Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jka się ją zacznie całować to naprawdę trzeba mocno się pilnować, żeby jej nie zjeść:loveu::loveu::loveu: A jaka gaduła się z niej robi :loveu::loveu: Czasami jak szczeknie ( powiedzmy, że inne psy się nie obrażą za to, że nazywam to szczekaniem) to aż się przestraszyć mozna:loveu:

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monisia pokazała dzisiaj zdjęcia Xeny Pani Halince nasze rehabilitantce i Pani Halinka twierdzi, że to cudo to 90% boxerek:loveu:
Muszę jeszcze jej pokazać Xenię na żywo ale nie ma jak, gdyz to maleństwo śpi i śpi i boje się, że jak ją zabiorę to się obudzi i będzie pora karmienia:loveu:

Posted

kamilawa napisał(a):
Ja tak sobie po cichutku śledzę wątek i normalnie się napatrzeć nie mogę na tego słodziaka... ;) Zakochać się od pierwszego wejrzenia można... :loveu:

Oj, tak :)

Posted

Jest Pani z Chorzowa bardzo zainteresowana sunią, mam się z nia spotkać w przyszłym tygodniu. Muszę tylko Pani powiedzieć , że to sunia w stylu boxerki.:loveu:
A maleńka tylko śpi, je, siusia pięknie na matę, zaczyna sie bawić:loveu:
Wychodzą jej ząbki, zaczynają sie tylne przebijać, już je czuć. Mała bierze nasz palce i tak je przygniata, chyba swędzą ją dziąsełka.
To jest najsłodsza dzidzia jaką widziałam. Lilutka była nieco starsza jak trafiła do nas na tymczas a ten maluch to taka kruszyna:loveu:

Posted

Ihabe, żeby się tylko pani później nie rozczarowała jak wyrośnie co innego..
Bo na boksia mi to średnio wygląda, ale z kundelkami to różnie :lol:

Posted

Jestem umówiona z Panią Ulą dziś:loveu:

a Xenia jak była urocza tak nadal jest i to jeszcze bardziej:

[IMG]http://guli.it.pl/%7Eihabe/090628/IMG_9734.jpg[/IMG]

[IMG]http://guli.it.pl/%7Eihabe/090628/IMG_9735.jpg[/IMG]

[IMG]http://guli.it.pl/%7Eihabe/090628/IMG_9737.jpg[/IMG]

Posted

Mam mieszane uczucia. Pani wspaniała, młoda i widać, że jej zależy ale mąż taki sobie, ani razu sie nie odezwał podczas mojej wizyty, unikał kontaktu wzrokowego....
Do tego jeśli Xena to mix boksera z jakimś amstafem a na takiego wygląda to tutaj musimy mieć właścicieli, którzy dużą wiedzą o tego typu psiakach.

Nie wiem co robić:-(

Posted

Eh. :-(
Jeśli sunia u Ciebie ma super DT i możesz ją dłużej u siebie mieć, to myślę, że warto zaczekać i szukać dalej domku... Nie wiadomo do końca co z niej wyrośnie, a jeśli to faktycznie boksio/ast (swoją drogą fajna nazwa : boksioast :evil_lol:) to trzeba poszukać znających się 'na sprawie' ludzi...
Takie moje zdanie :oops:

Posted

ihabe napisał(a):
Mam mieszane uczucia. Pani wspaniała, młoda i widać, że jej zależy ale mąż taki sobie, ani razu sie nie odezwał podczas mojej wizyty, unikał kontaktu wzrokowego....
Do tego jeśli Xena to mix boksera z jakimś amstafem a na takiego wygląda to tutaj musimy mieć właścicieli, którzy dużą wiedzą o tego typu psiakach.

Nie wiem co robić:-(

Może facet nieśmiały, nietowarzyski??

Swoją droga zastanawia mnie czemu akurat na Xenę taki mus... bo ładna??

Posted

Jejku, to wychodzi, że ja się w ogóle na szczeniakach nie znam.. nawet Dziewczynom w Fundacji pokazywałam sunie i żadna nie widzi podobieństwa do boksia.. oprócz czarnej kufy..:oops:

Ona ma jeszcze czas... jeszcze nie ma nawet 8tyg. maleństwo Kochane u Ciotki ma cudownie :)

Posted

Soema napisał(a):
Jejku, to wychodzi, że ja się w ogóle na szczeniakach nie znam.. nawet Dziewczynom w Fundacji pokazywałam sunie i żadna nie widzi podobieństwa do boksia.. oprócz czarnej kufy..:oops:

Ona ma jeszcze czas... jeszcze nie ma nawet 8tyg. maleństwo Kochane u Ciotki ma cudownie :)

Mi to ten Jej pycholek zaraz czymś bullowatym podszedł :evil_lol:
Zresztą zaraz mówiłam,że jakiś amstaff [czy cuś] miał tu jakiś udział. A wet znowu mówił,że boksiowata ciut :evil_lol: