Ninti Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Tam widać taki pręgowany OGON :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ninka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Dziewczyny, przepraszam za offa ale widze, ze u Miszy wszystko pod kontrola, dlatego prope, pomozcie jesli mozecie!!! 7szczeniakom grozi smierc! Juz jeden odszedl..:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-suka-z-siedmioma-maluchami-grozi-im-smierc-140979/ Quote
justynkax Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wiecie co...pomyślałam sobie, że mogłabym oddać coś fajnego na "bazarek" dla Miszy. Można by wystawić na Allegro, a uzbierana kaska byłaby dla Miszy. Mianowicie mam nowy Pendrive Biżuteria z cekinami 4GB. Tu możecie zobaczyć jak wygląda. Cudowny Pendrive 4GB jak SWAROVSKI (677962281) - Aukcje internetowe Allegro Pendrive ma tylko maleńkie prawie niewidoczne ryski w jednym miejscu. co wy na to ? Quote
Kaja i Aza Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Justynka, Ty sie nie pytaj, tylko wystawiaj. Kazdy grosz sie przyda. Quote
justynkax Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Muszę się dowiedzieć czy mogę zdjęcia wziąć Miszki i w ogóle skopiować trochę aukcję Allegro od zuzlikowej aby ludzie wiedzieli że to na Miszkę. Quote
justynkax Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Może lepiej by było jakby sama zuzlikowa wystawiła, a ja udostępnię zdjęcia i wyślę potem osobie która go kupi albo wylicytuje. Doradźcie coś... Quote
zuzlikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Cioteńki kochaniaste...ja dziś nie nadążam z odpisywaniem na maile o Miszkę!:loveu: Tak się cieszę,ze chłopina ma tak wielu miłośników! Leyla...wieczorem zrobię listę osób,które przelały już pieniążki...aż się trochę boję zacząć:lol:...Miszka ma już kupionych prawie 120cegiełek! Tak bardzo się cieszę! justynkax...jeśli na Miszkę chcesz zrobić aukcję, nie mam nic przeciw kopiowaniu aukcji allegro.Na Miszkę to OK.A jak zrobisz juz aukcję, wklej linka tutaj,na wątek Miszki!:lol: Quote
zuzlikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Pomyłkowo wkleiło mi dogo!!! Skorzystam z okazji i zaproszę do następnego postu...i z góry podziękuję wszystkim,którzy wpłacili pieniążki,zaoferowali się pomóc rzeczowo i ...rozpropagowali allegro Miszki na innych portalach! Dziękuję! Quote
zuzlikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wykaz wpływów z allegro dla Miszy na dzień 3.07.2009 : LIMEYY ...10zł xyoungx ...15zł JOLA76PL ...20zł kasiunia00 ...10zł chspwik ...10zł skarpetka1 ...5zł Dzaga_2009 ...5zł ALAKSZTAJN ...10zł IRIS_1984 ...15zł MYNIO8 ...10zł Maria A.R. z Warszawy...15zł (bez nicku) OWCAROBALA ...10zł JUSTYNKAX ...10zł Jolanta E.M.z Warszawy ...5zł (bez nicku) KIRCHOLM1605 ...5zł _Lara_ ... 5zł (oczywiście _Laro:lol:) Piotr W. z Krakowa ...15zł (bez nicku) czakalabaka ...5zł ka_sia1981 ...5zł PrezesŁukasz ...5zł SHAAKA ...20zł LEYLA86 ...10zł ONYSKA ...5zł ANIULEK ...5zł Iwona H. z Białegostoku ...5zł (bez nicku) aga_m_21 ...10zł Łukasz M. z Warszawy ...5zł LAPCIUCH88 ...5zł AISOZ2 ...20zł OLENKA7OLENKA ...10zł OLKA ALE ...15zł _marshal_ ...10zł COOL_BO ...20zł -------------------------------- razem ...330zł Przelewam tę kwotę na konto Miszy! Proszę o potwierdzenie wpływu. Bardzo serdecznie dziękuję!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Bardzo się cieszę,że tak dobrze powiodło się allegro :multi::loveu: dobra robota :lol: Quote
Leyla Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Miszka sie źle poczuł:shake: łapka mu bardzo spuchła, jutro rano lekarz będzie:shake: Zaraz Megii napisze wszystko. Quote
Sylwia K Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 oj Miszka, myślałam że pech cie już opuścił...:-( Quote
megii1 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 No właśnie kiepsko łapka wyglada... Generalnie to sytuacja wygląda tak, że od jakiś dwóch dni Misza zaczął utykać na tą "gorszą " łapke - z kością na wierzchu:( Myśleliśmy że to od tego ze chce sporo spacerować i ze się troszkę przemęczył. A wiecie Misza jak to kaukaz robi co chce i jak chce chodzić to chodzi:) Dziś kiedy przyszłam z pracy zobaczyłam że ta bidna łapka jest o pół raza grupsza niż druga. Ona jest wyraźnie spuchnięta i to mocno; na wysokości łokcia zrobiła się gula. Misza ma problemy ze stawaniem na nią, podkurcza ją przy chodzeniu. Podejrzewamy że zbiera tam się ropa:( Moja Pani weterynarz będzie u nas jutro i oceni stan łapki fachowo - ja tylko pisze to co widzę. Miszka codziennie dostaje podwójny antybiotyk ale też codziennie z ran sączy się jeszcze ropa. Ale to i tak lepiej bo na poczatku ropa się nie sączyła tylko leciała ciurkiem:( Quote
__Lara Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 megii1 napisał(a):No właśnie kiepsko łapka wyglada... Generalnie to sytuacja wygląda tak, że od jakiś dwóch dni Misza zaczął utykać na tą "gorszą " łapke - z kością na wierzchu:( Myśleliśmy że to od tego ze chce sporo spacerować i ze się troszkę przemęczył. A wiecie Misza jak to kaukaz robi co chce i jak chce chodzić to chodzi:) Dziś kiedy przyszłam z pracy zobaczyłam że ta bidna łapka jest o pół raza grupsza niż druga. Ona jest wyraźnie spuchnięta i to mocno; na wysokości łokcia zrobiła się gula. Misza ma problemy ze stawaniem na nią, podkurcza ją przy chodzeniu. Podejrzewamy że zbiera tam się ropa:( Moja Pani weterynarz będzie u nas jutro i oceni stan łapki fachowo - ja tylko pisze to co widzę. Miszka codziennie dostaje podwójny antybiotyk ale też codziennie z ran sączy się jeszcze ropa. Ale to i tak lepiej bo na poczatku ropa się nie sączyła tylko leciała ciurkiem:( Biedak :( w jakim on był stanie :placz::placz::placz: Quote
Lu_Gosiak Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Prosimy o wpłacanie deklarowanych kwot za lipiec bo narazie tylko dwie osoby z deklarujacych wpłaciły, a trzeba zapłacic za hotelik!!! Quote
mysza 1 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Strasznie jest biedny:-(. Mam nadzieję, ze to nic poważnego z łapką. Quote
Kaja i Aza Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Oj Misza, Misza, ale nie martw sie, bedzie dobrze. Quote
Ninka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Wyslalam pieniazki, przepraszam, ze dopiero teraz. ale zapomnialam:oops: Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Kaja i Aza napisał(a):Oj Misza, Misza, ale nie martw sie, bedzie dobrze. Jasne, że będzie, stado ludzi nad tym czuwa :lol: Quote
justynkax Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Witam wszystkich :) Dzisiaj postaram się zrobić aukcję dla Miszy :) tak pod wieczór trochę, bo teraz trochę pracy mam :) jak zrobię dam znać . Pozdrawiam. Quote
megii1 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Łapka ciągle opuchnięta. Dziś była Pani doktor - stwierdziła, że łapka zaczyna się goić a najprawdopodobniej przyczyną opuchnięcia jest fakt że nasz przystojniak przytył od kiedy u nas jest i może dawka antybiotyku zrobiła się za mała. Dziś wpadła tylko na moment podac leki i przemyć łapki ale jutro bedzie na dłużej także napiszę coś więcej:) Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Oj,wystraszyłeś nas chłopie,wystraszyłeś!:evil_lol: Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 megii1 napisał(a):Łapka ciągle opuchnięta. Dziś była Pani doktor - stwierdziła, że łapka zaczyna się goić a najprawdopodobniej przyczyną opuchnięcia jest fakt że nasz przystojniak przytył od kiedy u nas jest i może dawka antybiotyku zrobiła się za mała. Dziś wpadła tylko na moment podac leki i przemyć łapki ale jutro bedzie na dłużej także napiszę coś więcej:) Oj, to żeby to był ten powód. Quote
marysia55 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='zuzlikowa']...i jeszcze oznajmiam,że jak będzie trza ,to znowu zerżnę:cool3: marysieńko...:loveu: :roflt::roflt: zuzlikowa Tobie pozwolę na wszystko:evil_lol::evil_lol: nie wiem jak to odmieć więc napiszę tak "możesz zerżnąć ile razy razy chcesz i z którego tekstu chcesz". Rżnij, krój, tnij ile wlezie, żeby tylko psiak miał z tego korzyść :p:p:p Quote
Recommended Posts