Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

Posted

megii1 napisał(a):
Z uwagi na stan łap został bidak za bramą ale widac było jak bardzo by chciał też już tak biegać jak inne psiaki:)

Bedzie, na pewno będzie biegać! pod taką opieką :loveu:

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje słoneczko kochane:loveu: biegać już chce:eviltong:
Dziś widziałam,jak Misza przyszedł na taras i gapił się w okno:p o podwieczorek się upominał:cool3: Na mnie będzie miał małego focha ,bo zastrzyki mu robiłam..wiem ,bo od pani doktor zwiewa:razz: ale co tam...przejdzie mu kiedyś:eviltong:
Jak to miło popatrzeć jak Miszka wraca do życia, jak patrzy na człowieka z zaufaniem i miłością. Mija dopiero tydzień, a on się tak bardzo zmienił. Kiedyś miał takie oczy ,jakby na nic nie patrzył, a teraz wszystko go ciekawi, a najbardziej majsterkowanie Darka:cool3:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Leyla...te koszty ,to jeszcze nie dzisiaj- dopiero jak skończy się aukcja i będzie wiadomo ile cegiełek się sprzedało.
To wtedy łatwo obliczyć...4% od sztuk sprzedanych cegiełek x 5pln i do tego dodać 12pln za wyróżnienie aukcji.
Tak przykładowo to jak sprzedasz 200cegiełek po 5zł,to koszty prowizji wynoszą 40zł,do tego dodać 12zł wyróżnienia,to jest 52zł.
Czyli na konto Miszy wpływa 200x5 - 52 = 948zł.

Wystawiać?

:hmmmm:..dobra,jakos to ogarnę:mdleje::cooldevi: wystawić!!! pewnie ,że wystawić!! i wielkie dzięki za pomoc!!

Posted

__Lara napisał(a):
Leyla, to obfotografuj go i wiesz, Verterka jakbyś mogła :oops: :multi:

Dziś już mu dałam spokój, bo obraża się za zdjęcia:eviltong: nastepnym razem..:cool3: Robę mu zdjęcia kłuję igłą...znienawidzi mnie jeszcze:evil_lol:

żeby opstrykać Verterka ,to trzeba go do drzewa przywiązać, bo skacze i biega jak szalony!!

Posted

Prawie minął tydzień, jak Misza ma dom i rodzinę. Dziś od rana drepcze za Panem i upomina się o jedzenie:p Powoli chłopak nam zdrowieje:cool3: Niedługo nie wejdę sobie bez pytania na jego teren:chaos: Ma bardzo troskliwego opiekuna; Państwo Miszy mają dziś uroczystość rodzinną, jednak nie zostana na niej do końca, postanowili przyjść zaraz ,bo psiaki nie mogą być bez opieki. To samo było gdy wybrali się na " Upiór w operze" już po pierwszej części gnali do domu ,bo Miszka był słaby:evil_lol::p Kochają go napewno:roll:

Posted

Leyla napisał(a):
Prawie minął tydzień, jak Misza ma dom i rodzinę. Dziś od rana drepcze za Panem i upomina się o jedzenie:p Powoli chłopak nam zdrowieje:cool3: Niedługo nie wejdę sobie bez pytania na jego teren:chaos: Ma bardzo troskliwego opiekuna; Państwo Miszy mają dziś uroczystość rodzinną, jednak nie zostana na niej do końca, postanowili przyjść zaraz ,bo psiaki nie mogą być bez opieki. To samo było gdy wybrali się na " Upiór w operze" już po pierwszej części gnali do domu ,bo Miszka był słaby:evil_lol::p Kochają go napewno:roll:

Co za opieka :crazyeye::loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']To Misza na stałe zostaje?:eviltong:[/quote]

Nikt tego nie powiedział:p Będziemy szukać domku Miszy napewno...ale może Darek nie da rady go oddać(to moje marzenie) :roll:

Posted

[quote name='Leyla']wydatki:

wypisanie miszy ze schroniska 50 zŁ
smycz i obroŻa 30 zŁ
weterynarz 22.06.09 80 zŁ
weterynarz 23.06.09 120 zŁ
weterynarz 24.06.09 80 zł

do uzupełnienia..

Posted

[quote name='__Lara']Psiak nie jest u Leyli tylko u megii1 ;)[/quote]

No to drobna pomyłka. Ale ponieważ życzę Miszy z całego serca szybkiego powrotu do zdrowia i najwspanialszego dalszego życia to będzie mi darowana ta nieścisłość. :lol:

Posted

[quote name='LACRIMA']No to drobna pomyłka. Ale ponieważ życzę Miszy z całego serca szybkiego powrotu do zdrowia i najwspanialszego dalszego życia to będzie mi darowana ta nieścisłość. :lol:[/quote]

..jasne, jasne.:p Miszka jest u Magdy ,ale ja tam często jeżdżę. Pani doktor jest wspaniała:p Widzę psa co 48 godzin i za każdym razem jest jakaś poprawa:loveu:Misza od niej zwiewa w najciemniejszą dziurę:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='LACRIMA']Nieźle. Czym karmicie? Czy wet zalecił dietę eliminacyjną?[/quote]

On je Nutre i jeszcze jakieś mokre ,do tego ma podawany Gammolen.

Posted

Oj Miszka...cioteczka Gonia wyjezdza na urlop i jak przyjedzie to j z pewnie Ciebie nawet nie pozna:lol:B edziesz zdrowy i wyleczony hasał po podwórku, najszczesliwszy w świecie..a my razem z Tobą:loveu::loveu:Będę pamietała i słała cieplutkie mysli w Twoj a stronę i strone Twoich Osobistych Aniolów:loveu::loveu::loveu:Trzymaj sie dzielnie chłopaku, bo zasłużyłeś na szczęscie:loveu::loveu::loveu:Odno snie wpłat od \Anonimowych Aniolów, jestem umówiona z cioteczk a Leylą- jedna cioteczka już wpłaciła na 2 miesia ce i te pieniązki już będą lada chwilka na koncie Leyli, druga cioteczka ma wysłać za 3 miesiace z gory na początku miesiącai te pieniązki będą czekały..jak tylko uda mi si e wejsc na internet tam gdzie będę- wpłącę, jesli nie to natychmiast po powrocie są na koncie Miszki:lol::lol:Papatki Słodziaku:loveu::loveu:

Posted

Mogę Wam wysłać weterynaryjną RC Hypoallergenic. W książeczce macie wpis o diecie hipoalergicznej. Jeśli wet potwierdzi potrzebę dajcie na pw dane do wysyłki. Jeśli potrzeba dokupię i prześlę na Wasz adres Efa Olie. Zorientujcie się i dajcie znać. To tak na szybko. Trzymajcie się.

Posted

[quote name='LACRIMA']Mogę Wam wysłać weterynaryjną RC Hypoallergenic. W książeczce macie wpis o diecie hipoalergicznej. Jeśli wet potwierdzi potrzebę dajcie na pw dane do wysyłki. Jeśli potrzeba dokupię i prześlę na Wasz adres Efa Olie. Zorientujcie się i dajcie znać. To tak na szybko. Trzymajcie się.[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu:Ależ to cudna wiadomosc..kolejna pomoc od Lacrimy...Misza..Ty to jesteś chyba raczej szczęściarzem:loveu::loveu::loveu:Szkoda tylko, że musiałeś się o tym dowiedziec po takich doświadczeniach...no ale lepiej poźno, niż wcale:lol:A te Twoje Anioły to i w dzień i w nocy czatują gdzieś blisko- gotowe do pomocy 24na dobę:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='LACRIMA']Mogę Wam wysłać weterynaryjną RC Hypoallergenic. W książeczce macie wpis o diecie hipoalergicznej. Jeśli wet potwierdzi potrzebę dajcie na pw dane do wysyłki. Jeśli potrzeba dokupię i prześlę na Wasz adres Efa Olie. Zorientujcie się i dajcie znać. To tak na szybko. Trzymajcie się.[/quote]

Dzięki;) zorientuję się i dam znać:loveu: