Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteńki kochaniaste...ja dziś nie nadążam z odpisywaniem na maile o Miszkę!:loveu:
Tak się cieszę,ze chłopina ma tak wielu miłośników!
Leyla...wieczorem zrobię listę osób,które przelały już pieniążki...aż się trochę boję zacząć:lol:...Miszka ma już kupionych prawie 120cegiełek! Tak bardzo się cieszę!

justynkax...jeśli na Miszkę chcesz zrobić aukcję, nie mam nic przeciw kopiowaniu aukcji allegro.Na Miszkę to OK.A jak zrobisz juz aukcję, wklej linka tutaj,na wątek Miszki!:lol:

Posted

Pomyłkowo wkleiło mi dogo!!!

Skorzystam z okazji i zaproszę do następnego postu...i z góry podziękuję wszystkim,którzy wpłacili pieniążki,zaoferowali się pomóc rzeczowo i ...rozpropagowali allegro Miszki na innych portalach!
Dziękuję!

Posted

Wykaz wpływów z allegro dla Miszy na dzień 3.07.2009 :

LIMEYY ...10zł
xyoungx ...15zł
JOLA76PL ...20zł
kasiunia00 ...10zł
chspwik ...10zł
skarpetka1 ...5zł
Dzaga_2009 ...5zł
ALAKSZTAJN ...10zł
IRIS_1984 ...15zł
MYNIO8 ...10zł
Maria A.R. z Warszawy...15zł (bez nicku)
OWCAROBALA ...10zł
JUSTYNKAX ...10zł
Jolanta E.M.z Warszawy ...5zł (bez nicku)
KIRCHOLM1605 ...5zł
_Lara_ ... 5zł (oczywiście _Laro:lol:)
Piotr W. z Krakowa ...15zł (bez nicku)
czakalabaka ...5zł
ka_sia1981 ...5zł
PrezesŁukasz ...5zł
SHAAKA ...20zł
LEYLA86 ...10zł
ONYSKA ...5zł
ANIULEK ...5zł
Iwona H. z Białegostoku ...5zł (bez nicku)
aga_m_21 ...10zł
Łukasz M. z Warszawy ...5zł
LAPCIUCH88 ...5zł
AISOZ2 ...20zł
OLENKA7OLENKA ...10zł
OLKA ALE ...15zł
_marshal_ ...10zł
COOL_BO ...20zł
--------------------------------
razem ...330zł

Przelewam tę kwotę na konto Miszy! Proszę o potwierdzenie wpływu.

Bardzo serdecznie dziękuję!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

No właśnie kiepsko łapka wyglada... Generalnie to sytuacja wygląda tak, że od jakiś dwóch dni Misza zaczął utykać na tą "gorszą " łapke - z kością na wierzchu:( Myśleliśmy że to od tego ze chce sporo spacerować i ze się troszkę przemęczył. A wiecie Misza jak to kaukaz robi co chce i jak chce chodzić to chodzi:) Dziś kiedy przyszłam z pracy zobaczyłam że ta bidna łapka jest o pół raza grupsza niż druga. Ona jest wyraźnie spuchnięta i to mocno; na wysokości łokcia zrobiła się gula. Misza ma problemy ze stawaniem na nią, podkurcza ją przy chodzeniu. Podejrzewamy że zbiera tam się ropa:( Moja Pani weterynarz będzie u nas jutro i oceni stan łapki fachowo - ja tylko pisze to co widzę. Miszka codziennie dostaje podwójny antybiotyk ale też codziennie z ran sączy się jeszcze ropa. Ale to i tak lepiej bo na poczatku ropa się nie sączyła tylko leciała ciurkiem:(

Posted

megii1 napisał(a):
No właśnie kiepsko łapka wyglada... Generalnie to sytuacja wygląda tak, że od jakiś dwóch dni Misza zaczął utykać na tą "gorszą " łapke - z kością na wierzchu:( Myśleliśmy że to od tego ze chce sporo spacerować i ze się troszkę przemęczył. A wiecie Misza jak to kaukaz robi co chce i jak chce chodzić to chodzi:) Dziś kiedy przyszłam z pracy zobaczyłam że ta bidna łapka jest o pół raza grupsza niż druga. Ona jest wyraźnie spuchnięta i to mocno; na wysokości łokcia zrobiła się gula. Misza ma problemy ze stawaniem na nią, podkurcza ją przy chodzeniu. Podejrzewamy że zbiera tam się ropa:( Moja Pani weterynarz będzie u nas jutro i oceni stan łapki fachowo - ja tylko pisze to co widzę. Miszka codziennie dostaje podwójny antybiotyk ale też codziennie z ran sączy się jeszcze ropa. Ale to i tak lepiej bo na poczatku ropa się nie sączyła tylko leciała ciurkiem:(

Biedak :( w jakim on był stanie :placz::placz::placz:

Posted

Łapka ciągle opuchnięta. Dziś była Pani doktor - stwierdziła, że łapka zaczyna się goić a najprawdopodobniej przyczyną opuchnięcia jest fakt że nasz przystojniak przytył od kiedy u nas jest i może dawka antybiotyku zrobiła się za mała. Dziś wpadła tylko na moment podac leki i przemyć łapki ale jutro bedzie na dłużej także napiszę coś więcej:)

Posted

megii1 napisał(a):
Łapka ciągle opuchnięta. Dziś była Pani doktor - stwierdziła, że łapka zaczyna się goić a najprawdopodobniej przyczyną opuchnięcia jest fakt że nasz przystojniak przytył od kiedy u nas jest i może dawka antybiotyku zrobiła się za mała. Dziś wpadła tylko na moment podac leki i przemyć łapki ale jutro bedzie na dłużej także napiszę coś więcej:)

Oj, to żeby to był ten powód.

Posted

[quote name='zuzlikowa']...i jeszcze oznajmiam,że jak będzie trza ,to znowu zerżnę:cool3:
marysieńko...:loveu:
:roflt::roflt: zuzlikowa Tobie pozwolę na wszystko:evil_lol::evil_lol: nie wiem jak to odmieć więc napiszę tak "możesz zerżnąć ile razy razy chcesz i z którego tekstu chcesz". Rżnij, krój, tnij ile wlezie, żeby tylko psiak miał z tego korzyść :p:p:p