Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

Posted

Miszka :loveu: śmieją się z Vertera tutaj :mad::evil_lol: wydobrzejesz Miszka, wydobrzejesz :) a ciotka Leyla to nie miała Cię dzisiaj odwiedzić? i porobić zdjęcia? :razz:

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciłam, dajcie mi chwilkę ,bo moje psy się zatęskniły:p idziemy uwolnić kreciki:evil_lol::evil_lol: mam fotki, ale muszę zmniejszyć i wysłać Lu Gosiak:razz:

Posted

Leyla napisał(a):
Właśnie wróciłam, dajcie mi chwilkę ,bo moje psy się zatęskniły:p idziemy uwolnić kreciki:evil_lol::evil_lol: mam fotki, ale muszę zmniejszyć i wysłać Lu Gosiak:razz:

No to czekamy :loveu:

Posted

Witam.
W sumie nie pamiętam dlaczego stwierdziłam, ze to sunia:oops: chyba tak mi pracownica schronu powiedziała...
Miszka w schronie był bardzo nieśmiały i uciekał (chował się za budę) a ja nie chciałam go stresować i straszyć swą osobą -stąd ten błąd, za który przepraszam was:oops:.
Jemu teraz już sierść odrasta, z tygodnia na tydzień było lepiej, ale na początku roku był łysy (oprócz głowy) a przy poprzedniej mojej wizycie miał dodatkowo krwawiące rany.

Tak się ciesze, ze mu się udało:multi:

Posted

[quote name='leyla']hotelik 470zŁ/miesiecznie

deklaracje miesieczne:
layla-50zł
nanhoo- 50zł
rodzice nanhoo - 150zł
anonimowa1 - 30zł
anonimowa2- 75 zł
kropa- 30 zł
ninka - 30zł
dzidda -10zł
razem 425zł

jednorazowo:
Anonim - 300zł
lacrima - pierwszy miesiac brakujacą resztę
jola li - 50zł

konto:
monika jędrzejczak
84 1160 2202 0000 0000 1005 2760

tel. [FONT=tahoma]660 574 005 [/FONT]

[FONT=arial black]stan konta miszki:[/FONT]

[FONT=arial black]wpłaty stałe deklaracje:[/FONT]

[FONT=arial black]kropa 30 zł[/FONT]
[FONT=arial black]ninka 30 zł[/FONT]
[FONT=arial black]dzidda20zł[/FONT]
[FONT=arial black]leyla 50 zł[/FONT]

[FONT=arial black]jednorazowe wpłaty:[/FONT]
[FONT=arial black]jola li 50 zł[/FONT]
agnieszka jarzyńska (nie mam nicku) 50 zł
Anonim 300 zł
[FONT=arial black]dziękujemy z całego serca[/FONT]

wydatki:

wypisanie miszy ze schroniska 50 zŁ
smycz i obroŻa 30 zŁ
weterynarz 22.06.09 80 zŁ
weterynarz 23.06.09 120 zŁ
weterynarz 24.06.09 80 zł

Do uzupełnienia...

Posted

Sorki..nie zauważyłam tego postu a szukałam- ale ja zajrecona jestem- wybacz Leyla:oops::oops:
W takim razie trzeba chyba się przypomnieć osobom deklarującym:lol:Bo mało masz coś tych wpłat a wydatków wiele:cool3:...a walka trwalam jakis czas, wiec moze sie zdarzyc ze niektorzy po prostu zapomnieli o deklaracjach(ja tam ma czesto ze sobą- dlatego rozumiem:oops:)..
Ja napisze do "swojego anonima"- ta cioteczka napisala, zebym przypomniala jak pojdzie MIszka do hoteliku:lol:

Posted

Widziałam się dziś z Miszą, apetyt wraca i chęci do życia też. gdy pani doktor czyściła mu ranki, leżał jak aniołek...ale gdy przelatywała nad nim mucha, to złapał ją w locie:crazyeye: taki zuch:cool3:
Misza bardzo chce żyć, ale żeby był zdrowy potrzebuje pieniędzy na lekarza. Uczulenie na pchły spowodowało alergię co bardzo mu dokucza i boli,porobiły sie nawet ranki:shake:
Jest kochany,lubi chodzić dookoła domu i zaglądać w każdą dziurę. Lubi też siedzieć w garażu i patrzeć jak Pan maluje deski:eviltong: I pod nieobecność reszty psów,wchodzi do ich boksów i szpera:evil_lol: Zdjęcia są właśnie z takiej wycieczki:p

Posted

Sylwia K napisał(a):
jeśli poszukujesz suczki w typie rasy to w celestynowie została jeszcze starsza, zdrowa suczka:cool3:

ja zawiedziona jestem ze wzgledu na Leyle, a sama nie poszukuje psa, bo jednego juz mam, zreszta za daleko mieszkam.

Posted

Kaja i Aza napisał(a):
Troche jestem zawiedziona, ze Misza nie okazal sie jednak Nadinka, ale ciesze sie bardzo, ze wyszedl ze schroniska, zeby tylko jeszcze z domem stalym sie udalo.

ja też trochę byłam zawiedziona,ale teraz, gdy go poznałam, nie ma to dla mnie znaczenia. Jedynie mi żal ,ze nie będziemy razem na zawsze i że kiedyś się rozstaniemy,bo znajdzie dom. Zazdroszczę nowemu właścicielowi Miszy ,bo to niezwykły pies. Ale zanim pójdzie do domu ,jeszcze długa droga rekonwalescencji. Muszą zagoić się rany na ciele i na duszy...odrosnąć włoski itp. Ten czas spędzę z nim i każdą chwile zapamiętam na zawsze...

Posted

Tak Misza jest sąsiadem Bingo:) Dziś bidak zrobił spore postępy - dzięki kołnierzowi, który dzwiga przestał wylizywać sobie rany i w końcu widać zaczątki gojenia a poza tym , wprawdzie na leżąco i karmiony ręką, zjadł cała miskę jedzonka:)

Posted

Ja sobie z przyjemnością czytam i bardzo się cieszę. Deklarowałam kasę i gdy będzie potrzebna to dajcie znać, najlepiej na pw, żeby mi nie umknęło. Pozdrawiam dziewczyny!

Posted

megii1 napisał(a):
Tak Misza jest sąsiadem Bingo:) Dziś bidak zrobił spore postępy - dzięki kołnierzowi, który dzwiga przestał wylizywać sobie rany i w końcu widać zaczątki gojenia a poza tym , wprawdzie na leżąco i karmiony ręką, zjadł cała miskę jedzonka:)

No to super wiadomości...dobrze, że już Miszka zaczyna żyć...jeszcze troszke i będzie się działo:loveu::loveu:

Posted

Dziś się dowiedziałam ,że Misza wygrzewał gnaty na taresie:crazyeye: Proszę jak się wkręca na salony:evil_lol: Mam wrażenie ,że jest uparciuchem...można go prosić i prosić, a on i tak zrobi jak chce. Jak się do niego mówi ,to leży ,jakby nie słuchał, a gdy wychodziłam podniósł głowę jakby z pytaniem " i co ..idziesz już? poproś mnie jeszcze trochę..." Ma charakter, trzeba przyznać..:evil_lol::loveu:

[FONT=Arial Black]Misza!!..ja tęsknię za Tobą!!!:placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='Leyla']Dziś się dowiedziałam ,że Misza wygrzewał gnaty na taresie:crazyeye: Proszę jak się wkręca na salony:evil_lol: Mam wrażenie ,że jest uparciuchem...można go prosić i prosić, a on i tak zrobi jak chce. Jak się do niego mówi ,to leży ,jakby nie słuchał, a gdy wychodziłam podniósł głowę jakby z pytaniem " i co ..idziesz już? poproś mnie jeszcze trochę..." Ma charakter, trzeba przyznać..:evil_lol::loveu:

[FONT=Arial Black]Misza!!..ja tęsknię za Tobą!!!:placz::placz::placz:[/FONT]

Hahaha...Misza przecież jest KAUKAZEM...niezależna natura...wolny duch!:loveu:...i to w nim najwspanialsze!

Ale co ja o naturze kaukaza będę pisać! KWL...wie o niej wszystko!