Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gonia66 napisał(a):
No ale jak to/??Skreslamy Pania tylko dlatego, ze chce psa a nigdy wczesniej nie miala????NAwet jej nikt nie sprawdzi i nie porozmawia???To bylaby dla mnie jakas paranoja...:razz:

Chyba nikt tak sie nie wypowiedzial,ze nie?! Jesli ta Pani jest tak zdecydowana/chcialam tu uzyc innego slowa,ale staram sie byc kulturalna/,to niech poczeka na tego slodziaka jeszcze miesiac i wtedy zdecyduje.:roll:

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonia66']Uważam, że domeczek trzeba sprawdzić jak najbardziej do tego czasu Malutka troszkę jeszcze "podrośnie" u Ihabe(jest już u Ciebie Iwonko??)Na pewno nie mozemy tej okazji odrzucic bez sprawdzenia..tzn takie jest moje zdanie, ale czekam na zdanie Klauduś czy Ihabe...:lol:dlaczego nikt się nie odzywa??

Goniu Ty moja kochana, nie odzywam się gdyż nie wiem jak palcem trafić sobie ...w oko:loveu: Ale maleńka juz jest i jest urocza, jest kochana, jest naprawdę malutka. Grzecznie śpi w koszyku, apetyt ma niezły i popiskuje jak świnka morska:loveu:

Nasza Monisia na chwilę obecną nazwała ją Xena:loveu:

Powitanie na nowym tymczasie:

Posted

O Mateńko...normalnie zakochać sie ...i umrzeć....jest booooosssska....nie wiem co to będzie Iwonko;):loveu::loveu:(wiesz dobrze o co chodzi;):eviltong:)

Posted

Cudownie, że sprawy przybrały taki obrót :loveu: Ja byłam dzisiaj u moich wetów i wspominałam o malutkiej, żeby domku szukać, a tu okazuje się, że nie będzie chyba takiej potrzeby :multi:

Posted

Isiak napisał(a):
Cudownie, że sprawy przybrały taki obrót :loveu: Ja byłam dzisiaj u moich wetów i wspominałam o malutkiej, żeby domku szukać, a tu okazuje się, że nie będzie chyba takiej potrzeby :multi:

Domek stały jest potrzebny:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Soema napisał(a):
Jaka jestem przerażona..:roll: biedactwo takie.. to jest okropne, że ta bida nie ma mamusi przy sobie..:-(

Nie jest juz tak przerażona jak była zanim trafiła do Klaudii. Klauduś juz jak prawdziwa mama się nią zaopeikowała a teraz ciotka ihabe i jej rodzinka, wraz z dziadkiem Pixelem, Babcią Frelą i facetem w sile wieku Scoobim i takiej nie czułej jak na suczke wypasionej Astii będą się nią opiekować aż Xena znajdzie najwspanialszy domek:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
A ja tam myslę, że Xenka juz mamusie ma:loveu::loveu::eviltong:

Goniu,,, przecież wiesz, że ja muszę staruszkom pomagać bo ich nikt nie chce :-(:-(:-( Szczeniaki? Jeszcze się nie urodzą a już mają domki:loveu:
Wiesz młodość:evil_lol: Pomagam Klaudusiowi bo ta dziewczyna z Michałem to dwóch takich co to serce z diamentów mają i nikomu nie odmówią. Mój kocahny Piotruś od razu zaproponował, żeby ją wziąć do nas, nie przeszkadza nam taka kruszynka przy takim stadzie .....:loveu::loveu: Teraz słodko spi i ja chyba też pójdę bo a nóż zaraz się obudzi:diabloti:
pozdrwaiamy wszystkich:loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Goniu,,, przecież wiesz, że ja muszę staruszkom pomagać bo ich nikt nie chce :-(:-(:-( Szczeniaki? Jeszcze się nie urodzą a już mają domki:loveu:
Wiesz młodość:evil_lol: Pomagam Klaudusiowi bo ta dziewczyna z Michałem to dwóch takich co to serce z diamentów mają i nikomu nie odmówią. Mój kocahny Piotruś od razu zaproponował, żeby ją wziąć do nas, nie przeszkadza nam taka kruszynka przy takim stadzie .....:loveu::loveu: Teraz słodko spi i ja chyba też pójdę bo a nóż zaraz się obudzi:diabloti:
pozdrwaiamy wszystkich:loveu::loveu:

Oczywiście Iwonko, że wiem jaka jest Twoja misja:loveu:Nie mam tez jednak wątpliwośći, co przeżyjesz niebawem, jak mała znajdzie domek:p Kochana..a czy na tych fotkach wcześniejszych jest Twój staruszek??Jak się on ma tak w ogóle???:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Oczywiście Iwonko, że wiem jaka jest Twoja misja:loveu:Nie mam tez jednak wątpliwośći, co przeżyjesz niebawem, jak mała znajdzie domek:p Kochana..a czy na tych fotkach wcześniejszych jest Twój staruszek??Jak się on ma tak w ogóle???:loveu:

ja przeżywam każde rozstanie:-(, to prawda:loveu:
Pixelka nie ma na zdjęciach, spał i śpi w sypialni. Malo się juz ruszam, wstaje tylko na chwilkę , potrupta, napije się, wysiusia:-( Wieczorkiem nie zjadł tabletek i juz się martwię...

Posted

Ojojojjj moje kochane maleństwo :loveu:
Przyznam się Wam szczerze,że jakbym Iwonki nie znała to bym Jej dzidziusia nie oddała :evil_lol: Ale wiem,że tam ma o wiele wiele lepiej niż u mnie. Dobrze Iwonko,że dałaś wcześniej znać,że maleństwo już u Was jest [na forum]. Bo ja dzisiaj nabyłam kolejnych wrogów na dogo. Otóż chciałbym wytłumaczyć zwyczajnie,że nie każdy ma czas siedzieć przed komputerem 24h na dobe... Zresztą każdy mądry człowiek zrozumie mam nadzieję...
Jutro wrzucę kilka zdjęć jeszcze u mnie...
Śpij spokojnie dzielny maluszku! Dziękuję Wam Iwonko za chwilowy tymczas!

Posted

[quote name='Klaudus__']Ojojojjj moje kochane maleństwo :loveu:
Przyznam się Wam szczerze,że jakbym Iwonki nie znała to bym Jej dzidziusia nie oddała :evil_lol: Ale wiem,że tam ma o wiele wiele lepiej niż u mnie. Dobrze Iwonko,że dałaś wcześniej znać,że maleństwo już u Was jest [na forum]. Bo ja dzisiaj nabyłam kolejnych wrogów na dogo. Otóż chciałbym wytłumaczyć zwyczajnie,że nie każdy ma czas siedzieć przed komputerem 24h na dobe... Zresztą każdy mądry człowiek zrozumie mam nadzieję...
Jutro wrzucę kilka zdjęć jeszcze u mnie...
Śpij spokojnie dzielny maluszku! Dziękuję Wam Iwonko za chwilowy tymczas!

Klauduś..Ty...wrogów na dogo???:crazyeye::crazyeye:No proszę Cie...chyba każdy kto Cię zna doskonale wie, że zawsze wchodzisz na watek jak tylko możesz i masz czas...widocznie nie wszyscy Cię znają..ale jakby co- Dogorrę naślemy na nich- podaj namiary;):p

Posted

Ludźmi na dogo w większości nie warto się przejmować..:roll:
nie tęsknisz za tym cudem? Pochwalisz się tą drugą kruszyną?
Ja bym na krok nie odstępowała... :oops:
już tak kociaka w wakacje odchowywałam, ehh :loveu:

Posted

Brakuje mi tego maluszka. Pomimo,że to tylko jedna nocka to jednak odpowiedzialność za taką kruszynkę bardzo przywiązuje...
Ta która jest u mnie jest spokojna, rozpieszczona,a Xenka musi dopiero tego zaznać! Dlatego domek Iwonki jest nalepszym miejscem na 'dzieciństwo'. Ja mam teraz ciut mniej czasu i nie mogłabym Jej tak rozpieścić jak na to zasługuje.

A tutaj razem!

Posted

Ihabe jesteś aniołem! :loveu: Kolejne psie nieszczęście, a Ty jak zwykle jesteś niezawodna. Wielki szacunek za wszystko co robisz!

A Xenka jest przecudna... nic tylko tulić i tulić i tulić :loveu:

Posted

[quote name='Klaudus__'] Otóż chciałbym wytłumaczyć zwyczajnie,że nie każdy ma czas siedzieć przed komputerem 24h na dobe... Zresztą każdy mądry człowiek zrozumie mam nadzieję...
Szczególnie jak się ma tyle psiów pod opieką co Wy :p

Zaraz też się obrażę, bo mi nie odpowiedziałaś w temacie Lizki :obrazic:

Posted

Klauduś, jeśli ktoś ma jakieś ale do Ciebie to startuje do walki z wieloma ciotakmi:loveu::loveu:
Dziękuję za zaufanie jakie nam okazałaś. Dobrze , że Monia ma wakacje i zrezygnowała z obozu aby zostać z maleńką. Xena ( dziękuję też że się zgodziliście na takie nazwanie maleństwa) dziś przespała ładnie nockę, obudziła nas o 3.30, dostała amku, zrobiła kupkę i poszła spać. Następnie około 5,30 zrobiła wrzask, wiec tym razem tatuś zajął się maleństwem, znów pojadła, zrobiła ogromne siusiu na matę i kupkę i poszła spać ale jakoś w koszyczku nie chciała, a że nam się bardzo jeszcze chciało chociaż chwilke pospać , wiec wzięliśmy ją do łóżka. Najpierw wchodziła mi we włosy i cichutko płakała a potem przeszła pod skrzydełka tatusia Piotrusia i wtulona w niego spała na plecach. Rano wstaliśmy a ona nadal spała w łóżku:loveu:
Potem było śniadanko i toaleta i znów poszła spać do łóżeczka ale Monisi. Spała do 10:00, coś zjadła i znów spała. A podobno teraz kilka minut wcześniej zaczęła się znów budzić.
Przed wyjściem do pracy przygotowąłam jej kilka dań gotowych do podgrzania: serek biały półtłusty z mleczkiem, gotowany kurczczek z ryżem drobniutko zmielony, sucha karma zalana wrzątkiem i zgnieciona, kaszka i mleko psie. Myslę, że powinno wystarczyć do mojego powrotu z pracy.