedzą o tego typu psiakach. Nie wiem co robić:-( Quote
kamilawa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Eh. :-( Jeśli sunia u Ciebie ma super DT i możesz ją dłużej u siebie mieć, to myślę, że warto zaczekać i szukać dalej domku... Nie wiadomo do końca co z niej wyrośnie, a jeśli to faktycznie boksio/ast (swoją drogą fajna nazwa : boksioast :evil_lol:) to trzeba poszukać znających się 'na sprawie' ludzi... Takie moje zdanie :oops: Quote
zerduszko Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ihabe napisał(a):Mam mieszane uczucia. Pani wspaniała, młoda i widać, że jej zależy ale mąż taki sobie, ani razu sie nie odezwał podczas mojej wizyty, unikał kontaktu wzrokowego.... Do tego jeśli Xena to mix boksera z jakimś amstafem a na takiego wygląda to tutaj musimy mieć właścicieli, którzy dużą wiedzą o tego typu psiakach. Nie wiem co robić:-( Może facet nieśmiały, nietowarzyski?? Swoją droga zastanawia mnie czemu akurat na Xenę taki mus... bo ładna?? Quote
Soema Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jejku, to wychodzi, że ja się w ogóle na szczeniakach nie znam.. nawet Dziewczynom w Fundacji pokazywałam sunie i żadna nie widzi podobieństwa do boksia.. oprócz czarnej kufy..:oops: Ona ma jeszcze czas... jeszcze nie ma nawet 8tyg. maleństwo Kochane u Ciotki ma cudownie :) Quote
Klaudus__ Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Soema napisał(a):Jejku, to wychodzi, że ja się w ogóle na szczeniakach nie znam.. nawet Dziewczynom w Fundacji pokazywałam sunie i żadna nie widzi podobieństwa do boksia.. oprócz czarnej kufy..:oops: Ona ma jeszcze czas... jeszcze nie ma nawet 8tyg. maleństwo Kochane u Ciotki ma cudownie :) Mi to ten Jej pycholek zaraz czymś bullowatym podszedł :evil_lol: Zresztą zaraz mówiłam,że jakiś amstaff [czy cuś] miał tu jakiś udział. A wet znowu mówił,że boksiowata ciut :evil_lol: Quote
ihabe Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 nowa seria fotek, laleczka staje się coraz bardziej aktywna:loveu::loveu: Quote
leni356 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jaka słodka :loveu: Ihabe, uwielbiam Twój "przychówek" :lol: Quote
ihabe Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 psie feremony też nieźle na mnie wpływają:-0) a to moja kochana Babcia Frela i szczekam już Quote
Recommended Posts