Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

Posted

Leyla napisał(a):
To przecież nie tylko ja ...jest cały łańcuch ludzi ,którzy przyczynili się do jego nowego życia. Najwięcej dał mu Darek, bo miłość opiekę ,czas ...właśnie Misza to wie;)

i niech tak zostanie, Ty leyla masz inne psiury na których możesz sie wyżywać mizianiem i tarmoszeniem. Facetów zostaw samych, oni sie najlepiej dogadają :p

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
i niech tak zostanie, Ty leyla masz inne psiury na których możesz sie wyżywać mizianiem i tarmoszeniem. Facetów zostaw samych, oni sie najlepiej dogadają :p

właśnie, a nie jeszcze by chciała ledwo żywego kaukaza tarmosic:evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):

Mam tych psiaków do miziania pełno ,ale taki wielki misiek mi się marzy jak Misza. A jeszcze do tego ta adrenalina..dziabnie czy nie?:cool3:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
właśnie, a nie jeszcze by chciała ledwo żywego kaukaza tarmosic:evil_lol::evil_lol:

ładnie mi on ledwo żywy:crazyeye: a kto przez furtkę przeskoczył? albo muche w locie złapał?:cool3: To taka cicha woda, mówię Wam:cool3:

Posted

marysia55 napisał(a):

tiaaa , a potem będziemy musiały założyć bazarek żeby ci protezę kupić :evil_lol::evil_lol:

:megagrin::megagrin: ach Ty dowcipasko:evil_lol: Kaukaz najpierw ostrzega podobno, nie odgryza od razu ręki:evil_lol::mad: Wieeeeszzz...interesowałam się trochę tym tematem:siara::siara:

Posted

Leyla napisał(a):
Mam tych psiaków do miziania pełno ,ale taki wielki misiek mi się marzy jak Misza. A jeszcze do tego ta adrenalina..dziabnie czy nie?:cool3:

tiaaa , a potem będziemy musiały założyć bazarek żeby ci protezę kupić :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzisiaj przeleję pieniążki na hotelik dla Miszy(moją deklarację) za lipiec i sierpień, ponieważ idę na urlop od połowy lipca i nie będę mogła przelać sierpniowej wpłaty:lol:
Chciałabym żeby ktoś mi przypominał o wpłatach bo ja to zapominalska jestem;)
Trzymaj się chłopaku:lol:

Posted

dzidda napisał(a):
Dzisiaj przeleję pieniążki na hotelik dla Miszy(moją deklarację) za lipiec i sierpień, ponieważ idę na urlop od połowy lipca i nie będę mogła przelać sierpniowej wpłaty:lol:

Dogorra zawsze chętnie przypomni :razz::diabloti:

Posted

dzidda napisał(a):
No mam taką nadzieję że mi ktoś przypominać będzie:lol:
Jak na razie przelałam swoją deklarację na hotel za dwa miesiące:lol:

Dzięki dziddka:loveu:

Posted

Lu Gosiu... to Ty załozyłaś wątek Miszce,bedziesz więc mogła na pierwszej stronie wpisywać rozliczenia z otrzymanych pieniążków...no wiesz- nick z allegro- kupione sztuki- wpłacona kwota! Możesz?

Pieniążki bedą wpływały na moje konto,a ja je natychmiast przekażę na Twoje(?) z listą wpłacających i kwotą...itd.A ty umieścisz info po ich otrzymaniu. Może tak być?

No i jeszcze mi się przypomniało...
o dyplomik poproszę Isadorę...może da radę pomóc?
I zgodnie z jej radą allegro jest na 14dni wyróżnione,pogrubione i podświetlone! ...na 200cegiełek.

Zmykam,bo znowu zaczyna się burza!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Lu Gosiu... to Ty załozyłaś wątek Miszce,bedziesz więc mogła na pierwszej stronie wpisywać rozliczenia z otrzymanych pieniążków...no wiesz- nick z allegro- kupione sztuki- wpłacona kwota! Możesz?

Pieniążki bedą wpływały na moje konto,a ja je natychmiast przekażę na Twoje(?) z listą wpłacających i kwotą...itd.A ty umieścisz info po ich otrzymaniu. Może tak być?
info odnośnie kupionych cegiełek i nick z allegro ok...ale pieniążki to przelewaj prosze od razu na konto nie moje a Moniki podane na pierwszej stronie ok? To ona w tym związku trzyma kase:evil_lol::evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
info odnośnie kupionych cegiełek i nick z allegro ok...ale pieniążki to przelewaj prosze od razu na konto nie moje a Moniki podane na pierwszej stronie ok? To ona w tym związku trzyma kase:evil_lol::evil_lol:

No to mamy jasność!
Jasne,że tak zrobię...ja wpłacę Monice i wyślę Ci info,a ona Ci potwierdzi wpływ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no i mnie się nieco uda naumieć, a moze i pamięć poprawię!:cool3:

Znikam,bo łupło...łał...jak minie się pojawię!:lol:...oby szybko

Posted

to ja napisałam, że to suka:cool1:
w schronisku na 100% nie istniał jako suka...
i nie ma w schronisku psów na łańcuchu
wszystkie są albo luzem albo w boksach...
czemu prawda jest tak naginana?
proszę o sprostowanie tego nawet jeśli zostało to specjalnie nagięte aby brać ludzi na litość

Posted

[quote name='Sylwia K']to ja napisałam, że to suka:cool1:
w schronisku na 100% nie istniał jako suka...
i nie ma w schronisku psów na łańcuchu
wszystkie są albo luzem albo w boksach...
czemu prawda jest tak naginana?
proszę o sprostowanie tego nawet jeśli zostało to specjalnie nagięte aby brać ludzi na litość

Dzięki za uwagi...już poprawione nieprawdziwe fakty ze schroniska!
Cieszę się,że korygujesz fałszywie przedstawione fakty i,że za taki nie uznajesz opisu stanu Miszki! Czyli zasadnicze- opis stanu Miszy zgadza się z prawdą!
Najlepiej broni się prawda,więc sprawdź,czy jeszcze coś mogłam napisać niezgodnie ze stanem faktycznym jaki jest w schronisku!Oczywiście poprawię.

Posted

Miszka nie był postrzegany jako suka przez pracowników -ja jakoś tak stwierdziłam (nie wiem nawet dlaczego, nie pamiętam:oops:)
jest to mój błąd a nie schroniska

Misza jest niestety w fatalnym stanie i to nie podlega dyskusji:-(

Posted

dzidda napisał(a):

dzidda, pieniądze doszły, bardzo dziękuję:loveu:

Misza z każdym dniem czuje się lepiej, a szczególnie psychicznie:loveu: Rany się goją, włoski odrastają i apetyt dopisuje.
Nadal patrzy mi na ręce, więc mam tylko dwa zdjęcia zrobione pokryjomu:evil_lol: On ma już zupełnie inny pyszczek..taki normalny,jak maja zadowolone psy :loveu: Poproszę Lu gosiak to wrzuci zdjęcia wieczorkiem:p

Posted

Miszko...dziewczyny...allegro zauważyło naszego Miszkę...kupiono juz ponad 20 dyplomików!:loveu:

Leyla...Twój :cool3: Miszka może liczyć na pomoc nie tylko dogo!...wyzdrowieje i będzie przepieknym szczęśliwym kaukazem!

Sylwia...dzięki,że uściśliłaś mój tekst...naprawdę nie trzeba wiecej niż prawda!
Ona sama się broni! A fantazja...cóż,czasami ponosi!:oops:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Miszko...dziewczyny...allegro zauważyło naszego Miszkę...kupiono juz ponad 20 dyplomików!:loveu:

Leyla...Twój :cool3: Miszka może liczyć na pomoc nie tylko dogo!...wyzdrowieje i będzie przepieknym szczęśliwym kaukazem!

Sylwia...dzięki,że uściśliłaś mój tekst...naprawdę nie trzeba wiecej niż prawda!
Ona sama się broni! A fantazja...cóż,czasami ponosi!:oops:

Zuzliku jak się cieszę!!!!:sweetCyb: wycałuję Cię jak spotkam. Przed Miszą długa droga rekonwalescencji, ale teraz już sie tak nie będę martwić:p
Lacrima Miszce pyszne i zdrowe jedzonko przesłała:loveu: Wszyscy o niego dbają:p

Posted

Leyla napisał(a):
dzidda, pieniądze doszły, bardzo dziękuję:loveu:

Misza z każdym dniem czuje się lepiej, a szczególnie psychicznie:loveu: Rany się goją, włoski odrastają i apetyt dopisuje.
Nadal patrzy mi na ręce, więc mam tylko dwa zdjęcia zrobione pokryjomu:evil_lol: On ma już zupełnie inny pyszczek..taki normalny,jak maja zadowolone psy :loveu: Poproszę Lu gosiak to wrzuci zdjęcia wieczorkiem:p

Z niecierpliwością czekam na nowe fotki Miszki...może już Miszki z nadzieją?

Opisując podchody do sfotografowania Miszy,przypomniałaś mi jak Bazyl nieufnie patrzył na moje rece z aparatem!:evil_lol:...jak uwidział,ze go schowałam zaczął mnie...kokietować!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ach Ci psiejscy panowie!

Posted

Leyla...mam już całą masę poleceń z allegro!:loveu:
Pani Kasia poleciła wygłaskac od niej Miszkę! Sama nie mogę,to proszę o to ciebie! A jakbyś głaskła i ode mnie,będę ...szczęśliwa!

Napisała też Pani Magda:

Witam,
płakać się chce jak widzę takiego biednego pieska. Sama mam psa i przygarniętego kota i jeszcze kilkanaście innych zwierząt na dokarmieniu.
Ponieważ wiele razy woziłam dary na paluch (wolę dać jedzenie czy inne leki czy opatrunki niż kasę z którą nie wiadomo co się dzieje) czy jest możliwość zawiezienia osobiście temu pieskowi rzeczy i jedzenia które potrzebuje ????
Pozdrawiam
Magda

Dziękuję wszystkim,którzy Miszce pomagają...wszystkim!!!:loveu::loveu::loveu:

Leyla...
wyślij mi na pw adres mailowy,ew.nr telefonu dla Pani Magdy!Wy najlepiej bezpośrednio się dogadacie co do potrzeb Miszy!