__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Miszka :loveu: śmieją się z Vertera tutaj :mad::evil_lol: wydobrzejesz Miszka, wydobrzejesz :) a ciotka Leyla to nie miała Cię dzisiaj odwiedzić? i porobić zdjęcia? :razz: Quote
Leyla Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Właśnie wróciłam, dajcie mi chwilkę ,bo moje psy się zatęskniły:p idziemy uwolnić kreciki:evil_lol::evil_lol: mam fotki, ale muszę zmniejszyć i wysłać Lu Gosiak:razz: Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Leyla napisał(a):Właśnie wróciłam, dajcie mi chwilkę ,bo moje psy się zatęskniły:p idziemy uwolnić kreciki:evil_lol::evil_lol: mam fotki, ale muszę zmniejszyć i wysłać Lu Gosiak:razz: No to czekamy :loveu: Quote
Sylwia K Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Witam. W sumie nie pamiętam dlaczego stwierdziłam, ze to sunia:oops: chyba tak mi pracownica schronu powiedziała... Miszka w schronie był bardzo nieśmiały i uciekał (chował się za budę) a ja nie chciałam go stresować i straszyć swą osobą -stąd ten błąd, za który przepraszam was:oops:. Jemu teraz już sierść odrasta, z tygodnia na tydzień było lepiej, ale na początku roku był łysy (oprócz głowy) a przy poprzedniej mojej wizycie miał dodatkowo krwawiące rany. Tak się ciesze, ze mu się udało:multi: Quote
Sylwia K Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 i w niedzielę pytałam o jego wiek, ale pracownica schroniska (taka najbardziej kompetentna -starsza chudziutka pani)powiedziała, ze nie wie Quote
Leyla Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='leyla']hotelik 470zŁ/miesiecznie deklaracje miesieczne: layla-50zł nanhoo- 50zł rodzice nanhoo - 150zł anonimowa1 - 30zł anonimowa2- 75 zł kropa- 30 zł ninka - 30zł dzidda -10zł razem 425zł jednorazowo: Anonim - 300zł lacrima - pierwszy miesiac brakujacą resztę jola li - 50zł konto: monika jędrzejczak 84 1160 2202 0000 0000 1005 2760 tel. [FONT=tahoma]660 574 005 [/FONT] __________________ [FONT=arial black]stan konta miszki:[/FONT] [FONT=arial black]wpłaty stałe deklaracje:[/FONT] [FONT=arial black]kropa 30 zł[/FONT] [FONT=arial black]ninka 30 zł[/FONT] [FONT=arial black]dzidda20zł[/FONT] [FONT=arial black]leyla 50 zł[/FONT] [FONT=arial black]jednorazowe wpłaty:[/FONT] [FONT=arial black]jola li 50 zł[/FONT] agnieszka jarzyńska (nie mam nicku) 50 zł Anonim 300 zł [FONT=arial black]dziękujemy z całego serca[/FONT] wydatki: wypisanie miszy ze schroniska 50 zŁ smycz i obroŻa 30 zŁ weterynarz 22.06.09 80 zŁ weterynarz 23.06.09 120 zŁ weterynarz 24.06.09 80 zł Do uzupełnienia... Quote
gonia66 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Sorki..nie zauważyłam tego postu a szukałam- ale ja zajrecona jestem- wybacz Leyla:oops::oops: W takim razie trzeba chyba się przypomnieć osobom deklarującym:lol:Bo mało masz coś tych wpłat a wydatków wiele:cool3:...a walka trwalam jakis czas, wiec moze sie zdarzyc ze niektorzy po prostu zapomnieli o deklaracjach(ja tam ma czesto ze sobą- dlatego rozumiem:oops:).. Ja napisze do "swojego anonima"- ta cioteczka napisala, zebym przypomniala jak pojdzie MIszka do hoteliku:lol: Quote
gonia66 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jejku...jak on biednie wyglada...naprawdę biednie...wyobrazam więc sobie jak wyglądal naprawdę wczesniej:-( Quote
Leyla Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Widziałam się dziś z Miszą, apetyt wraca i chęci do życia też. gdy pani doktor czyściła mu ranki, leżał jak aniołek...ale gdy przelatywała nad nim mucha, to złapał ją w locie:crazyeye: taki zuch:cool3: Misza bardzo chce żyć, ale żeby był zdrowy potrzebuje pieniędzy na lekarza. Uczulenie na pchły spowodowało alergię co bardzo mu dokucza i boli,porobiły sie nawet ranki:shake: Jest kochany,lubi chodzić dookoła domu i zaglądać w każdą dziurę. Lubi też siedzieć w garażu i patrzeć jak Pan maluje deski:eviltong: I pod nieobecność reszty psów,wchodzi do ich boksów i szpera:evil_lol: Zdjęcia są właśnie z takiej wycieczki:p Quote
Kaja i Aza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Troche jestem zawiedziona, ze Misza nie okazal sie jednak Nadinka, ale ciesze sie bardzo, ze wyszedl ze schroniska, zeby tylko jeszcze z domem stalym sie udalo. Quote
Sylwia K Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 jeśli poszukujesz suczki w typie rasy to w celestynowie została jeszcze starsza, zdrowa suczka:cool3: Quote
Kaja i Aza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Sylwia K napisał(a):jeśli poszukujesz suczki w typie rasy to w celestynowie została jeszcze starsza, zdrowa suczka:cool3: ja zawiedziona jestem ze wzgledu na Leyle, a sama nie poszukuje psa, bo jednego juz mam, zreszta za daleko mieszkam. Quote
Leyla Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Kaja i Aza napisał(a):Troche jestem zawiedziona, ze Misza nie okazal sie jednak Nadinka, ale ciesze sie bardzo, ze wyszedl ze schroniska, zeby tylko jeszcze z domem stalym sie udalo. ja też trochę byłam zawiedziona,ale teraz, gdy go poznałam, nie ma to dla mnie znaczenia. Jedynie mi żal ,ze nie będziemy razem na zawsze i że kiedyś się rozstaniemy,bo znajdzie dom. Zazdroszczę nowemu właścicielowi Miszy ,bo to niezwykły pies. Ale zanim pójdzie do domu ,jeszcze długa droga rekonwalescencji. Muszą zagoić się rany na ciele i na duszy...odrosnąć włoski itp. Ten czas spędzę z nim i każdą chwile zapamiętam na zawsze... Quote
Lu_Gosiak Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 bazarek na Miszke zapraszam!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-ratowanie-miszki-ernisia-do-30-06-godz-23-a-140626/#post12503731 Quote
Leyla Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']bazarek na Miszke zapraszam!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-ratowanie-miszki-ernisia-do-30-06-godz-23-a-140626/#post12503731 Dziękuję Gosiu:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Misza jest sąsiadem Vertera - Bingo :loveu: dziś mu ponoć/ wczoraj Verter porwał kość, tak? :lol:;) Quote
megii1 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Tak Misza jest sąsiadem Bingo:) Dziś bidak zrobił spore postępy - dzięki kołnierzowi, który dzwiga przestał wylizywać sobie rany i w końcu widać zaczątki gojenia a poza tym , wprawdzie na leżąco i karmiony ręką, zjadł cała miskę jedzonka:) Quote
LACRIMA Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ja sobie z przyjemnością czytam i bardzo się cieszę. Deklarowałam kasę i gdy będzie potrzebna to dajcie znać, najlepiej na pw, żeby mi nie umknęło. Pozdrawiam dziewczyny! Quote
gonia66 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 megii1 napisał(a):Tak Misza jest sąsiadem Bingo:) Dziś bidak zrobił spore postępy - dzięki kołnierzowi, który dzwiga przestał wylizywać sobie rany i w końcu widać zaczątki gojenia a poza tym , wprawdzie na leżąco i karmiony ręką, zjadł cała miskę jedzonka:) No to super wiadomości...dobrze, że już Miszka zaczyna żyć...jeszcze troszke i będzie się działo:loveu::loveu: Quote
Leyla Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dziś się dowiedziałam ,że Misza wygrzewał gnaty na taresie:crazyeye: Proszę jak się wkręca na salony:evil_lol: Mam wrażenie ,że jest uparciuchem...można go prosić i prosić, a on i tak zrobi jak chce. Jak się do niego mówi ,to leży ,jakby nie słuchał, a gdy wychodziłam podniósł głowę jakby z pytaniem " i co ..idziesz już? poproś mnie jeszcze trochę..." Ma charakter, trzeba przyznać..:evil_lol::loveu: [FONT=Arial Black]Misza!!..ja tęsknię za Tobą!!!:placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Leyla Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja właśnie teraz dostrzegam w nim to ,o czym pisaliście na wątkach kaukaskich:p Uwielbiam w nim to ,że ma własne zdanie:razz: Quote
zuzlikowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Leyla']Dziś się dowiedziałam ,że Misza wygrzewał gnaty na taresie:crazyeye: Proszę jak się wkręca na salony:evil_lol: Mam wrażenie ,że jest uparciuchem...można go prosić i prosić, a on i tak zrobi jak chce. Jak się do niego mówi ,to leży ,jakby nie słuchał, a gdy wychodziłam podniósł głowę jakby z pytaniem " i co ..idziesz już? poproś mnie jeszcze trochę..." Ma charakter, trzeba przyznać..:evil_lol::loveu: [FONT=Arial Black]Misza!!..ja tęsknię za Tobą!!!:placz::placz::placz:[/FONT] Hahaha...Misza przecież jest KAUKAZEM...niezależna natura...wolny duch!:loveu:...i to w nim najwspanialsze! Ale co ja o naturze kaukaza będę pisać! KWL...wie o niej wszystko! Quote
Lu_Gosiak Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Miszka sie nie pogniewa, zajrzyjcie prosze:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/przybity-do-drzewa-na-kolczatce-prosi-o-pomoc-140757/#post12511339 Quote
Recommended Posts